ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
+5
Espinela-Fans
Bennu ♥
GabyEspino
tiko_levymontes
MaRiami
9 posters
Page 7 of 67
Page 7 of 67 • 1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
ver gaartyaams, chaichreba :DDDDDDD vxumroobtiko_levymontes wrote:gaartyams :DDDMaRiami wrote:vaime dedaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD martla dagerxa she ubeduro :DDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
yasnaaaa :DDtiko_levymontes wrote:gaartyams :DDDMaRiami wrote:vaime dedaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD martla dagerxa she ubeduro :DDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
vaiem gamiskda guli :DDD kide dagasikvdilebdii :DD egre nshanze araa goo qula maixloebit ogond arvici 30 kitxva iqneba tu 40.. nu 40 kixtvaze iangarishe D:DDMaRiami wrote:7 mgonia :DDDDDDDDDDDDDDDD ogond qula ara nishanitiko_levymontes wrote:mainc empareboda echviii :DD meshinia imis kixtva tu ras vziam istorize an biologiaz emara amicn und agkitxoo :DD gismen abaa DDDMaRiami wrote:me ro gitxari magals miigebtqo eg ar iyo sakmarisi/ :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
MaRiami wrote:ver gaartyaams, chaichreba :DDDDDDD vxumroobtiko_levymontes wrote:gaartyams :DDDMaRiami wrote:vaime dedaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD martla dagerxa she ubeduro :DDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
:DDDMaRiami wrote:ver gaartyaams, chaichreba :DDDDDDD vxumroobtiko_levymontes wrote:gaartyams :DDDMaRiami wrote:vaime dedaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD martla dagerxa she ubeduro :DDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
movedi:DMaRiami wrote:vaimeeeeee :DDDDDDDDD xo ici :DD fb-ze modi gogoGabyEspino wrote:telefonis nomeri mitxariiiiii dagirekav amixseni D::::::::MaRiami wrote:modit me agixsnit,egeni vici mgoni D:Dtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
etuna qartulshi magli rom aige paralels ar sehshurda? :DDD chemebi agskdnen bavshvebian-masweianad :DD chemamde 36 iyo yvlaze magali paralelshi yvelas egona paralelidna evravin moxsnida im qulas da ro gamovdi isterikebshi ro viyavi da 38tqo ro viyvre jer imati amswis saxe ar damavwiydeba gimili ro sheaxma saxeze da mere chemi maswis saxe ra magrad gausworda :D DDDD
kiiiii sheshurdat mara yvelaze magali 39 iyooooooo damplebii :DD me chamexuta maswi dzaaantiko_levymontes wrote:etuna qartulshi magli rom aige paralels ar sehshurda? :DDD chemebi agskdnen bavshvebian-masweianad :DD chemamde 36 iyo yvlaze magali paralelshi yvelas egona paralelidna evravin moxsnida im qulas da ro gamovdi isterikebshi ro viyavi da 38tqo ro viyvre jer imati amswis saxe ar damavwiydeba gimili ro sheaxma saxeze da mere chemi maswis saxe ra magrad gausworda :D DDDD
nu ar vici,iset qulas miigeb ro 7 gamovides :DD an 8tiko_levymontes wrote:vaiem gamiskda guli :DDD kide dagasikvdilebdii :DD egre nshanze araa goo qula maixloebit ogond arvici 30 kitxva iqneba tu 40.. nu 40 kixtvaze iangarishe D:DDMaRiami wrote:7 mgonia :DDDDDDDDDDDDDDDD ogond qula ara nishanitiko_levymontes wrote:mainc empareboda echviii :DD meshinia imis kixtva tu ras vziam istorize an biologiaz emara amicn und agkitxoo :DD gismen abaa DDDMaRiami wrote:me ro gitxari magals miigebtqo eg ar iyo sakmarisi/ :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
ara magahsi martla gamiamrtla rom fizikashi ar maaaqvs arada tavidna fizikashi und amqonoda mgoniii
MaRiami- Admin
moica moval mec :DDGabyEspino wrote:movedi:DMaRiami wrote:vaimeeeeee :DDDDDDDDD xo ici :DD fb-ze modi gogoGabyEspino wrote:telefonis nomeri mitxariiiiii dagirekav amixseni D::::::::MaRiami wrote:modit me agixsnit,egeni vici mgoni D:Dtiko_levymontes wrote:vaimeee :DDD me kalslei mxsnida sanam shevidodi 5 wutit adre vaxsnevine vusmendi mara mainc ver gavige :DDDDGabyEspino wrote:eg ra cxovelia saertod d::::::::::D:DDDDDDDDD dedaaaaa eg ki ar maxsovs :DDDDDtiko_levymontes wrote:midi she gachirvebuloo etunaa sinusebi da kosinusebi gadaimeore kargad da miaqcie yuradgeba yvelas shexvda dges afsolituraadGabyEspino wrote:wavedi me vimecadino
MaRiami- Admin
