ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
+6
eric von
monica spear_fan
Bennu ♥
MaRiami
tiko_levymontes
giorgi
10 posters
Page 14 of 67
Page 14 of 67 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 40 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
araushavs me aq ar var? aba vizze diaywe fiqrebi ase dbaneuli ro dabodialob? :DDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
es khvedelam da espinelam ar naxon tore shemtenian vinme giyvars da imito dadixar egreo :DDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
au xval gonisdzieba maq aaaaaaaaaaa gavetilebidan vegar gaval xvalian :XXXX + iemdia araferi shemeshleba tore gavafreeeeeeeeeeeeeeen xval tan sports chavstraxav meore maq da sanam repeticiaze gamiyvanen sportze rato unda davewsro? :DDD me da cheemma daqalma movilaparaket sachiro otaxshi viqnebid mteli 45 wuti DDDD imeda ver gvnaxaven tu gvnaxaven kide da fexebi ar momchamon dzirshi DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
batii xaarr raa :DDDDDDDDDDDDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
es khvedelam da espinelam ar naxon tore shemtenian vinme giyvars da imito dadixar egreo :DDDDDDDDDDDDD
auu ise emc mindaa chantis darchenaa gaverttobodi DDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
aaaaaaaa chemnaireebiiiiiiTiko Villalobos wrote:au xval gonisdzieba maq aaaaaaaaaaa gavetilebidan vegar gaval xvalian :XXXX + iemdia araferi shemeshleba tore gavafreeeeeeeeeeeeeeen xval tan sports chavstraxav meore maq da sanam repeticiaze gamiyvanen sportze rato unda davewsro? :DDD me da cheemma daqalma movilaparaket sachiro otaxshi viqnebid mteli 45 wuti DDDD imeda ver gvnaxaven tu gvnaxaven kide da fexebi ar momchamon dzirshi DDDD
sharshaannn istorias ro vwe vasrebdii mecc sachro itaxshii gavdiodiiiiii mteli gakvetili iq viyavi tan ciodaa ,fanjerebi gia da makankalebdaa :DDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
me dmaugamebuli amqvs eg ukveeee DDDDDDD saxlshi wamosvla tu momideba da agrtoba ar chavicmev formas da egaaa egreve salshi gamomishvebeeeen DDDDDDMariami wrote:batii xaarr raa :DDDDDDDDDDDDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
auuu chems sachiro otaxhsic civaaa tan sashineli sunia mara araushaaavs sports ki jobia daaa DDDD mtavaria gogo mandaturi ar semovides iq tore kacebi ars eoemovlen DDD da damlagebels davkeravt isedac DDDDDMariami wrote:aaaaaaaa chemnaireebiiiiiiTiko Villalobos wrote:au xval gonisdzieba maq aaaaaaaaaaa gavetilebidan vegar gaval xvalian :XXXX + iemdia araferi shemeshleba tore gavafreeeeeeeeeeeeeeen xval tan sports chavstraxav meore maq da sanam repeticiaze gamiyvanen sportze rato unda davewsro? :DDD me da cheemma daqalma movilaparaket sachiro otaxshi viqnebid mteli 45 wuti DDDD imeda ver gvnaxaven tu gvnaxaven kide da fexebi ar momchamon dzirshi DDDD
sharshaannn istorias ro vwe vasrebdii mecc sachro itaxshii gavdiodiiiiii mteli gakvetili iq viyavi tan ciodaa ,fanjerebi gia da makankalebdaa :DDDDDDDDDDD
vaimeeeeeeeeeTiko Villalobos wrote:me dmaugamebuli amqvs eg ukveeee DDDDDDD saxlshi wamosvla tu momideba da agrtoba ar chavicmev formas da egaaa egreve salshi gamomishvebeeeen DDDDDDMariami wrote:batii xaarr raa :DDDDDDDDDDDDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
MaRiami- Admin
araaa meee gogoebis tvalethsi ar shevdiodoiiiiTiko Villalobos wrote:auuu chems sachiro otaxhsic civaaa tan sashineli sunia mara araushaaavs sports ki jobia daaa DDDD mtavaria gogo mandaturi ar semovides iq tore kacebi ars eoemovlen DDD da damlagebels davkeravt isedac DDDDDMariami wrote:aaaaaaaa chemnaireebiiiiiiTiko Villalobos wrote:au xval gonisdzieba maq aaaaaaaaaaa gavetilebidan vegar gaval xvalian :XXXX + iemdia araferi shemeshleba tore gavafreeeeeeeeeeeeeeen xval tan sports chavstraxav meore maq da sanam repeticiaze gamiyvanen sportze rato unda davewsro? :DDD me da cheemma daqalma movilaparaket sachiro otaxshi viqnebid mteli 45 wuti DDDD imeda ver gvnaxaven tu gvnaxaven kide da fexebi ar momchamon dzirshi DDDD
