ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
+7
Espinela-Fans
Mariko
RonaldoFan
monica spear_fan
Bennu ♥
MaRiami
tiko_levymontes
11 posters
Page 55 of 67
Page 55 of 67 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 61 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
tlikinistvis ar iwereba mere nishani :LDDDDDtiko_levymontes wrote:vaime qimiiis maswi ra dzaaaan matxris nervebs gmerto rogor mina gavglijooooooooooooo dges mekitxeba 5iani rato giweriao sheno.. ramis gavglije martla me ras mekitxbeit mas ar gagidzaxebivart da kide me mekitxebit qtvens nishanstqo? da ro tikinodbi albat imito dagiwereo.. albato tan arc icis rato damiwera idioti qaliiiiiiiiiiiiiiiiiii rodis vtlikinebdi wina gakvetilze medzina mgoni :DDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
magdens ver unda mixvdes,rom yvelas wera ar gamosdis? zogi uketesad gadmoscems zepirad vidre werit an piriqit chems skolashi magas yoveltvis itvaliswineben
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
marto me ki araa veravin wers. umaglesi 7 iwerebaa da isic chemgan iwers xolme da vgijdebi chemze magals ranairad igebs.Mariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
magdens ver unda mixvdes,rom yvelas wera ar gamosdis? zogi uketesad gadmoscems zepirad vidre werit an piriqit chems skolashi magas yoveltvis itvaliswineben
MaRiami- Admin
MaRiami wrote:marto me ki araa veravin wers. umaglesi 7 iwerebaa da isic chemgan iwers xolme da vgijdebi chemze magals ranairad igebs.Mariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
:DDDD biologiahsi isetebi maqvs xolme masws chvenc egre gamogvdis :DD 10 ariwereba xolme mara zepirze ar aqvs problema rasac mivigebt imas gviwers orive gansxvavebulia da magito
biologiashic michirs wera :DD sul sxvebi maqvs werashi, ai ragacnairebi :DDDDD marto sitoriis da biologiis weras ver vwer, danarchenebshi magal qulebs vigebMariko wrote:MaRiami wrote:marto me ki araa veravin wers. umaglesi 7 iwerebaa da isic chemgan iwers xolme da vgijdebi chemze magals ranairad igebs.Mariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
:DDDD biologiahsi isetebi maqvs xolme masws chvenc egre gamogvdis :DD 10 ariwereba xolme mara zepirze ar aqvs problema rasac mivigebt imas gviwers orive gansxvavebulia da magito
biologiis werashi mivige dabail da megona magal qulas agar magirsebda da ro davinaxe kide 10-ebs miwers gavreke ramis :DD ar veldoi
es vinaa es istoria gadamriaa, marto shen ki ara aravis ar vagirseb magal qualso, shemdeg wels rasac miigebt werashi chatvalet is geyolebat mimdianreshio. tu giive qulas miwers mashin ragas viswavlo gakvetilebi :DDDDDDD
MaRiami- Admin
MaRiami wrote:biologiashic michirs wera :DD sul sxvebi maqvs werashi, ai ragacnairebi :DDDDD marto sitoriis da biologiis weras ver vwer, danarchenebshi magal qulebs vigebMariko wrote:MaRiami wrote:marto me ki araa veravin wers. umaglesi 7 iwerebaa da isic chemgan iwers xolme da vgijdebi chemze magals ranairad igebs.Mariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
biologiis werashi mivige dabail da megona magal qulas agar magirsebda da ro davinaxe kide 10-ebs miwers gavreke ramis :DD ar veldoi
es vinaa es istoria gadamriaa, marto shen ki ara aravis ar vagirseb magal qualso, shemdeg wels rasac miigebt werashi chatvalet is geyolebat mimdianreshio. tu giive qulas miwers mashin ragas viswavlo gakvetilebi :DDDDDDD
reebi moaqvs werebshi testebia tu gakvetilebs gawerinebt ? an iqneb kitxvebia ra jandaba unda am werisgan
uime dedaaa aba dzneli yofila mashin :DDDMaRiami wrote:vaime raavii,titqos araa dzneli, magram mainc ver vwer :DDDDDDDd sxvebi artyameen an iweren,verc ssxvebi ver weren .7-ze magali ar iwereba xolme klasshitiko_levymontes wrote:vaimeeee :DDDDDDDDDDD dzaan dznelebi moaqvs weras rom ver wer?MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