uimee chemi rekordi moxsnes? :DDD gauxmet tavi :DDD au nervebi mehsleba is 2 qulac daaGabyEspino wrote:kiiiii sheshurdat mara yvelaze magali 39 iyooooooo damplebii :DD me chamexuta maswi dzaaantiko_levymontes wrote:etuna qartulshi magli rom aige paralels ar sehshurda? :DDD chemebi agskdnen bavshvebian-masweianad :DD chemamde 36 iyo yvlaze magali paralelshi yvelas egona paralelidna evravin moxsnida im qulas da ro gamovdi isterikebshi ro viyavi da 38tqo ro viyvre jer imati amswis saxe ar damavwiydeba gimili ro sheaxma saxeze da mere chemi maswis saxe ra magrad gausworda :D DDDD
mainc kaiaa :DDMaRiami wrote:nu ar vici,iset qulas miigeb ro 7 gamovides :DD an 8tiko_levymontes wrote:vaiem gamiskda guli :DDD kide dagasikvdilebdii :DD egre nshanze araa goo qula maixloebit ogond arvici 30 kitxva iqneba tu 40.. nu 40 kixtvaze iangarishe D:DDMaRiami wrote:7 mgonia :DDDDDDDDDDDDDDDD ogond qula ara nishanitiko_levymontes wrote:mainc empareboda echviii :DD meshinia imis kixtva tu ras vziam istorize an biologiaz emara amicn und agkitxoo :DD gismen abaa DDDMaRiami wrote:me ro gitxari magals miigebtqo eg ar iyo sakmarisi/ :DDDDDDDtiko_levymontes wrote:eg yvela sganaze masea qartulis garda chemtvis :DD anu biologias da istorias dzan ar davaklav ise tavs au arvici davakla? :DDDD qartulze imdenad dzirfesvianad vswvalob idmenad rom sheudzlebelia kargi nishani ar mivigooo nu am jerze mainc mehsinoda vfiqorbdi dabal smivigebdi maraa :DDMaRiami wrote:arada mase ro aklav tavs zustad mahsin igeb yvelaze dabals da gamikvirda magali qula ro miige :DDtiko_levymontes wrote:yvelaze eti sazizgrobaa egre rom akalav tavs da wyalshi iyrebaa ai igive iqneboda me rom qartulze momsvlodaa wina dges mec mase dvaalai tavi mteli vefxistyaosnai d ayvelaferi gavashinaarse tavidan yvelaferi gadavieore dlzvs chemebi wausli iyvnen da maicn veiemorebdi kide kai eg ar chameyara wyalshiiMaRiami wrote:rac me mag dges nerebi mqonda ashlili. rasac geografias davakali tavi eg monagoni iyo rac fizikze vqeniii. gamocids dges 4 is naxevarze avdeqi ro gadamameorebina yvelaferi da wina 2 dge sul vwerdi da vwerdiii, imeni furclebi iyo meroeda ukevtiko_levymontes wrote:
me 3 D::::tiko_levymontes wrote:uimee chemi rekordi moxsnes? :DDD gauxmet tavi :DDD au nervebi mehsleba is 2 qulac daaGabyEspino wrote:kiiiii sheshurdat mara yvelaze magali 39 iyooooooo damplebii :DD me chamexuta maswi dzaaantiko_levymontes wrote:etuna qartulshi magli rom aige paralels ar sehshurda? :DDD chemebi agskdnen bavshvebian-masweianad :DD chemamde 36 iyo yvlaze magali paralelshi yvelas egona paralelidna evravin moxsnida im qulas da ro gamovdi isterikebshi ro viyavi da 38tqo ro viyvre jer imati amswis saxe ar damavwiydeba gimili ro sheaxma saxeze da mere chemi maswis saxe ra magrad gausworda :D DDDD
araushavs skolahsi xo me movxseni daaa :DDD mec rom ar velod magxelas ise moxda :DDDD metqi uechveli kompi urevstqo :DDGabyEspino wrote:me 3 D::::tiko_levymontes wrote:uimee chemi rekordi moxsnes? :DDD gauxmet tavi :DDD au nervebi mehsleba is 2 qulac daaGabyEspino wrote:kiiiii sheshurdat mara yvelaze magali 39 iyooooooo damplebii :DD me chamexuta maswi dzaaantiko_levymontes wrote:etuna qartulshi magli rom aige paralels ar sehshurda? :DDD chemebi agskdnen bavshvebian-masweianad :DD chemamde 36 iyo yvlaze magali paralelshi yvelas egona paralelidna evravin moxsnida im qulas da ro gamovdi isterikebshi ro viyavi da 38tqo ro viyvre jer imati amswis saxe ar damavwiydeba gimili ro sheaxma saxeze da mere chemi maswis saxe ra magrad gausworda :D DDDD
დღეს რავი ჩვეულებივი დღე იყო თავიდან მარა ისტორიაში პრიკოლი. ფიზიკაში წერა დაგავწერინა. ეხლა მოუნდა საკონტროლოები თან თქვა დანარჩენი დღეები სულ ტესტებს გაწერინებთო. მე მაინც არ მივალ და აი დარდი. ფიზიკურად აღარ შემიძლია ავტობუსში ასვლა. თან 4 რა უბედურებააა. ბავშვების მოზიდვა უნდა და იმიტომ ამბობს თორე ერთი წერითაც შეიძლება ნიშნის გამოყვანა. ისტორიის გაკვეთილი ოფიციალურად რვეულების დანიავების გაკვეთილი იყო. მასწავლებლიან ბავშვებიანად ყველა ვინიავებდით. მერე გვეცინებოდა და მოკვდით სიცლით. იქ ჩემი ერთი კლასელი სულ რომ ღადაობდა დაიქოქა და მოკლა მასწვალებელი სიცილით.
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
Page 7 of 67 • 1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 7 of 67