maswebis tvaletshi shevdiodi da imati karebi iketebodaa,mteli gakvetli chaketili qmonda akrii daa vinnn shemomivardeboda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ro amxsendebaa emcinebaa
aba ra meqaa 2 xoa r mvigebdii :DDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
chem skoals araaaq amswebis tualeti DDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:araaa meee gogoebis tvalethsi ar shevdiodoiiiiTiko Villalobos wrote:auuu chems sachiro otaxhsic civaaa tan sashineli sunia mara araushaaavs sports ki jobia daaa DDDD mtavaria gogo mandaturi ar semovides iq tore kacebi ars eoemovlen DDD da damlagebels davkeravt isedac DDDDDMariami wrote:aaaaaaaa chemnaireebiiiiiiTiko Villalobos wrote:au xval gonisdzieba maq aaaaaaaaaaa gavetilebidan vegar gaval xvalian :XXXX + iemdia araferi shemeshleba tore gavafreeeeeeeeeeeeeeen xval tan sports chavstraxav meore maq da sanam repeticiaze gamiyvanen sportze rato unda davewsro? :DDD me da cheemma daqalma movilaparaket sachiro otaxshi viqnebid mteli 45 wuti DDDD imeda ver gvnaxaven tu gvnaxaven kide da fexebi ar momchamon dzirshi DDDD
maswebis tvaletshi shevdiodi da imati karebi iketebodaa,mteli gakvetli chaketili qmonda akrii daa vinnn shemomivardeboda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ro amxsendebaa emcinebaa
ვაიმე სამოქალაქოს მასწმა გამოიჭირე ერთი კლასელი ნიშანი ქონდა გასაწროებული მერე იმ გოგომ თქვა მე არ მიქნიააოო რა რომ ექნა იტყოდა? თან კაცო თუ ასწორებ ისეთი მაინც გადაასწორე რო არ დაემჩნას მერე დამრიგებელმა თქვა რაც არასდრს მომხდარა ის მოხდაოო :დდ მე კინაღამ სიცილი დავიწყე მინიმუმ ერთხელ მე მაქვს გადასწორებული და იმან რა იცოდაა :დდდდდ
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
chemsas 2 welia aqvs :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:chem skoals araaaq amswebis tualeti DDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:araaa meee gogoebis tvalethsi ar shevdiodoiiiiTiko Villalobos wrote:auuu chems sachiro otaxhsic civaaa tan sashineli sunia mara araushaaavs sports ki jobia daaa DDDD mtavaria gogo mandaturi ar semovides iq tore kacebi ars eoemovlen DDD da damlagebels davkeravt isedac DDDDDMariami wrote:aaaaaaaa chemnaireebiiiiiiTiko Villalobos wrote:au xval gonisdzieba maq aaaaaaaaaaa gavetilebidan vegar gaval xvalian :XXXX + iemdia araferi shemeshleba tore gavafreeeeeeeeeeeeeeen xval tan sports chavstraxav meore maq da sanam repeticiaze gamiyvanen sportze rato unda davewsro? :DDD me da cheemma daqalma movilaparaket sachiro otaxshi viqnebid mteli 45 wuti DDDD imeda ver gvnaxaven tu gvnaxaven kide da fexebi ar momchamon dzirshi DDDD
ro amxsendebaa emcinebaa
MaRiami- Admin
vaimeeeee mec gamecinaa maagzeeeeeBennu wrote:ვაიმე სამოქალაქოს მასწმა გამოიჭირე ერთი კლასელი ნიშანი ქონდა გასაწროებული მერე იმ გოგომ თქვა მე არ მიქნიააოო რა რომ ექნა იტყოდა? თან კაცო თუ ასწორებ ისეთი მაინც გადაასწორე რო არ დაემჩნას მერე დამრიგებელმა თქვა რაც არასდრს მომხდარა ის მოხდაოო :დდ მე კინაღამ სიცილი დავიწყე მინიმუმ ერთხელ მე მაქვს გადასწორებული და იმან რა იცოდაა :დდდდდ
MaRiami- Admin
Tiko Villalobos wrote:araushavs me aq ar var? aba vizze diaywe fiqrebi ase dbaneuli ro dabodialob? :DDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
shenga makldi axla :DDDD bebiachemze
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Mariami wrote:batii xaarr raa :DDDDDDDDDDDDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
:DDDDDDDDDDDDDdddddddd game 5 is naxevarze ro damireka budelnikma ver shevibrune dzili da mere gavatene :DD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
aii girsii xar tyyuilad ro ayeneb magvidzaras :DDDDDDMariko wrote:Mariami wrote:batii xaarr raa :DDDDDDDDDDDDDMariko wrote:me mqonda sakaifo dge dawera mezareba :DDD chanta damrcha prosta saxlshi ratomgac gavitishe :DD mere ukan gavbrundi da movitane magram ar damigviania ravi adre mivdivar xolme :DDD
:DDDDDDDDDDDDDdddddddd game 5 is naxevarze ro damireka budelnikma ver shevibrune dzili da mere gavatene :DD
MaRiami- Admin
Page 14 of 67 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 40 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 14 of 67