ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
+8
eric von
tikunA
Espinela-Fans
giorgi
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
monica spear_fan
12 posters
Page 42 of 67
Page 42 of 67 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 54 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
es ra ena maqvs :DDDDDTiko Villalobos wrote:აი ისე ვარ ნერვებზე ათხრილი მეტი რო არ შეიძლეეეეეეეეეებაააააააააააააააააააააა არვიცი ტავი რანაირად შევიკავე აი მართლა არ ვიცი ნაბიჭვარი დამრიგებელიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი როგორ მეზიზღება და მძლს ეგ ვირი ქალიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი ჩლუნგი იდიოტიიიიიიიიიიიი ძლივს შეიკავე თავი რომ არ მიმელანძღა ამიმეგინებინა იქვე ეგ ნაგავი მარი რა ენა გაქვს ასეთი? ძლივს მოიზლოზინა გაასწორა და მართლა 7 დმაიწერა გავგიჟდი ლამის როცა 8-ზე ან 9ზე მაინც მქონდა ნაწერი შეიძლება 10ზეც იყო მარა 10ზე არ მაქ პრეტენზია იმიტო რო 10 ა მეკუთვნოდა 8 ან 9 მაინც უნდა დაეწერა იმ მძორს და 7 დამიერაააააააა ხვალ დილას მივალ ადრე სკოლაში და რვეულს ვნახავ მე და ორ გოგოს მოგვექა კიდე ასე 9 გვეკუთვნოდა და 7 დაგვიწერააა მივალთ ხვალ ადრე რვეულს ვანხავ ყელაფერს დეტალურად ფოტოებს გადავუღებ მაგ დარეხვილმა ნაგავმა არ გადამიყვანოს ჭკუიდან თორე ნახავს რაც დაემართება სკოლას დავატოვებინებ მაგ იდიოტს
ar gitxarii? :DDDDD
dedaaaaa roo vityvi xdebaaaa :DDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
gilocave rtaderti shen gqond aakrgi dgee :DDMariko wrote:Me mqonda dzaan magari dge :DD biologia gaqcies ambebi atexes imena rabozrka gaedzro :DDD 4 qulebi chauwera yvela bichs da ertt-or gogos :DDD
qartulis maswma mdzinare klasels botlit wyali daasxa imdeni vicine
derefanshi kide ambebi avtexet vic midoda yvelas tashs vukravdit da imdnei vicinet mandaturi maswavlebeli moswavle yvela modelivit miodda agvyvenen :DD mkvlel skola maqvs ra ^_^ mere ziilina zilina davcxet :DDDDDDDDDDDDD
bolos damrigebelam ra sad rodisi jgufshi me amirchia klasidan,ase rom shansi kia khvedelas skolashi mivide rogorc wina wels da 180 shi sheidzleba khvedel ra sad rodisze gnaxo tuu gamoetevi shenc :DDDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
ena da chiri shen 7 ro tqva sheni natqvami gamaxsenda DDDD xval dedachemi modis skolashi winaswra gavafrtxile ro darigebeli gamlandzgavda qimiis masws ar vanaxeb tore gamlandzgavs qimia DD D arc inglisurs da rusuls vaanxeb DD qartulis masws gavafrtxilen araferi wmaocdes 12 klaselebze tore dvaigupebi da imedia fizikasac ar wamcdeba rame mis shvilishvilze tore mandaca dgaupuli var istorias geografias da biologias vaanxeb DDDMariami wrote:es ra ena maqvs :DDDDDTiko Villalobos wrote:აი ისე ვარ ნერვებზე ათხრილი მეტი რო არ შეიძლეეეეეეეეეებაააააააააააააააააააააა არვიცი ტავი რანაირად შევიკავე აი მართლა არ ვიცი ნაბიჭვარი დამრიგებელიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი როგორ მეზიზღება და მძლს ეგ ვირი ქალიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი ჩლუნგი იდიოტიიიიიიიიიიიი ძლივს შეიკავე თავი რომ არ მიმელანძღა ამიმეგინებინა იქვე ეგ ნაგავი მარი რა ენა გაქვს ასეთი? ძლივს მოიზლოზინა გაასწორა და მართლა 7 დმაიწერა გავგიჟდი ლამის როცა 8-ზე ან 9ზე მაინც მქონდა ნაწერი შეიძლება 10ზეც იყო მარა 10ზე არ მაქ პრეტენზია იმიტო რო 10 ა მეკუთვნოდა 8 ან 9 მაინც უნდა დაეწერა იმ მძორს და 7 დამიერაააააააა ხვალ დილას მივალ ადრე სკოლაში და რვეულს ვნახავ მე და ორ გოგოს მოგვექა კიდე ასე 9 გვეკუთვნოდა და 7 დაგვიწერააა მივალთ ხვალ ადრე რვეულს ვანხავ ყელაფერს დეტალურად ფოტოებს გადავუღებ მაგ დარეხვილმა ნაგავმა არ გადამიყვანოს ჭკუიდან თორე ნახავს რაც დაემართება სკოლას დავატოვებინებ მაგ იდიოტს
