ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
+5
Espinela-Fans
Bennu ♥
GabyEspino
tiko_levymontes
MaRiami
9 posters
Page 4 of 67
Page 4 of 67 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
madlobaaatiko_levymontes wrote:
vaimee gilocaaav
dzaan kargi maswii myaavs
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
shen gaartyam rames , nu geshinia :DDDDDDDGabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
MaRiami- Admin
reebi iyo aba daxloebit?tiko_levymontes wrote:martaliaaa :DDDDD tu gagegeba rame etuna ar gaqvs sanerviulo ar iyo dzana urchxuli sakitxebi zogi emavdila da rac emavdila etyoba imatshi avagrove 10 qula :DDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
MaRiami- Admin
yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
dilit jobia moshoreba toee aba 3 -ze ro gqonodaa 5-st it meti mogiwevda nervuloba :DDDDDGabyEspino wrote:dilidanve daiwyebba gulis xetqva ;DDD xvalindel games tu gavateneb ar viciMaRiami wrote:xoda kaia,dilitve moishoreebGabyEspino wrote:10MaRiami wrote:romel st ze gaqvs?GabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
MaRiami- Admin
me momwons geografa da vsoo :DDDMaRiami wrote:tu ggonia advilebia eseni cdebi :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
neta geografiashi mqondes meee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
auu xooo mitxari ra rame tu gaxsovs D: wignidan iyoo?? maswi ambobs wignidan iqneba amogebulebi zustad is maalitebioMaRiami wrote:reebi iyo aba daxloebit?tiko_levymontes wrote:martaliaaa :DDDDD tu gagegeba rame etuna ar gaqvs sanerviulo ar iyo dzana urchxuli sakitxebi zogi emavdila da rac emavdila etyoba imatshi avagrove 10 qula :DDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
mag qals ver vitan ramdeni xania, am dgis gamo ara,ramdeni xania meizzgeba da yvelas ezizgeba kalssihi. sagamocdo sakitxebsac ar gvavsebinebs,me ra valdebuli vaotiko_levymontes wrote:kretiniiiMaRiami wrote:vaimee mec magaze vgijdebi ro esmoda da xmas ar iegbda,gachumebuli ijda da elodeboda rodis ipovida :DDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:mere mag dros evr amoigo xma mag saqonelma mswma?MaRiami wrote:tan bavshvebi karnaxobdnen imataac, ai brazilia xo didi kontinentia da braziliis zemot naxeo,rusetis qvemot da ase .tiko_levymontes wrote:egrea suul rac yvelaz enaklebad ic sl iams gekitxebaa mec ramdnejermosmvlia geografiaze maseeeMaRiami wrote:arada orosnebi vinc iyvnen pirdapir utxres eg ruka ar vicoto da gamodii ro geubnebi rukastano dzalit gaiyvana da iseti advilebi hkitxa ramis gavrekeee da 6 dauwera magatac. egeni ekitxaa, me reebi mita gavreke. dabloebi da maglobebi mehjslebdoda da magat maixta, naxevarunduzli,kundzulebi,mtebi ,mdinareebi,sxa araferi ukitxavstiko_levymontes wrote:
chemtvis magalitad martla ar hqonda matematikis mecadineobas azri :DDD danarchens aqvs ase rom viemcadineb magat kargad.. da shenze metxreba nervebi martla avi daakali da vigac idoti qalis gamoromelic xaistaze ar iyo cudi nishani miige
MaRiami- Admin
ops 5 cudiaaa.. me 7-8s miwers mara mec 5 mekutvnis ise sinamdvielshi imdenad chlungi var :DDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
nu eg xo :DMaRiami wrote:dilit jobia moshoreba toee aba 3 -ze ro gqonodaa 5-st it meti mogiwevda nervuloba :DDDDDGabyEspino wrote:dilidanve daiwyebba gulis xetqva ;DDD xvalindel games tu gavateneb ar viciMaRiami wrote:xoda kaia,dilitve moishoreebGabyEspino wrote:10MaRiami wrote:romel st ze gaqvs?GabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
vaimeeee, mashin amrtla dagerxxa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
rogor kargad dagamshvidee :DD
MaRiami- Admin
au me mkacri myavs mara aminc momwons xaisatbeit jigari qlaia :DDtumca axsnasver vugebda momkalitMaRiami wrote:madlobaaatiko_levymontes wrote:
vaimee gilocaaav
dzaan kargi maswii myaavs
shentvis 10qulac sakmarisi yofila gadasasvlelad D:Dtiko_levymontes wrote:ops 5 cudiaaa.. me 7-8s miwers mara mec 5 mekutvnis ise sinamdvielshi imdenad chlungi var :DDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
dges ki kargad vimecadine mteli wigni maraaaaa :DDMaRiami wrote:vaimeeee, mashin amrtla dagerxxa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDGabyEspino wrote:magashi myavs yvelaze dabali 5 :DDDDDD danarchenshi sul 10 da 9 :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ra nishani gyavs matematikahsi?GabyEspino wrote:me xo rasambob vici :DDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tikoms aertod ar icis matematika amitm nu geshina :DDDDDDGabyEspino wrote:shen ro 10qula aige magan kide ufro shemashina :Dtiko_levymontes wrote:nu egshinia mec meshinia istoriis da biologiiis :DD (dagamshvide axla chemi chkuit vitom? ) ara martla nu egshinaia ar ahyve shishsGabyEspino wrote:au dzaaaan meshinia matematikis ramisaa guli gamiskdes
rogor kargad dagamshvidee :DD
arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
MaRiami- Admin
Page 4 of 67 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 4 of 67