ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
+5
Espinela-Fans
Bennu ♥
GabyEspino
tiko_levymontes
MaRiami
9 posters
Page 5 of 67
Page 5 of 67 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
ravi erti iyo mocmeuli iyo ricxvebi da ormelia yvelaze abali ricxvio :DDDDD kide iyo ragaca +0.2 dan 1.4mde ramdnei ricxviao tu ragaca a amxosvs zustad samkutxedebze naxazebi shuaxazebi da egetebi meavdila.. danarcheni funqciebi iyo umetesad da gantolebebiMaRiami wrote:reebi iyo aba daxloebit?tiko_levymontes wrote:martaliaaa :DDDDD tu gagegeba rame etuna ar gaqvs sanerviulo ar iyo dzana urchxuli sakitxebi zogi emavdila da rac emavdila etyoba imatshi avagrove 10 qula :DDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
ver vitan metiko_levymontes wrote:me momwons geografa da vsoo :DDDMaRiami wrote:tu ggonia advilebia eseni cdebi :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
neta geografiashi mqondes meee
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
verc me :DDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:au me mkacri myavs mara aminc momwons xaisatbeit jigari qlaia :DDtumca axsnasver vugebda momkalitMaRiami wrote:madlobaaatiko_levymontes wrote:
vaimee gilocaaav
dzaan kargi maswii myaavs
MaRiami- Admin
mec mara:DDDDDDDD imdeni vqeni 10gamomdis ;DDMaRiami wrote:ver vitan metiko_levymontes wrote:me momwons geografa da vsoo :DDDMaRiami wrote:tu ggonia advilebia eseni cdebi :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
wignidan ara is kide :DDD eg ki ara chveni jgufi snaam shevidoda paraleli shevida da amswi iq iyo iwerda skaitxebs bavshvebs gamohqond askaitxebi snam chen sevidodit gavavrjishebda zarze gamogvayavnina mara arcerti ar dametvxa sieti ujisho sakitxebi amomivida meeGabyEspino wrote:auu xooo mitxari ra rame tu gaxsovs D: wignidan iyoo?? maswi ambobs wignidan iqneba amogebulebi zustad is maalitebioMaRiami wrote:reebi iyo aba daxloebit?tiko_levymontes wrote:martaliaaa :DDDDD tu gagegeba rame etuna ar gaqvs sanerviulo ar iyo dzana urchxuli sakitxebi zogi emavdila da rac emavdila etyoba imatshi avagrove 10 qula :DDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
me 10 gamomdioda dgevandel dgemdee :DDDDDDDGabyEspino wrote:mec mara:DDDDDDDD imdeni vqeni 10gamomdis ;DDMaRiami wrote:ver vitan metiko_levymontes wrote:me momwons geografa da vsoo :DDDMaRiami wrote:tu ggonia advilebia eseni cdebi :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
MaRiami- Admin
vaime aba vinaa valdbeuli sufta lenchiaa.. shen rom chemi amswi gyavdes geografiahsi 10ianebi ar mogakldebodaa :DDDMaRiami wrote:mag qals ver vitan ramdeni xania, am dgis gamo ara,ramdeni xania meizzgeba da yvelas ezizgeba kalssihi. sagamocdo sakitxebsac ar gvavsebinebs,me ra valdebuli vaotiko_levymontes wrote:kretiniiiMaRiami wrote:vaimee mec magaze vgijdebi ro esmoda da xmas ar iegbda,gachumebuli ijda da elodeboda rodis ipovida :DDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:mere mag dros evr amoigo xma mag saqonelma mswma?MaRiami wrote:tan bavshvebi karnaxobdnen imataac, ai brazilia xo didi kontinentia da braziliis zemot naxeo,rusetis qvemot da ase .tiko_levymontes wrote:egrea suul rac yvelaz enaklebad ic sl iams gekitxebaa mec ramdnejermosmvlia geografiaze maseeeMaRiami wrote:arada orosnebi vinc iyvnen pirdapir utxres eg ruka ar vicoto da gamodii ro geubnebi rukastano dzalit gaiyvana da iseti advilebi hkitxa ramis gavrekeee da 6 dauwera magatac. egeni ekitxaa, me reebi mita gavreke. dabloebi da maglobebi mehjslebdoda da magat maixta, naxevarunduzli,kundzulebi,mtebi ,mdinareebi,sxa araferi ukitxavstiko_levymontes wrote:
chemtvis magalitad martla ar hqonda matematikis mecadineobas azri :DDD danarchens aqvs ase rom viemcadineb magat kargad.. da shenze metxreba nervebi martla avi daakali da vigac idoti qalis gamoromelic xaistaze ar iyo cudi nishani miige
tiko_levymontes wrote:wignidan ara is kide :DDD eg ki ara chveni jgufi snaam shevidoda paraleli shevida da amswi iq iyo iwerda skaitxebs bavshvebs gamohqond askaitxebi snam chen sevidodit gavavrjishebda zarze gamogvayavnina mara arcerti ar dametvxa sieti ujisho sakitxebi amomivida meeGabyEspino wrote:auu xooo mitxari ra rame tu gaxsovs D: wignidan iyoo?? maswi ambobs wignidan iqneba amogebulebi zustad is maalitebioMaRiami wrote:reebi iyo aba daxloebit?tiko_levymontes wrote:martaliaaa :DDDDD tu gagegeba rame etuna ar gaqvs sanerviulo ar iyo dzana urchxuli sakitxebi zogi emavdila da rac emavdila etyoba imatshi avagrove 10 qula :DDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
dedaaMaRiami wrote:vaimeeee, mashin amrtla dagerxxa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
rogor kargad dagamshvidee :DD
martla ufro dabals veldoebodi gog ro vxedvadi sxvebis qulebs DDDDGabyEspino wrote:shentvis 10qulac sakmarisi yofila gadasasvlelad D:Dtiko_levymontes wrote:ops 5 cudiaaa.. me 7-8s miwers mara mec 5 mekutvnis ise sinamdvielshi imdenad chlungi var :DDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
wavedi me vimecadino
eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
vaimeee :DDDDDDDDDMaRiami wrote:verc me :DDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:au me mkacri myavs mara aminc momwons xaisatbeit jigari qlaia :DDtumca axsnasver vugebda momkalitMaRiami wrote:madlobaaatiko_levymontes wrote:
vaimee gilocaaav
dzaan kargi maswii myaavs
midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
Page 5 of 67 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 5 of 67