ar gitxarii? :DDDDD
dedaaaaa roo vityvi xdebaaaa :DDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
Mariami wrote:gilocave rtaderti shen gqond aakrgi dgee :DDMariko wrote:Me mqonda dzaan magari dge :DD biologia gaqcies ambebi atexes imena rabozrka gaedzro :DDD 4 qulebi chauwera yvela bichs da ertt-or gogos :DDD
qartulis maswma mdzinare klasels botlit wyali daasxa imdeni vicine
derefanshi kide ambebi avtexet vic midoda yvelas tashs vukravdit da imdnei vicinet mandaturi maswavlebeli moswavle yvela modelivit miodda agvyvenen :DD mkvlel skola maqvs ra ^_^ mere ziilina zilina davcxet :DDDDDDDDDDDDD
bolos damrigebelam ra sad rodisi jgufshi me amirchia klasidan,ase rom shansi kia khvedelas skolashi mivide rogorc wina wels da 180 shi sheidzleba khvedel ra sad rodisze gnaxo tuu gamoetevi shenc :DDDDDDDDDDDDDD
xooo dzaan magari tan :DDDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
viro cekvaven varskvlavebi gamarte skoalshi?
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
magas me mkadreb? :DDDD araaa derefanshi vinc midioda yvelas tashs vukravdit da imdeni vicine :DD imena gavweqit xalxs ise moewona meored da mesamed modiodnen :DTiko Villalobos wrote:viro cekvaven varskvlavebi gamarte skoalshi?
fashion show DDDD au damerxa dges chem daqaltan viyavi aivanidan vgadoabdit vbgaodit bolo xmze ragaceebs mere vmgerodit emre dirqtrois saswvalo nawili da mtlianad skola vlandzge da vagine da es wierda yevalefsr axla emuqreba davdeb fb-shi an xval vanaxeb skolahsi vinmeso DDDDDDDD araferia me misi 18+ otoebi ar wmashlia :3 :DD
Tiko Villalobos wrote:fashion show DDDD au damerxa dges chem daqaltan viyavi aivanidan vgadoabdit vbgaodit bolo xmze ragaceebs mere vmgerodit emre dirqtrois saswvalo nawili da mtlianad skola vlandzge da vagine da es wierda yevalefsr axla emuqreba davdeb fb-shi an xval vanaxeb skolahsi vinmeso DDDDDDDD araferia me misi 18+ otoebi ar wmashlia :3 :DD
ahaa :DD me gadamigo kide klaselma sagzaoze musikebs vusmendi da ver vitan paparacebs da davemuqre sheni fotoebi maqvs iseti girchevnai washalo tqo :DD wavashlevine kidec da sxvebic manaxa :DD
saswauliii dges gakvetili gamica magram ra jandabadd mwirdebodaaaaaaa
matematikaa mqonda da adre ro mivediii mainc imd ros gamomishva romelzec und agamoveshviii gind gacdomoda gind araaa fuu
d aarc gamxarbeua reaqcia ar mqondaaaaaa
matematikaa mqonda da adre ro mivediii mainc imd ros gamomishva romelzec und agamoveshviii gind gacdomoda gind araaa fuu
d aarc gamxarbeua reaqcia ar mqondaaaaaa
MaRiami- Admin
