ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
+5
Espinela-Fans
Bennu ♥
GabyEspino
tiko_levymontes
MaRiami
9 posters
Page 1 of 67
Page 1 of 67 • 1, 2, 3 ... 34 ... 67
ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
arada orosnebi vinc iyvnen pirdapir utxres eg ruka ar vicoto da gamodii ro geubnebi rukastano dzalit gaiyvana da iseti advilebi hkitxa ramis gavrekeee da 6 dauwera magatac. egeni ekitxaa, me reebi mita gavreke. dabloebi da maglobebi mehjslebdoda da magat maixta, naxevarunduzli,kundzulebi,mtebi ,mdinareebi,sxa araferi ukitxavstiko_levymontes wrote:
chemtvis magalitad martla ar hqonda matematikis mecadineobas azri :DDD danarchens aqvs ase rom viemcadineb magat kargad.. da shenze metxreba nervebi martla avi daakali da vigac idoti qalis gamoromelic xaistaze ar iyo cudi nishani miige
Last edited by MaRiami on Sat Jun 06 2015, 12:40; edited 1 time in total
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
damijeree ar jobiaaaaa. sharshan mqnda da fizikis gamocdashi ro qula mivige maseti dabali arcert dsaganshi ar miimga jerGabyEspino wrote:fizikashi tu ar merchivnoooooos :DDDDDMaRiami wrote:kide kai qimiashi da fizikahsi ar gaqvs toee dabali qula mere enaxat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:me rom chavabare dges ise mters ar vusurveb :DD raa ra mind aminc kai shedegia iseti dabali qulebi gamodioda rooom paralelshi atosnama miigo 30 kitxvidna 10 da mec 7ebi miweria + arafris azre ar var da mec 10.. ubralod me ris gamoc vdardob mag shedegs isaa rom tviton sagnis amswia chemi damrigebeli damrigebeli ro ar iyos vafshe dvaikidebdi.. da gushindeli qulis gamoc.. yvela darwmunebuli iyo dges chemshi rom magal qulas gamovitandi mandaturebic damrigebelic da paralelis klaselebic arada lenchi var am matematikahsitqo da ar esmit :DDDMaRiami wrote:დღეს აქვს თიკოს მათემატიკაში და თუ თიკომ ჩააბარაა შეგიძლია არ გეშინოდეს იმიტომ,რომ თიკოსაც შენსავით ეზიზღება მათემატიკა :დდGabyEspino wrote:
xooo :(
xval maq inglisurshi ar meshinia :DD
zeg matematika da ro maxsendeba :D minda ro mexi dameces :D:DD::D:DD:D
mtel skolashi, 9 paraleluri klasidan yvealze magail qula 6 daiwera :DDDDDDD
Last edited by MaRiami on Fri Jun 05 2015, 20:14; edited 1 time in total
MaRiami- Admin
ai tunmdac chemi ori megorbis magalitzee ertad ijdnen dgeees iamn vinc chemze uketesadac icoa matematika udablesi qul amiigo da meore misgan ufro iwerda anu is mis gverdit rom ijda uyurebda mara etyoba is xan ras nishnavda xan ras a tviton gamouvida tyuilebi da amas visac araferi hqonda gaketebuli chvenze orivze magali qula aigo gavgijdi ramisMaRiami wrote:magaze metxreba sul nervebi roo orosnebi igeben maglebs,romlebic arafers aketeben da vinc martla shromoobs veraa . da zustad am orosnebs umartlebt da artyaamen da swor pasuxs xazaventiko_levymontes wrote:au bedze gamaxsenaa martla ra bedi avqs zogs raaa.. mokled xo dabali qulebi diawrea dges nu iyo maglebic mara umetesad dabali qulebi gamodidoda da kargi moswavleebi vnc vici rom swvalobd aisini gebulobdnen dablebs.. sashualoebi imatze mets.. da vinc saretod xels ar anzrevda ai saertod ramodnemem chemze magalic ki aigo.. amaze gavcofdi dzaaan nervebze vitxrebodi magsi gamo marto.. imat jmayofil saxeebs rom vuyuebdi.. ertma mitxra gajoebo d akinagam gavuqane merxi tavshiMaRiami wrote:zogs ra bedi aqvs :DDDDDDDGabyEspino wrote:ertxel musikashi D:DD gartymit 9 mivige :DDDD chkuaze ar viyavi D::::::::: chemi tavis mshurda :D:D:D::D:DMaRiami wrote:მეც ძააან კარგი ინტუიცია მაქვს ,მაგრამმ წერებში 30 კითხვიდან 1-ს ვერ ვარტყამმ :დდGabyEspino wrote:gogo magari intuicia maq :DDDDDDDD yvela magas meubneba :DDD dgesac gamocdaze 70% gramatika iyo da azrze ar viyavi su gartymit shemovxaze :DDDDDDDDMaRiami wrote:chaabareb,tan shen gimartlebs :DDGabyEspino wrote:
