ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
+8
eric von
tikunA
Espinela-Fans
giorgi
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
monica spear_fan
12 posters
Page 31 of 67
Page 31 of 67 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
me ar aq orshabatamdeeee :DDD au konturuli rukebi maq gasaketebeli da feradi fanqrebi ar amq DDDDD isev chemi ediahsvilis shviltan momiwevs watreva DDDMariami wrote:aaaaaaa geografia ar miswavliaaaTiko Villalobos wrote:inglisuri 2-jer da istoria 4jer -____________- idiotebiii geografia mainc yofiliyo 4jer es istoria ra jandaad mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
xma ar momgiaa winazeee araferi ukitxavs erti sityvac ki araa daa jurnalshi nishneebs werdaa daa dvaianxe chems gvartan ragaca chaweraa da ro vanxee tavisit chauweria nishani magas vin ekixtebaaaaa
1 st aris rac movediiii daa vegar vdgebi :DDDDDD
sitoriis gamoo dilis 4 ze vdgebodiiiiiiiiiiiiiiii ro amxsendeba udad var
kide kai patara gakvetilia kalsshive viswvali :DDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
aaaaaaaaaaa mec maqvssssssTiko Villalobos wrote:me ar aq orshabatamdeeee :DDD au konturuli rukebi maq gasaketebeli da feradi fanqrebi ar amq DDDDD isev chemi ediahsvilis shviltan momiwevs watreva DDDMariami wrote:aaaaaaa geografia ar miswavliaaaTiko Villalobos wrote:inglisuri 2-jer da istoria 4jer -____________- idiotebiii geografia mainc yofiliyo 4jer es istoria ra jandaad mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
xma ar momgiaa winazeee araferi ukitxavs erti sityvac ki araa daa jurnalshi nishneebs werdaa daa dvaianxe chems gvartan ragaca chaweraa da ro vanxee tavisit chauweria nishani magas vin ekixtebaaaaa
oogoond fanqrebis gareshe gavakete :DDDDD
axla patara abvshvivit gaferadebaga maklda raa :DDDDDD
urbalod qveynebi movnishne ertii rame mitxras :DD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
gaindzerii mereTiko Villalobos wrote:DDD iemdia ise 3-3 romshedis gamocdaze kargad damemtxav me da ert goos gviwevs ertad shesvla romelic kargad wvalobs da orives ertmanetis imedi gavq DDD tu imas are codienba rame iqneba me avexmaro da tu me ar mecodienba iqneba is amexmaros DDDMariami wrote:shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDD
mteli welii iswavle ragacaaa gamodcis win ki nu gagaxsendeba swvala
MaRiami- Admin
chven gvchams cocxlad gaaferadeto DDDD tore monsihvnit monishnuli maq yvelaferi gaferadeba aklia marto DMariami wrote:aaaaaaaaaaa mec maqvssssssTiko Villalobos wrote:me ar aq orshabatamdeeee :DDD au konturuli rukebi maq gasaketebeli da feradi fanqrebi ar amq DDDDD isev chemi ediahsvilis shviltan momiwevs watreva DDDMariami wrote:aaaaaaa geografia ar miswavliaaaTiko Villalobos wrote:inglisuri 2-jer da istoria 4jer -____________- idiotebiii geografia mainc yofiliyo 4jer es istoria ra jandaad mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
vswavlobs he viro ase tu ise DDDDD es kvira amovvardi chemebi rom ar iyvnen salxshi tore vswvalob DDDMariami wrote:gaindzerii mereTiko Villalobos wrote:DDD iemdia ise 3-3 romshedis gamocdaze kargad damemtxav me da ert goos gviwevs ertad shesvla romelic kargad wvalobs da orives ertmanetis imedi gavq DDD tu imas are codienba rame iqneba me avexmaro da tu me ar mecodienba iqneba is amexmaros DDDMariami wrote:shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDD
ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:chven gvchams cocxlad gaaferadeto DDDD tore monsihvnit monishnuli maq yvelaferi gaferadeba aklia marto DMariami wrote:aaaaaaaaaaa mec maqvssssssTiko Villalobos wrote:me ar aq orshabatamdeeee :DDD au konturuli rukebi maq gasaketebeli da feradi fanqrebi ar amq DDDDD isev chemi ediahsvilis shviltan momiwevs watreva DDDMariami wrote:aaaaaaa geografia ar miswavliaaaTiko Villalobos wrote:inglisuri 2-jer da istoria 4jer -____________- idiotebiii geografia mainc yofiliyo 4jer es istoria ra jandaad mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
tviton gaaferadooosss ori wlis bavshvi ki ar var :DD
MaRiami- Admin
meeeee shabaatttss yvelaferi kargad unda viswvalooo,safudzvlianaaddTiko Villalobos wrote:vswavlobs he viro ase tu ise DDDDD es kvira amovvardi chemebi rom ar iyvnen salxshi tore vswvalob DDDMariami wrote:gaindzerii mereTiko Villalobos wrote:DDD iemdia ise 3-3 romshedis gamocdaze kargad damemtxav me da ert goos gviwevs ertad shesvla romelic kargad wvalobs da orives ertmanetis imedi gavq DDD tu imas are codienba rame iqneba me avexmaro da tu me ar mecodienba iqneba is amexmaros DDDMariami wrote:shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDD
MaRiami- Admin
sikvdili magat me ra vici DDDMariami wrote:ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDD
me xval mamachemi ro amagdebs mere davujdebi DDDDMariami wrote:meeeee shabaatttss yvelaferi kargad unda viswvalooo,safudzvlianaaddTiko Villalobos wrote:vswavlobs he viro ase tu ise DDDDD es kvira amovvardi chemebi rom ar iyvnen salxshi tore vswvalob DDDMariami wrote:gaindzerii mereTiko Villalobos wrote:DDD iemdia ise 3-3 romshedis gamocdaze kargad damemtxav me da ert goos gviwevs ertad shesvla romelic kargad wvalobs da orives ertmanetis imedi gavq DDD tu imas are codienba rame iqneba me avexmaro da tu me ar mecodienba iqneba is amexmaros DDDMariami wrote:shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDD
dadges da tviton aferados :DDTiko Villalobos wrote:sikvdili magat me ra vici DDDMariami wrote:ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:me xval mamachemi ro amagdebs mere davujdebi DDDDMariami wrote:meeeee shabaatttss yvelaferi kargad unda viswvalooo,safudzvlianaaddTiko Villalobos wrote:vswavlobs he viro ase tu ise DDDDD es kvira amovvardi chemebi rom ar iyvnen salxshi tore vswvalob DDDMariami wrote:gaindzerii mereTiko Villalobos wrote:DDD iemdia ise 3-3 romshedis gamocdaze kargad damemtxav me da ert goos gviwevs ertad shesvla romelic kargad wvalobs da orives ertmanetis imedi gavq DDD tu imas are codienba rame iqneba me avexmaro da tu me ar mecodienba iqneba is amexmaros DDDMariami wrote:shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDD
MaRiami- Admin
ravici erti DDDDDMariami wrote:dadges da tviton aferados :DDTiko Villalobos wrote:sikvdili magat me ra vici DDDMariami wrote:ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDD
tu rame gitxra utxari dadeqi da shen gaaferade aba tu kargiaqo :DDDDDDTiko Villalobos wrote:ravici erti DDDDDMariami wrote:dadges da tviton aferados :DDTiko Villalobos wrote:sikvdili magat me ra vici DDDMariami wrote:ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
mtyepavs 2ians DDDDDDMariami wrote:tu rame gitxra utxari dadeqi da shen gaaferade aba tu kargiaqo :DDDDDDTiko Villalobos wrote:ravici erti DDDDDMariami wrote:dadges da tviton aferados :DDTiko Villalobos wrote:sikvdili magat me ra vici DDDMariami wrote:ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDD
aii darditqoo DDDDDTiko Villalobos wrote:mtyepavs 2ians DDDDDDMariami wrote:tu rame gitxra utxari dadeqi da shen gaaferade aba tu kargiaqo :DDDDDDTiko Villalobos wrote:ravici erti DDDDDMariami wrote:dadges da tviton aferados :DDTiko Villalobos wrote:sikvdili magat me ra vici DDDMariami wrote:ra jandabad unda gaferadebaa :DDDDDDDDD
gaaagijee ;DDDDD
MaRiami- Admin
Page 31 of 67 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 31 of 67