აუ ჩემთან სიე ნელა გავიდა დღ რომ აი არვიციიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი საშინელება იყოოო მატემატიკა ქმონდ აბოლო და კინაღამ ჩამეძინააააააააააა... დღეს ჩემა ერთმა კალსლემა მოტხარა ნერვებზე ქართულის ამსწი რო შემოვიდა ჯგუფში მიავრდა და ეუბენბა მასწალებელო თიკოს არ უნდა ის როლი და მე მოემცითო აიდნა მოიტანა რო არ მიდნდოა და დავუწყე ყვრიილი შენ გოგო ალაოდ ხო არ ხართქო შენ არ მტხარი არ მინაო? მასწვალებელმა უყვირა მერე შენ ვინნ გეკიტხება უნდა თუ არაა თვითონ არ აქვს ენა ვერ მეტყვისო? იმ ნაგავს უნდა თითონ ის როლი.. არადა მე ის ვტხრაი დღეს თეატრშ გავდივარ და მასწს უნდა ვტხრა რეპეტიცია ისეთ დროს დნაიშნოს რო გაამომადგესტქო და ამან სულ სხვანაირად უთხრა მასწს კინაღამ გვაგლიჯე შუაზეეეეეეეეეეეეეეე
araushavss mtavariaa romm araferii gamouyviaaaaaTiko Villalobos wrote:აუ ჩემთან სიე ნელა გავიდა დღ რომ აი არვიციიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი საშინელება იყოოო მატემატიკა ქმონდ აბოლო და კინაღამ ჩამეძინააააააააააა... დღეს ჩემა ერთმა კალსლემა მოტხარა ნერვებზე ქართულის ამსწი რო შემოვიდა ჯგუფში მიავრდა და ეუბენბა მასწალებელო თიკოს არ უნდა ის როლი და მე მოემცითო აიდნა მოიტანა რო არ მიდნდოა და დავუწყე ყვრიილი შენ გოგო ალაოდ ხო არ ხართქო შენ არ მტხარი არ მინაო? მასწვალებელმა უყვირა მერე შენ ვინნ გეკიტხება უნდა თუ არაა თვითონ არ აქვს ენა ვერ მეტყვისო? იმ ნაგავს უნდა თითონ ის როლი.. არადა მე ის ვტხრაი დღეს თეატრშ გავდივარ და მასწს უნდა ვტხრა რეპეტიცია ისეთ დროს დნაიშნოს რო გაამომადგესტქო და ამან სულ სხვანაირად უთხრა მასწს კინაღამ გვაგლიჯე შუაზეეეეეეეეეეეეეეე
drooo chemtanacc ise saswaulad nela gadodaa ar vici
magram titqoos aer cmindoda roo gausliyoo
skolis emre matemaitka atasi ragaca mere 6 ze mviddoi da vicodii verc komptan dvajdebodii daa arc zaris darkeva mxiaroda araferii iseti uazroa dgea gadviriee
MaRiami- Admin
matematika gamicda xvalindeli eqskursiistvis gegmebi davawyet
kai dge iyo ravi :DDDDD saxalsiod gavida gansakutrebit qartulshi ertma ise waikitxa gind medzinos mainc sulshi mizixar vitire sicilit :DD ai cremlebi mdioda
mteli klasi chem dgeshi iyo
kai dge iyo ravi :DDDDD saxalsiod gavida gansakutrebit qartulshi ertma ise waikitxa gind medzinos mainc sulshi mizixar vitire sicilit :DD ai cremlebi mdioda
mase mec mecineba xolme kalsshi da sicils ro viwyeebb mteli gakvetlebi eg amxsendeba kide sicili mitydeba d ayvela me miyuriebss xolme sie cuda dvar xome DDMariko wrote:matematika gamicda xvalindeli eqskursiistvis gegmebi davawyet
MaRiami- Admin
Mariami wrote:mase mec mecineba xolme kalsshi da sicils ro viwyeebb mteli gakvetlebi eg amxsendeba kide sicili mitydeba d ayvela me miyuriebss xolme sie cuda dvar xome DDMariko wrote:matematika gamicda xvalindeli eqskursiistvis gegmebi davawyet
:DDDDDDDD ara axla iseti situacia iyo maswma meored moayola ai gavigudet martla :DDDDD tvalt avaxel zed wamwamze mizixaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :DDD sofluri kiloti :DD chamqvesknela
ra tema iyo ki maraMariko wrote:Mariami wrote:mase mec mecineba xolme kalsshi da sicils ro viwyeebb mteli gakvetlebi eg amxsendeba kide sicili mitydeba d ayvela me miyuriebss xolme sie cuda dvar xome DDMariko wrote:matematika gamicda xvalindeli eqskursiistvis gegmebi davawyet
:DDDDDDDD ara axla iseti situacia iyo maswma meored moayola ai gavigudet martla :DDDDD tvalt avaxel zed wamwamze mizixaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :DDD sofluri kiloti :DD chamqvesknela
Page 42 of 67 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 54 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 42 of 67