mainc chavabareb :DDd iloceet chemi matematikis tvinis ujredistvis d:::::::::::::::::::::::::
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ara mainc meshvela ra shedarebaaa :DDDMaRiami wrote:mevtqvi eshvela dzlivstqo da ara raa :DDDDDtiko_levymontes wrote:karis kacia erti dzaan magari kacia vafren mag kacze eg iyo ert-erti damswre qartulze exmareboda xolem bavshevbs rogorc sheedzlo da dges mec damexmara axlos idga chemtan da rom vxazavdi pasuxs chaiburtyuna C shemoxazeo :DD megona direqtori da saswvalo anwili gamlanzgava mara gamigimes :DD nu ar mowonat shedgei mara arc usayvedurebiat.. araa gushin chamexuta :DD saqoneli madnaturi dges vuxrai warmatebebi misurvetqo gushin rm misurve umagleis qula avigetqo da xo gisurvebo gulit a mixtra tore xo avigebdi kai qulas mere me ro shevedi male uda mosuliyvnen banketis bavshvebi da metqi movlen maletqo da bolo 5 kixtva ise shemovxaze gaarc wamikitxavs metqi rac iqneba iqnebatqo.. banketis bavshevbi rom movidnen sul agar madardebda is qula mara debiloba kabebi ecvat 3 gogo momewona marto.. da bichi 2.. mara erti gansakutreit :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: iseti shesayllapi iyo kiangam mivvardi da chavexute :DDDD mere cxeloda ra sicxeao pijaki gaidzro da metqi mival gamovartmevtqo :DDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
mainc ar vidardebdi ase mgonia banketis gamo :DDDDDDDDDDMaRiami wrote::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xoda shen aigebdi yvealze dabals da .. DDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vaime mags hemtxvevahsi arvici :DD yvelaze dabali martla 2 iyo dawerilii ise :DDMaRiami wrote:2 qula agego da naxavdi tu ar chagasxamebda :DDDDDDdtiko_levymontes wrote:
araushavs me dgesac gaxarebuli var nabichvari matematika verafers chamashxamebs!!!
qimiashi xo me maqvs da daviwye emcadineba da egec kargi katastrofdaa. megona vicodi da vicodi ki araa :DDDDDd 8 klasidan moyolebuli 10-mde mteil masalaa shetanili,gana amrto 10 klasis. raga maxosvs isinitiko_levymontes wrote:vaime abaa :DD mara pretestebshi qmiis skaitxebic iyo da matematikas tu ar emrchivnos raaa.. fizika ar yofila da arvici :DDD maga sisev matematika jobia kaco D:D mara qimia jodba ashkarad matematikaaas..MaRiami wrote:kide kai qimiashi da fizikahsi ar gaqvs toee dabali qula mere enaxat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:me rom chavabare dges ise mters ar vusurveb :DD raa ra mind aminc kai shedegia iseti dabali qulebi gamodioda rooom paralelshi atosnama miigo 30 kitxvidna 10 da mec 7ebi miweria + arafris azre ar var da mec 10.. ubralod me ris gamoc vdardob mag shedegs isaa rom tviton sagnis amswia chemi damrigebeli damrigebeli ro ar iyos vafshe dvaikidebdi.. da gushindeli qulis gamoc.. yvela darwmunebuli iyo dges chemshi rom magal qulas gamovitandi mandaturebic damrigebelic da paralelis klaselebic arada lenchi var am matematikahsitqo da ar esmit :DDDMaRiami wrote:დღეს აქვს თიკოს მათემატიკაში და თუ თიკომ ჩააბარაა შეგიძლია არ გეშინოდეს იმიტომ,რომ თიკოსაც შენსავით ეზიზღება მათემატიკა :დდGabyEspino wrote:
MaRiami- Admin
egrea suul rac yvelaz enaklebad ic sl iams gekitxebaa mec ramdnejermosmvlia geografiaze maseeeMaRiami wrote:arada orosnebi vinc iyvnen pirdapir utxres eg ruka ar vicoto da gamodii ro geubnebi rukastano dzalit gaiyvana da iseti advilebi hkitxa ramis gavrekeee da 6 dauwera magatac. egeni ekitxaa, me reebi mita gavreke. dabloebi da maglobebi mehjslebdoda da magat maixta, naxevarunduzli,kundzulebi,mtebi ,mdinareebi,sxa araferi ukitxavstiko_levymontes wrote:
chemtvis magalitad martla ar hqonda matematikis mecadineobas azri :DDD danarchens aqvs ase rom viemcadineb magat kargad.. da shenze metxreba nervebi martla avi daakali da vigac idoti qalis gamoromelic xaistaze ar iyo cudi nishani miige
au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
mec dgemde wigni michiravs da xvalac skolasih mivdivar :DD sgar damtavrda raa. 17 ivniss shemidzlia amovisuntqo :DDtiko_levymontes wrote:xooo gvawameben tyuilad magram masec araa am gamocddebis gamo var zustad idzulebuli wigns movkido xeli tore sxa shemtxvevahsi romeli wignis xlehsi dmakebeli me viyavi wlis bolos :DDDMaRiami wrote:eg tqveni 9 klasis katis gamocdebi sisulelea, 1 qualc ro miigo mainc gadadixaar. erovnulebi da saatestatoa seriozuli martotiko_levymontes wrote:etunaaa chatvale chaabareb marim raxan gitxra chaabarebo vsoo :DD barieri ramdenia shentan? chemebi amboben barieri sul arao arc aqvs amas msnhvnelobao es gamcdbei tardeba imistvis rata 11-12 kalsebistvis ufrokargad moemzados moswavlemoMaRiami wrote:chaabareb,tan shen gimartlebs :DDGabyEspino wrote:
mainc chavabareb :DDd iloceet chemi matematikis tvinis ujredistvis d:::::::::::::::::::::::::
MaRiami- Admin
vaimeee :DDD aseti dabali shedegebi iyo? :DDMaRiami wrote:damijeree ar jobiaaaaa. sharshan mqnda da fizikis gamocdashi ro qula mivige maseti dabali arcert dsaganshi ar miimga jerGabyEspino wrote:fizikashi tu ar merchivnoooooos :DDDDDMaRiami wrote:kide kai qimiashi da fizikahsi ar gaqvs toee dabali qula mere enaxat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:me rom chavabare dges ise mters ar vusurveb :DD raa ra mind aminc kai shedegia iseti dabali qulebi gamodioda rooom paralelshi atosnama miigo 30 kitxvidna 10 da mec 7ebi miweria + arafris azre ar var da mec 10.. ubralod me ris gamoc vdardob mag shedegs isaa rom tviton sagnis amswia chemi damrigebeli damrigebeli ro ar iyos vafshe dvaikidebdi.. da gushindeli qulis gamoc.. yvela darwmunebuli iyo dges chemshi rom magal qulas gamovitandi mandaturebic damrigebelic da paralelis klaselebic arada lenchi var am matematikahsitqo da ar esmit :DDDMaRiami wrote:დღეს აქვს თიკოს მათემატიკაში და თუ თიკომ ჩააბარაა შეგიძლია არ გეშინოდეს იმიტომ,რომ თიკოსაც შენსავით ეზიზღება მათემატიკა :დდGabyEspino wrote:
me qimia mirchvenia matematikas maiiincMaRiami wrote:qimiashi xo me maqvs da daviwye emcadineba da egec kargi katastrofdaa. megona vicodi da vicodi ki araa :DDDDDd 8 klasidan moyolebuli 10-mde mteil masalaa shetanili,gana amrto 10 klasis. raga maxosvs isinitiko_levymontes wrote:vaime abaa :DD mara pretestebshi qmiis skaitxebic iyo da matematikas tu ar emrchivnos raaa.. fizika ar yofila da arvici :DDD maga sisev matematika jobia kaco D:D mara qimia jodba ashkarad matematikaaas..MaRiami wrote:kide kai qimiashi da fizikahsi ar gaqvs toee dabali qula mere enaxat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:me