ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
+7
Espinela-Fans
Mariko
RonaldoFan
monica spear_fan
Bennu ♥
MaRiami
tiko_levymontes
11 posters
Page 44 of 67
Page 44 of 67 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
39 mqonda sicxe da skolashi er movkvdebodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:ui ar wadi dgeees? :DDD gamikvirdaa :DDD gilocaaaaav <333
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
kide kai mixvdi da daetie saxlshi :DDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
xval daetiet vinme ssaxlshi
mezareba skolashi wasvlaa da marto xo ar viqnebi :DDDDDDDDDD
mezareba skolashi wasvlaa da marto xo ar viqnebi :DDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
shen xo verafershi gamogiyenebs kacitiko_levymontes wrote:xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
MaRiami- Admin
dzlivs rusuli viswavle shansi araa es gavacdino :DDDDDDDDDMaRiami wrote:shen xo verafershi gamogiyenebs kacitiko_levymontes wrote:xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
tan shenebi arian saxlshi da mainc ar dagsvamen ise komptan da ar minda :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:dzlivs rusuli viswavle shansi araa es gavacdino :DDDDDDDDDMaRiami wrote:shen xo verafershi gamogiyenebs kacitiko_levymontes wrote:xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
maisis tveshi unda vacdino, ivnisshi xo saertod
tyuilad ki ar movikali tavi mteli weli skolashi siarulit :DDDDD dges damewera pirveli arebi D:D ramdenime shatalos aras tu ar chavtvlit :DD
MaRiami- Admin
rame ieti dge avarchiot rom saxlshi vinqbeiii maisis tveshi 8 maisidan gamocda mewyeba main more da zogjer gamocdis dgesac ki gavacden :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tan shenebi arian saxlshi da mainc ar dagsvamen ise komptan da ar minda :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:dzlivs rusuli viswavle shansi araa es gavacdino :DDDDDDDDDMaRiami wrote:shen xo verafershi gamogiyenebs kacitiko_levymontes wrote:xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
tyuilad ki ar movikali tavi mteli weli skolashi siarulit :DDDDD dges damewera pirveli arebi D:D ramdenime shatalos aras tu ar chavtvlit :DD
shenebi tu iqnebians axlshi ar minda, amrto ro iqnebi mashin :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:rame ieti dge avarchiot rom saxlshi vinqbeiii maisis tveshi 8 maisidan gamocda mewyeba main more da zogjer gamocdis dgesac ki gavacden :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tan shenebi arian saxlshi da mainc ar dagsvamen ise komptan da ar minda :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:dzlivs rusuli viswavle shansi araa es gavacdino :DDDDDDDDDMaRiami wrote:shen xo verafershi gamogiyenebs kacitiko_levymontes wrote:xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
MaRiami- Admin
rodis wavlen axla seni sad vucado me D:DDDDMaRiami wrote:shenebi tu iqnebians axlshi ar minda, amrto ro iqnebi mashin :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:rame ieti dge avarchiot rom saxlshi vinqbeiii maisis tveshi 8 maisidan gamocda mewyeba main more da zogjer gamocdis dgesac ki gavacden :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:tan shenebi arian saxlshi da mainc ar dagsvamen ise komptan da ar minda :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:dzlivs rusuli viswavle shansi araa es gavacdino :DDDDDDDDDMaRiami wrote:shen xo verafershi gamogiyenebs kacitiko_levymontes wrote:xval shansi araaa :DDDD me unda wavideeeee
ivnisamde ar wavlen?tiko_levymontes wrote:
rodis wavlen axla seni sad vucado me D:DDDD
MaRiami- Admin
ravi savaraudod unda wvaidnen wesiiit.. tu sabat-kviras momidnomes wayvana maisshi imeda isev ar damchirdeba tqma gamocda maqvstqo da utqmelad damtoveben :DDDDDDDDDDMaRiami wrote:ivnisamde ar wavlen?tiko_levymontes wrote:
rodis wavlen axla seni sad vucado me D:DDDD
მარი როგორ მოხდა შენ სკოლა გაააცდინე? არ დაგენენანა არას ჩაწერა. როცა ყველა აცდენდა მაშინ დადიოდი.
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
sicxe mqonda 39 tqo tore gavacdendi sheni azrit? :DDDDDDDDDDDBennu ♥ wrote:მარი როგორ მოხდა შენ სკოლა გაააცდინე? არ დაგენენანა არას ჩაწერა. როცა ყველა აცდენდა მაშინ დადიოდი.
damenana rogor ar damenana :DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
MaRiami wrote:sicxe mqonda 39 tqo tore gavacdendi sheni azrit? :DDDDDDDDDDDBennu wrote:მარი როგორ მოხდა შენ სკოლა გაააცდინე? არ დაგენენანა არას ჩაწერა. როცა ყველა აცდენდა მაშინ დადიოდი.
damenana rogor ar damenana :DDDDDDDDD
სიცხლიანით უნდა წასულიყავი.
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
Page 44 of 67 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 44 of 67