9 gogooo :DDD magas 9is dawerac enaneba sakontroloshi shen wamroidgine da egec migwevaaa :DDDD gakvetili iyo tuberkulozze da ar viyavi mag gakvetilze me :DDMaRiami wrote:qartulis temashi 10 migigaa? :DDDDDd sul akrgad wer ttiqos daa 10-s ar giwers mainctiko_levymontes wrote:au dges ise dzaaan dzaaaaan cxeloda ai vkvdebodiii mandaturebi d ayvela dagvdevda botlebs gvartmevdnen :DD mara aminc vaxerxebdit wuwaobas :DDDDDD geografiaze mteli gakvetili viniavebdi rveulis ydas gamwarebuli d maswavlebelma dvaiwvi amis sacodaobit gauget karbei da fanjara vinmemo :DDDD qartulshi sakontrolo qmonda gamikvirda wina weraze 9 mimigia metqi 8s dmaiwerstqo ar mowmonda wina tema da ro daianxe 9 dzaan gamikvirda :DD dgevandeli tema momewona mara magashic 9s damiwers axla :DDD inglisurshic skaontrolo mqonda asworebda da rac maoswro 1 da 2 savarjisho swori mqonda 3shi ragac mqonda shecdoma da meotxes gasworeba vegar maoswroo.. mere samoqalaqoshi mqonda 4 kitxva moitana sul 2 shemosaxazi 2 saazrovnoo saazrovnoebi momewona dzaan temasavit iyo dasaweri 1 furceli gavavse da meore gverdzec gadavedi metqi 10s damiwerstqo da mainc gamodzbena meore nawilze sigaretze iyo kitxva ratom ar und amivigoto naxevari furceli davwere da ufro meti midnoda da uket shegedzloo da 9 damiwera virma.. fizikis maswma dges gamafrtxila shemdegze ar gecodineba gakvetili da ar shemoxvideo arasdros ar shemoxvide chem gavetilze roa a gecdinebao kide kai xval dasvenebaa tore xval qonda fizikaaa :DDDDDDDDDDD mere fanjrisken vixidebodi chafiqrebuli viyavi da ro daibgavla gamoixede aqeto imxelaze shevxti bavshevbma scili daiwyes DDDDDDDDDD
samoqalaqostan tuberkuliozii ra kavshirshii iyo? L:DDDDDDDD me emgona biologiashi werdi.eg qail veraa
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
rom emtlikina kide jandabaaaaaaaaas :DDDDDDMaRiami wrote:tlikinistvis ar iwereba mere nishani :LDDDDDtiko_levymontes wrote:vaime qimiiis maswi ra dzaaaan matxris nervebs gmerto rogor mina gavglijooooooooooooo dges mekitxeba 5iani rato giweriao sheno.. ramis gavglije martla me ras mekitxbeit mas ar gagidzaxebivart da kide me mekitxebit qtvens nishanstqo? da ro tikinodbi albat imito dagiwereo.. albato tan arc icis rato damiwera idioti qaliiiiiiiiiiiiiiiiiii rodis vtlikinebdi wina gakvetilze medzina mgoni :DDDDDD
eg martaliaaa ai dges vambobdi samqoalaqos maswi rom asworebda rveulebs me da chemi kalslei viyavit kalsshi boloshi vucdidi rodis waetreoda ro daeketa karebi a ro asworebda chem rveuls igimoda kai gogo xar mara zarmacio da ar aqtiurob gakvetilzeo arada kitxvebs rom svams ver vfiqrob pasuxebs da roca wver modis azrebi tavsiuflad nebismeir temaze egre mchirs roca vwer amhsin ufro gamomdis vidre fiqris drosMariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
nawili shemosaxazia, nawili qrologia, shecdomebis povna da gasworeba, isrebit dasakavshirebeil ragaca roa isic.Mariko wrote:MaRiami wrote:biologiashic michirs wera :DD sul sxvebi maqvs werashi, ai ragacnairebi :DDDDD marto sitoriis da biologiis weras ver vwer, danarchenebshi magal qulebs vigebMariko wrote:MaRiami wrote:marto me ki araa veravin wers. umaglesi 7 iwerebaa da isic chemgan iwers xolme da vgijdebi chemze magals ranairad igebs.Mariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
reebi moaqvs werebshi testebia tu gakvetilebs gawerinebt ? an iqneb kitxvebia ra jandaba unda am werisgan
MaRiami- Admin
ar swavlobs aravin da :DD yvelaa artyams absoilturad da me vici da ertsacv ver gavatyyam shansi araa :DDtiko_levymontes wrote:uime dedaaa aba dzneli yofila mashin :DDDMaRiami wrote:vaime raavii,titqos araa dzneli, magram mainc ver vwer :DDDDDDDd sxvebi artyameen an iweren,verc ssxvebi ver weren .7-ze magali ar iwereba xolme klasshitiko_levymontes wrote:vaimeeee :DDDDDDDDDDD dzaan dznelebi moaqvs weras rom ver wer?MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
