ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
+8
eric von
tikunA
Espinela-Fans
giorgi
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
monica spear_fan
12 posters
Page 30 of 67
Page 30 of 67 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
xma ar momgiaa winazeee araferi ukitxavs erti sityvac ki araa daa jurnalshi nishneebs werdaa daa dvaianxe chems gvartan ragaca chaweraa da ro vanxee tavisit chauweria nishani magas vin ekixtebaaaaa
xma ar momgiaa winazeee araferi ukitxavs erti sityvac ki araa daa jurnalshi nishneebs werdaa daa dvaianxe chems gvartan ragaca chaweraa da ro vanxee tavisit chauweria nishani magas vin ekixtebaaaaa
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
mec mqonda egeti shemtxvevaaa DDDD da kdie piriqitaaac mgonebia ro 6 mivigebtqoda 9 mimigia DD maematikis gamocdaze iyo egree mexute tu meeqvse kasshi mqondaaa ar amxosvs megona ro yvelaferi sisulele davwere da mawam ro gamocxada 9 kinagam shevwuxdii DDD ar damavwiydeba avdeqi da amsws chavexute da vakoceMariami wrote:mec mgonioa xolme dro 10 ivigeb d a6 mimigia :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:8s dmaiwers zsutad vcii eg meeeeeec.. arada 10ze tu ara 9ze ro maq naweri eg uewveli viciiiiMariami wrote:ise ertxel vutxari gukas 8 miigebtqo iman araa akrgad davwere 9-10 mivigebo da meore dges amrtla 8 mivigeeo :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:da kic amogadzrob enas DDDDDDDDDDMariami wrote:ax;a 7 ro miiigo :DDDDDTiko Villalobos wrote:me 8 an 9 veldoebi DDDD ise mgoni 10zec maq dawerili mara ar dmaiwers 10-s is nagavi shansi araaaBennu wrote:vaimee netaa arc gaasworos asi weli an klashi xmamagla mainc ar gamocxados mcxvenia matematikis sakontorlosii :DDDD
shen 7-8 miigeb
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
Tiko Villalobos wrote:me mina ro matematikas kaci maswavlideeeeeeeees aichem mandaturze namdvilad ar vityodi uarsMariami wrote:me 2 kacii maswi myavsTiko Villalobos wrote:me miyvars kaci aswavleblebiiiii neta m emyavdes kaci maswebiii DDDDDDDMariami wrote:xoo tann advokatiiii :DDDDTiko Villalobos wrote:vaimeeeeeeeeeeee mitumetes kaciMariami wrote:chemi maswii kaciaa tan advokatii daaa pasuxii warmoidginee ra :DDTiko Villalobos wrote:am qalma duatmo kide tore omi moxdbeoda DDDDDDDD me ro maswvaleblis adgilas vyofiliyavi ar vacocxlebdi im nabicvarsMariami wrote:vaimeeeee :DDDDDDTiko Villalobos wrote:უი ხო ეს გამომრჩა ;დდდ დღეს ამოქალაქოს მასწი გაკვეთილს ხსნიდა და დაახვეულა ჩემმა ერთმა იდიოტმა კლასელმა ჩუმად თქვა დახრჩობაო ეს გაიგონა მასწა ა ერთი ამბები დაუთიაააა დახრჩობა და არ გადარჩენა შენსენ იყოს თუ კაიაო
chvensasaas ro eg utxra warmodgenac ar mindaa ra moxdebaaaaa :DDDDD
iseti mkcaria riooi ravicii :DDDDDDD
oriive dzaan momwons aradaa tavdaann dzaan meywinaa :DD
MaRiami- Admin
araa me araaaaaaTiko Villalobos wrote:mec mqonda egeti shemtxvevaaa DDDD da kdie piriqitaaac mgonebia ro 6 mivigebtqoda 9 mimigia DD maematikis gamocdaze iyo egree mexute tu meeqvse kasshi mqondaaa ar amxosvs megona ro yvelaferi sisulele davwere da mawam ro gamocxada 9 kinagam shevwuxdii DDD ar damavwiydeba avdeqi da amsws chavexute da vakoceMariami wrote:mec mgonioa xolme dro 10 ivigeb d a6 mimigia :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:8s dmaiwers zsutad vcii eg meeeeeec.. arada 10ze tu ara 9ze ro maq naweri eg uewveli viciiiiMariami wrote:ise ertxel vutxari gukas 8 miigebtqo iman araa akrgad davwere 9-10 mivigebo da meore dges amrtla 8 mivigeeo :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:da kic amogadzrob enas DDDDDDDDDDMariami wrote:ax;a 7 ro miiigo :DDDDDTiko Villalobos wrote:me 8 an 9 veldoebi DDDD ise mgoni 10zec maq dawerili mara ar dmaiwers 10-s is nagavi shansi araaaBennu wrote:vaimee netaa arc gaasworos asi weli an klashi xmamagla mainc ar gamocxados mcxvenia matematikis sakontorlosii :DDDD
