ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
+6
eric von
monica spear_fan
Bennu ♥
MaRiami
tiko_levymontes
giorgi
10 posters
Page 26 of 67
Page 26 of 67 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
ra sul vigacaaaa mogwoonss gadavirieeeeeeeeeeeeeeeetiko_levymontes wrote:au mee panhsvidze viyaviii qartulis masws moukvda ded avgijdebi qartulis amswze da wavedi cota shors coxvrobda 1 saatis svaalze iyo marhsutkahsi dzaan magari iyo 10 abvshvi wavedit meti arc iyo sachiro gzashi ert ambebshi viyavit ro shevedi amicnebdnen kide kai shveikave tavi da ro shevedi d aamsws mivusamdzimre iq erti bichi iyo haimee ra sayavreli iyooooooo awwwwwwwwwww neli nabijebit movdiodi ro didxans eyura mere me da chemert kalsles mogevwona zaaan da meored avpirebdit shesvlas :DDDDD shevdiodit kidec ckua ar dagvishlida mara maswebi agmovida mere da shegvyara marshutkahsi mivdivarto :XXXXXX
pirveli shen gatxovdebi D:DDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
me ara chem tvalebs moewona DDDD aba ra qmeqna syavareli iyo da gavtxovdebi ara is me a mechqareba au gzahsi iyo magariiiii xalxs xels vuqnevdit fanjridan d avyvirodiiiit DDDDDDDDDDDDMariami wrote:ra sul vigacaaaa mogwoonss gadavirieeeeeeeeeeeeeeeetiko_levymontes wrote:au mee panhsvidze viyaviii qartulis masws moukvda ded avgijdebi qartulis amswze da wavedi cota shors coxvrobda 1 saatis svaalze iyo marhsutkahsi dzaan magari iyo 10 abvshvi wavedit meti arc iyo sachiro gzashi ert ambebshi viyavit ro shevedi amicnebdnen kide kai shveikave tavi da ro shevedi d aamsws mivusamdzimre iq erti bichi iyo haimee ra sayavreli iyooooooo awwwwwwwwwww neli nabijebit movdiodi ro didxans eyura mere me da chemert kalsles mogevwona zaaan da meored avpirebdit shesvlas :DDDDD shevdiodit kidec ckua ar dagvishlida mara maswebi agmovida mere da shegvyara marshutkahsi mivdivarto :XXXXXX
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
vaimeee :DDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:me ara chem tvalebs moewona DDDD aba ra qmeqna syavareli iyo da gavtxovdebi ara is me a mechqareba au gzahsi iyo magariiiii xalxs xels vuqnevdit fanjridan d avyvirodiiiit DDDDDDDDDDDDMariami wrote:ra sul vigacaaaa mogwoonss gadavirieeeeeeeeeeeeeeeetiko_levymontes wrote:au mee panhsvidze viyaviii qartulis masws moukvda ded avgijdebi qartulis amswze da wavedi cota shors coxvrobda 1 saatis svaalze iyo marhsutkahsi dzaan magari iyo 10 abvshvi wavedit meti arc iyo sachiro gzashi ert ambebshi viyavit ro shevedi amicnebdnen kide kai shveikave tavi da ro shevedi d aamsws mivusamdzimre iq erti bichi iyo haimee ra sayavreli iyooooooo awwwwwwwwwww neli nabijebit movdiodi ro didxans eyura mere me da chemert kalsles mogevwona zaaan da meored avpirebdit shesvlas :DDDDD shevdiodit kidec ckua ar dagvishlida mara maswebi agmovida mere da shegvyara marshutkahsi mivdivarto :XXXXXX
MaRiami- Admin
ravi normaluri dge mqonda tavisi plius minusebit :((
matematikam 2 kviris win naweri sakontrolos nishnebi tqva da me 9 mivige iman 10 da dafrinavda sixarulit :DDD
magram xo icit ra ketili var da mec gamixarda sxvisi sixaruli mainc klaselebi vart
matematikam 2 kviris win naweri sakontrolos nishnebi tqva da me 9 mivige iman 10 da dafrinavda sixarulit :DDD
magram xo icit ra ketili var da mec gamixarda sxvisi sixaruli mainc klaselebi vart
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
ასაკი : 26
TIKO ABA SHEN ICI MIAWEQII ;DDDDD
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ras mivawve ar wamiyanes dges gasvenebashi :DDDBennu ♥ wrote:TIKO ABA SHEN ICI MIAWEQII ;DDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