MaRiami- Admin
chemnairi dzunwia :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:9 gogooo :DDD magas 9is dawerac enaneba sakontroloshi shen wamroidgine da egec migwevaaa :DDDD gakvetili iyo tuberkulozze da ar viyavi mag gakvetilze me :DDMaRiami wrote:qartulis temashi 10 migigaa? :DDDDDd sul akrgad wer ttiqos daa 10-s ar giwers mainctiko_levymontes wrote:au dges ise dzaaan dzaaaaan cxeloda ai vkvdebodiii mandaturebi d ayvela dagvdevda botlebs gvartmevdnen :DD mara aminc vaxerxebdit wuwaobas :DDDDDD geografiaze mteli gakvetili viniavebdi rveulis ydas gamwarebuli d maswavlebelma dvaiwvi amis sacodaobit gauget karbei da fanjara vinmemo :DDDD qartulshi sakontrolo qmonda gamikvirda wina weraze 9 mimigia metqi 8s dmaiwerstqo ar mowmonda wina tema da ro daianxe 9 dzaan gamikvirda :DD dgevandeli tema momewona mara magashic 9s damiwers axla :DDD inglisurshic skaontrolo mqonda asworebda da rac maoswro 1 da 2 savarjisho swori mqonda 3shi ragac mqonda shecdoma da meotxes gasworeba vegar maoswroo.. mere samoqalaqoshi mqonda 4 kitxva moitana sul 2 shemosaxazi 2 saazrovnoo saazrovnoebi momewona dzaan temasavit iyo dasaweri 1 furceli gavavse da meore gverdzec gadavedi metqi 10s damiwerstqo da mainc gamodzbena meore nawilze sigaretze iyo kitxva ratom ar und amivigoto naxevari furceli davwere da ufro meti midnoda da uket shegedzloo da 9 damiwera virma.. fizikis maswma dges gamafrtxila shemdegze ar gecodineba gakvetili da ar shemoxvideo arasdros ar shemoxvide chem gavetilze roa a gecdinebao kide kai xval dasvenebaa tore xval qonda fizikaaa :DDDDDDDDDDD mere fanjrisken vixidebodi chafiqrebuli viyavi da ro daibgavla gamoixede aqeto imxelaze shevxti bavshevbma scili daiwyes DDDDDDDDDD
samoqalaqostan tuberkuliozii ra kavshirshii iyo? L:DDDDDDDD me emgona biologiashi werdi.eg qail veraa
samoqalaqoshi tuberkuliozs ra sikvdili unda :DDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
maseti temebis mec wera ufro gamomdis, magram am biolgias sda istorias ver vwer da ha ":DDtiko_levymontes wrote:eg martaliaaa ai dges vambobdi samqoalaqos maswi rom asworebda rveulebs me da chemi kalslei viyavit kalsshi boloshi vucdidi rodis waetreoda ro daeketa karebi a ro asworebda chem rveuls igimoda kai gogo xar mara zarmacio da ar aqtiurob gakvetilzeo arada kitxvebs rom svams ver vfiqrob pasuxebs da roca wver modis azrebi tavsiuflad nebismeir temaze egre mchirs roca vwer amhsin ufro gamomdis vidre fiqris drosMariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
MaRiami- Admin
chemtanac egetebi moaaaaaqvs :DDDD nu imitomac vigebt kai nishnebs mara chvengvekutvnis eg nishnebi :DDMaRiami wrote:nawili shemosaxazia, nawili qrologia, shecdomebis povna da gasworeba, isrebit dasakavshirebeil ragaca roa isic.Mariko wrote:MaRiami wrote:biologiashic michirs wera :DD sul sxvebi maqvs werashi, ai ragacnairebi :DDDDD marto sitoriis da biologiis weras ver vwer, danarchenebshi magal qulebs vigebMariko wrote:MaRiami wrote:marto me ki araa veravin wers. umaglesi 7 iwerebaa da isic chemgan iwers xolme da vgijdebi chemze magals ranairad igebs.Mariko wrote:MaRiami wrote:ra sikvdilma wamiyvanaa dges skolashi raaa. dges iyo bolo zarii. 2-s mere gamoviparee. istoriam yvela gaidzaxaa da aravin icoda gakvetilii, me naswvali mqonda eg gakvetrili , 1 tviswin viswavle albat. mere wina masala mkitxa egec vupasuxe daa mere itxra dzaaan nervebs mishliooo, werras vere weroo da magali qula rogor unda dagiweroo, zepirshi kide yvelafers mpasuxobo,shen ro hgidzaxeb da nishani ro unda dgaiwero dzaan meshleba nervebio,axla ra unda dagiweroo, shemdeg wels rogorc ar unda chamabaro masala imquals dagiwer rac werashi geqnebao. 10 damiwera dges :DDD
Page 55 of 67 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 61 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 55 of 67