rom chavabare dges ise mters ar vusurveb :DD raa ra mind aminc kai shedegia iseti dabali qulebi gamodioda rooom paralelshi atosnama miigo 30 kitxvidna 10 da mec 7ebi miweria + arafris azre ar var da mec 10.. ubralod me ris gamoc vdardob mag shedegs isaa rom tviton sagnis amswia chemi damrigebeli damrigebeli ro ar iyos vafshe dvaikidebdi.. da gushindeli qulis gamoc.. yvela darwmunebuli iyo dges chemshi rom magal qulas gamovitandi mandaturebic damrigebelic da paralelis klaselebic arada lenchi var am matematikahsitqo da ar esmit :DDDMaRiami wrote:დღეს აქვს თიკოს მათემატიკაში და თუ თიკომ ჩააბარაა შეგიძლია არ გეშინოდეს იმიტომ,რომ თიკოსაც შენსავით ეზიზღება მათემატიკა :დდGabyEspino wrote:
nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
fizikashi 9mmyvebaaaaaa 1qulac ro mimego mainc gadavidodi :DDDtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD aseti dabali shedegebi iyo? :DDMaRiami wrote:damijeree ar jobiaaaaa. sharshan mqnda da fizikis gamocdashi ro qula mivige maseti dabali arcert dsaganshi ar miimga jerGabyEspino wrote:fizikashi tu ar merchivnoooooos :DDDDDMaRiami wrote:kide kai qimiashi da fizikahsi ar gaqvs toee dabali qula mere enaxat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:me rom chavabare dges ise mters ar vusurveb :DD raa ra mind aminc kai shedegia iseti dabali qulebi gamodioda rooom paralelshi atosnama miigo 30 kitxvidna 10 da mec 7ebi miweria + arafris azre ar var da mec 10.. ubralod me ris gamoc vdardob mag shedegs isaa rom tviton sagnis amswia chemi damrigebeli damrigebeli ro ar iyos vafshe dvaikidebdi.. da gushindeli qulis gamoc.. yvela darwmunebuli iyo dges chemshi rom magal qulas gamovitandi mandaturebic damrigebelic da paralelis klaselebic arada lenchi var am matematikahsitqo da ar esmit :DDDMaRiami wrote:დღეს აქვს თიკოს მათემატიკაში და თუ თიკომ ჩააბარაა შეგიძლია არ გეშინოდეს იმიტომ,რომ თიკოსაც შენსავით ეზიზღება მათემატიკა :დდGabyEspino wrote:
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
xoda magito unda gauqmdes eg shemosaxazi gamocdebi a unda iyos kitxvebit mocemulitiko_levymontes wrote:
ai tunmdac chemi ori megorbis magalitzee ertad ijdnen dgeees iamn vinc chemze uketesadac icoa matematika udablesi qul amiigo da meore misgan ufro iwerda anu is mis gverdit rom ijda uyurebda mara etyoba is xan ras nishnavda xan ras a tviton gamouvida tyuilebi da amas visac araferi hqonda gaketebuli chvenze orivze magali qula aigo gavgijdi ramis
MaRiami- Admin
rodis agqvs gamocdA? marto qimiashi gaqvs?MaRiami wrote:mec dgemde wigni michiravs da xvalac skolasih mivdivar :DD sgar damtavrda raa. 17 ivniss shemidzlia amovisuntqo :DDtiko_levymontes wrote:xooo gvawameben tyuilad magram masec araa am gamocddebis gamo var zustad idzulebuli wigns movkido xeli tore sxa shemtxvevahsi romeli wignis xlehsi dmakebeli me viyavi wlis bolos :DDDMaRiami wrote:eg tqveni 9 klasis katis gamocdebi sisulelea, 1 qualc ro miigo mainc gadadixaar. erovnulebi da saatestatoa seriozuli martotiko_levymontes wrote:etunaaa chatvale chaabareb marim raxan gitxra chaabarebo vsoo :DD barieri ramdenia shentan? chemebi amboben barieri sul arao arc aqvs amas msnhvnelobao es gamcdbei tardeba imistvis rata 11-12 kalsebistvis ufrokargad moemzados moswavlemoMaRiami wrote:chaabareb,tan shen gimartlebs :DDGabyEspino wrote:
Page 1 of 67 • 1, 2, 3 ... 34 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 1 of 67