matxovari inglisuris maswiiii tel amaxia dgs da ar madlzevda saoqneliiii dainaxa ro vwerdi smss da movida wmaartva sul gamolenchdio gamoshterdio(gamoshterebuli tvitonaa :D) agarafaers agar aketebo sanam dedasheni ar mova ar gagatano mere vxtove gexvewebit mas bolo shemxtveva iqnebatqo gogoebic txovdnen miecito da naxevari saatis xverwnis shemdge momca im dzgalishvilma :DDD xval axla unda chavabaro gakvetili da 100 sityva mogvca dafaze werit unda vicode yvelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ar undaaa moeca ratoo mogca :DDDDDtiko_levymontes wrote:matxovari inglisuris maswiiii tel amaxia dgs da ar madlzevda saoqneliiii dainaxa ro vwerdi smss da movida wmaartva sul gamolenchdio gamoshterdio(gamoshterebuli tvitonaa :D) agarafaers agar aketebo sanam dedasheni ar mova ar gagatano mere vxtove gexvewebit mas bolo shemxtveva iqnebatqo gogoebic txovdnen miecito da naxevari saatis xverwnis shemdge momca im dzgalishvilma :DDD xval axla unda chavabaro gakvetili da 100 sityva mogvca dafaze werit unda vicode yvelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
vaimeeeeeeeee me dilit unda avmdgariyavi 6 zee da damedzinaaa ro gamegvidzaa 9 is 22 wt yio egreve wamoxvtii chemi dac wamovagde maagsac chaesizinaaa :DDDD 9 is 45 wt ze skolashi viyavi arada me shors vcxovrob tan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
qimiashi wera mqonda da ar moetraa maswiii
inglisursi gakvetili ar vicodi dzeli iyoo ogond dges ar gamidzaxostqo da klashi tvali agdavavle da gamidzaa 10 mivige ar shemshlia :DD arada vambobdii ar vici saertodtqo da bavshvebi gagijdnen ranaira dmoyevio :DDDDDDD
qimiashi wera mqonda da ar moetraa maswiii
inglisursi gakvetili ar vicodi dzeli iyoo ogond dges ar gamidzaxostqo da klashi tvali agdavavle da gamidzaa 10 mivige ar shemshlia :DD arada vambobdii ar vici saertodtqo da bavshvebi gagijdnen ranaira dmoyevio :DDDDDDD
MaRiami- Admin
hah dges geografiashi azrze ar viyavi gushin 2jer wavikitxe 4 gverdiani gakvetili iyo da gamiyvana da ras erchi kargad movuye kargad ici gakvetilio :DD
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
mec ase damemarta geografiaze :DDDarada vambobdii ar vici saertodtqo da bavshvebi gagijdnen ranaira dmoyevio :DDDDDDD wrote:
ra miiigee emree?monica spear_fan wrote:hah dges geografiashi azrze ar viyavi gushin 2jer wavikitxe 4 gverdiani gakvetili iyo da gamiyvana da ras erchi kargad movuye kargad ici gakvetilio :DD
me xval maqvs geografia rac daiwyoo semestrii nishanii ar myavvs vaimeee yochag me roogorr moevdi aqamde ro ar gavudzaxivar jer :DD mgoni amrto me ar myavs nishani. an tviton gamidzaxebs an kide 0 damijamdeba :DDDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
chemi ufro sxva iyoomonica spear_fan wrote:mec ase damemarta geografiaze :DDD
ai ra sityebit ewera gakvetilii gulis kumshvis dros ra mosdiis sxeuls da ase shemdeg sruli idiotizmi
tan inglisurad ewerraa
MaRiami- Admin
10Mariami wrote:ra miiigee emree?monica spear_fan wrote:hah dges geografiashi azrze ar viyavi gushin 2jer wavikitxe 4 gverdiani gakvetili iyo da gamiyvana da ras erchi kargad movuye kargad ici gakvetilio :DD
me xval maqvs geografia rac daiwyoo semestrii nishanii ar myavvs vaimeee yochag me roogorr moevdi aqamde ro ar gavudzaxivar jer :DD mgoni amrto me ar myavs nishani. an tviton gamidzaxebs an kide 0 damijamdeba :DDDDDDDDDDDDDD
ganvlilebic mkitxa rukac da leqsikonic da COOLo :DDDDD
yochag shen qartulad ar icis zogmaMariami wrote:chemi ufro sxva iyoomonica spear_fan wrote:mec ase damemarta geografiaze :DDD
ai ra sityebit ewera gakvetilii gulis kumshvis dros ra mosdiis sxeuls da ase shemdeg sruli idiotizmi
tan inglisurad ewerraa
Page 26 of 67 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 26 of 67