ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
+5
Espinela-Fans
Bennu ♥
GabyEspino
tiko_levymontes
MaRiami
9 posters
Page 6 of 67
Page 6 of 67 • 1 ... 5, 6, 7 ... 36 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
tiko_levymontes wrote:dedaaMaRiami wrote:vaimeeee, mashin amrtla dagerxxa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
rogor kargad dagamshvidee :DD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
amdeni mecadineobac ar sheidzleba, dagaviwydebaGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
MaRiami- Admin
me ro gitxari magals miigebtqo eg ar iyo sakmarisi/ :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
MaRiami- Admin
vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
amocanebs ver vigeb tore gakvetils ki :DDDDDD aii iseti kagri qaliaa iseti roo sityvebi ar myofniiis. daunaxvobaa iqneba ro evr davinaxo rac magan gaaketatiko_levymontes wrote:vaimeee :DDDDDDDDDMaRiami wrote:verc me :DDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:au me mkacri myavs mara aminc momwons xaisatbeit jigari qlaia :DDtumca axsnasver vugebda momkalitMaRiami wrote:madlobaaatiko_levymontes wrote:
vaimee gilocaaav
dzaan kargi maswii myaavs
MaRiami- Admin
vaime dedaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD martla dagerxa she ubeduro :DDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
MaRiami- Admin
mainc empareboda echviii :DD meshinia imis kixtva tu ras vziam istorize an biologiaz emara amicn und agkitxoo :DD gismen abaa DDDMaRiami wrote:me ro gitxari magals miigebtqo eg ar iyo sakmarisi/ :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
modit me agixsnit,egeni vici mgoni D:Dtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
MaRiami- Admin
7 mgonia :DDDDDDDDDDDDDDDD ogond qula ara nishanitiko_levymontes wrote:mainc empareboda echviii :DD meshinia imis kixtva tu ras vziam istorize an biologiaz emara amicn und agkitxoo :DD gismen abaa DDDMaRiami wrote:me ro gitxari magals miigebtqo eg ar iyo sakmarisi/ :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
Last edited by MaRiami on Fri Jun 05 2015, 20:37; edited 1 time in total
MaRiami- Admin
exla vjdebi pirvelad inglisurze :DD----MaRiami wrote:amdeni mecadineobac ar sheidzleba, dagaviwydebaGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
chemic kaia xandaxan da xandaxan saoqneliaMaRiami wrote:amocanebs ver vigeb tore gakvetils ki :DDDDDD aii iseti kagri qaliaa iseti roo sityvebi ar myofniiis. daunaxvobaa iqneba ro evr davinaxo rac magan gaaketatiko_levymontes wrote:vaimeee :DDDDDDDDDMaRiami wrote:verc me :DDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:au me mkacri myavs mara aminc momwons xaisatbeit jigari qlaia :DDtumca axsnasver vugebda momkalitMaRiami wrote:madlobaaatiko_levymontes wrote:
vaimee gilocaaav
dzaan kargi maswii myaavs
telefonis nomeri mitxariiiiii dagirekav amixseni D::::::::MaRiami wrote:modit me agixsnit,egeni vici mgoni D:Dtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
gaartyams :DDDMaRiami wrote:vaime dedaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD martla dagerxa she ubeduro :DDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
vaimeeeeee :DDDDDDDDD xo ici :DD fb-ze modi gogoGabyEspino wrote:telefonis nomeri mitxariiiiii dagirekav amixseni D::::::::MaRiami wrote:modit me agixsnit,egeni vici mgoni D:Dtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
MaRiami- Admin
gadi mosmhrodi dlzivs movishore matematika magas rogor movkideb meate klasamde xles :DDD meate klasshi martla unda movemzado tore sl davchlungdebi :DDMaRiami wrote:modit me agixsnit,egeni vici mgoni D:Dtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
Page 6 of 67 • 1 ... 5, 6, 7 ... 36 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 6 of 67