shen 7-8 miigeb
gamocdae gadavakvdii fizikas rasac qvia aisetii qulaa mivigeeee ro ramis davamxe iqaurobaaaaaa
MaRiami- Admin
fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
dedaa fizikis gamocdaze 2iani tu mivige adloba unda vqtva DDDDDMariami wrote:araa me araaaaaaTiko Villalobos wrote:mec mqonda egeti shemtxvevaaa DDDD da kdie piriqitaaac mgonebia ro 6 mivigebtqoda 9 mimigia DD maematikis gamocdaze iyo egree mexute tu meeqvse kasshi mqondaaa ar amxosvs megona ro yvelaferi sisulele davwere da mawam ro gamocxada 9 kinagam shevwuxdii DDD ar damavwiydeba avdeqi da amsws chavexute da vakoceMariami wrote:mec mgonioa xolme dro 10 ivigeb d a6 mimigia :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:8s dmaiwers zsutad vcii eg meeeeeec.. arada 10ze tu ara 9ze ro maq naweri eg uewveli viciiiiMariami wrote:ise ertxel vutxari gukas 8 miigebtqo iman araa akrgad davwere 9-10 mivigebo da meore dges amrtla 8 mivigeeo :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:da kic amogadzrob enas DDDDDDDDDDMariami wrote:ax;a 7 ro miiigo :DDDDDTiko Villalobos wrote:me 8 an 9 veldoebi DDDD ise mgoni 10zec maq dawerili mara ar dmaiwers 10-s is nagavi shansi araaaBennu wrote:vaimee netaa arc gaasworos asi weli an klashi xmamagla mainc ar gamocxados mcxvenia matematikis sakontorlosii :DDDD
shen 7-8 miigeb
gamocdae gadavakvdii fizikas rasac qvia aisetii qulaa mivigeeee ro ramis davamxe iqaurobaaaaaa
arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
1 st aris rac movediiii daa vegar vdgebi :DDDDDD
MaRiami- Admin
ramdeni vimecaidnee meeeeeeTiko Villalobos wrote:dedaa fizikis gamocdaze 2iani tu mivige adloba unda vqtva DDDDDMariami wrote:araa me araaaaaaTiko Villalobos wrote:mec mqonda egeti shemtxvevaaa DDDD da kdie piriqitaaac mgonebia ro 6 mivigebtqoda 9 mimigia DD maematikis gamocdaze iyo egree mexute tu meeqvse kasshi mqondaaa ar amxosvs megona ro yvelaferi sisulele davwere da mawam ro gamocxada 9 kinagam shevwuxdii DDD ar damavwiydeba avdeqi da amsws chavexute da vakoceMariami wrote:mec mgonioa xolme dro 10 ivigeb d a6 mimigia :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:8s dmaiwers zsutad vcii eg meeeeeec.. arada 10ze tu ara 9ze ro maq naweri eg uewveli viciiiiMariami wrote:ise ertxel vutxari gukas 8 miigebtqo iman araa akrgad davwere 9-10 mivigebo da meore dges amrtla 8 mivigeeo :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:da kic amogadzrob enas DDDDDDDDDDMariami wrote:ax;a 7 ro miiigo :DDDDDTiko Villalobos wrote:me 8 an 9 veldoebi DDDD ise mgoni 10zec maq dawerili mara ar dmaiwers 10-s is nagavi shansi araaaBennu wrote:vaimee netaa arc gaasworos asi weli an klashi xmamagla mainc ar gamocxados mcxvenia matematikis sakontorlosii :DDDD
shen 7-8 miigeb
100 ze emti furcelii gadvayaree yvela furcelzee erti da igive amocaneebs tavidan da tavidna valetebdi da gamocdaze yevlaferi amomivard atavdiaaaaan
MaRiami- Admin
tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
nerviulobis dros egre iciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis me ra meshveleba auuuuuuuMariami wrote:ramdeni vimecaidnee meeeeeeTiko Villalobos wrote:dedaa fizikis gamocdaze 2iani tu mivige adloba unda vqtva DDDDDMariami wrote:araa me araaaaaaTiko Villalobos wrote:mec mqonda egeti shemtxvevaaa DDDD da kdie piriqitaaac mgonebia ro 6 mivigebtqoda 9 mimigia DD maematikis gamocdaze iyo egree mexute tu meeqvse kasshi mqondaaa ar amxosvs megona ro yvelaferi sisulele davwere da mawam ro gamocxada 9 kinagam shevwuxdii DDD ar damavwiydeba avdeqi da amsws chavexute da vakoceMariami wrote:mec mgonioa xolme dro 10 ivigeb d a6 mimigia :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:8s dmaiwers zsutad vcii eg meeeeeec.. arada 10ze tu ara 9ze ro maq naweri eg uewveli viciiiiMariami wrote:ise ertxel vutxari gukas 8 miigebtqo iman araa akrgad davwere 9-10 mivigebo da meore dges amrtla 8 mivigeeo :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:da kic amogadzrob enas DDDDDDDDDDMariami wrote:ax;a 7 ro miiigo :DDDDDTiko Villalobos wrote:me 8 an 9 veldoebi DDDD ise mgoni 10zec maq dawerili mara ar dmaiwers 10-s is nagavi shansi araaaBennu wrote:vaimee netaa arc gaasworos asi weli an klashi xmamagla mainc ar gamocxados mcxvenia matematikis sakontorlosii :DDDD
shen 7-8 miigeb
100 ze emti furcelii gadvayaree yvela furcelzee erti da igive amocaneebs tavidan da tavidna valetebdi da gamocdaze yevlaferi amomivard atavdiaaaaan
mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
sitoriis gamoo dilis 4 ze vdgebodiiiiiiiiiiiiiiii ro amxsendeba udad var
MaRiami- Admin
shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDDTiko Villalobos wrote:nerviulobis dros egre iciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis me ra meshveleba auuuuuuuMariami wrote:ramdeni vimecaidnee meeeeeeTiko Villalobos wrote:dedaa fizikis gamocdaze 2iani tu mivige adloba unda vqtva DDDDDMariami wrote:araa me araaaaaaTiko Villalobos wrote:mec mqonda egeti shemtxvevaaa DDDD da kdie piriqitaaac mgonebia ro 6 mivigebtqoda 9 mimigia DD maematikis gamocdaze iyo egree mexute tu meeqvse kasshi mqondaaa ar amxosvs megona ro yvelaferi sisulele davwere da mawam ro gamocxada 9 kinagam shevwuxdii DDD ar damavwiydeba avdeqi da amsws chavexute da vakoceMariami wrote:mec mgonioa xolme dro 10 ivigeb d a6 mimigia :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:8s dmaiwers zsutad vcii eg meeeeeec.. arada 10ze tu ara 9ze ro maq naweri eg uewveli viciiiiMariami wrote:ise ertxel vutxari gukas 8 miigebtqo iman araa akrgad davwere 9-10 mivigebo da meore dges amrtla 8 mivigeeo :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:da kic amogadzrob enas DDDDDDDDDDMariami wrote:ax;a 7 ro miiigo :DDDDDTiko Villalobos wrote:me 8 an 9 veldoebi DDDD ise mgoni 10zec maq dawerili mara ar dmaiwers 10-s is nagavi shansi araaaBennu wrote:vaimee netaa arc gaasworos asi weli an klashi xmamagla mainc ar gamocxados mcxvenia matematikis sakontorlosii :DDDD
shen 7-8 miigeb
MaRiami- Admin
inglisuri 2-jer da istoria 4jer -____________- idiotebiii geografia mainc yofiliyo 4jer es istoria ra jandaad mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
aaaaaaa geografia ar miswavliaaaTiko Villalobos wrote:inglisuri 2-jer da istoria 4jer -____________- idiotebiii geografia mainc yofiliyo 4jer es istoria ra jandaad mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mec mase mqonda sharshan gavwamdi rasac qviaaaTiko Villalobos wrote:tan xval fizikac maq da istoriaaac auuuuuuuuuuuuu es istoriakdie kvirashi 4-jerra uebdurebaaaaa --_________________________________-Mariami wrote:arc me miswavliaaaTiko Villalobos wrote:fuu ver vitan magaaaaaas tu ar gamogidzaxa rato weeeeeeeers nagevbiiiiiii biologiaze gaamxsenda saswvali maq auuuuuuuuuu aaferi miswvalia da arvici ra sheva axla tvinshi DDDMariami wrote:auuu es biolgiaaaa ra mdzorii qaliaaaaaaaa
kide kai patara gakvetilia kalsshive viswvali :DDDDD
MaRiami- Admin
DDD iemdia ise 3-3 romshedis gamocdaze kargad damemtxav me da ert goos gviwevs ertad shesvla romelic kargad wvalobs da orives ertmanetis imedi gavq DDD tu imas are codienba rame iqneba me avexmaro da tu me ar mecodienba iqneba is amexmaros DDDMariami wrote:shen iseti nagavi xsar izam rames agdawer an moaxerxeb rames DDDDDD
Page 30 of 67 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 30 of 67