ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
+8
eric von
tikunA
Espinela-Fans
giorgi
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
monica spear_fan
12 posters
Page 24 of 67
Page 24 of 67 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 45 ... 67
Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1
უიმეეეეე ვირიიიიიიიი ;დდდდდდდდდდდდდ მეტი რარა ჯანდაბა უნდოდა აბა მაგ საოქნელს ;დMariami wrote:xoo mdzoriiiiiiii :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:etyoba mxolod tavisi tavi moswons d amisi nashromiMariami wrote:chemii temebic mosowndaa dzvelll maswebs ra damtxvevaa a;DDTiko Villalobos wrote:yochag viro gilocav :DD chemi temebic mowns masws rame olimpiada tu iqneba shen unda gagiyvano teembzeo aris kiec a me sul maviwydeba aswistvis tqma ro amarchevinos tema :DDDDEspinela-Fans wrote:Dges qartulshi 4 gverdi davwere tema maswavlebelma shemaqo yvelasgan gansxvavebul temebs wero yochago da 10 damiwera
Atematikashi proeqti gvqobda dasaweri da 10 mivige
abaa amm qals aravis araferii moswoonss :DD mag qals am qveynad aravferi moswons :DD
dgess aravis ewera akrgad temaa anwilobriv ewwera me mewera srulad da ar cmindoda wkaitxva viocdi mainc ar moewoneboda da chemma kalselma itlika amas uweria akrgado da waamakitxa d aki akrgad mewera magram mainc gamochichqna ragaceebii es gaklia eso or gevrd naxevriani tema gamomivida rocaa yvelas naxevar gevrdiani ewera da meti ra meqna
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
კიი მოეწონააააა ;დდდდდ ხვალისთვის მაქვს დასაწერი მაგარი თემა"როორი წარმომიდგენია ძიერი ადამიანი" იდეები მაქ ბევრი არადა უნდა წვაიე მალე და ფურცელზე ვინიშნავ არგუმენტებს რო არ დამავწიყდეეეეეს ;დდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდ აუ ვირი ისტორიააა არ გამიძახა საოქნემა არადა კარგად ვიცოდი გაკვეთილიიიიიიიიი ჩემს მათხოვარ კასეს მობი ვათხოვე უკან დავჯდებიო და მუსიკებს მოვუსმე ნაოშნიკებითო ა წაართვა მასწმა ტეელ და მანდატურთან მიქონდა მერე ვუთხრაი მას ცემია ბოდიშითქო და მომცა ;დდდMariami wrote:moewona? :DDTiko Villalobos wrote:davwere ukve da imedia moewonebaaa :DDDd vii xar d aimito :DDMariami wrote:midi dawere magar nishans miigeeb :DDTiko Villalobos wrote:magsi tqma minoda meccc magaze daewreamara damaswari rogorc yoveltvis mec maq dasaweri avtandilis daxasiateba :DDD ra advwero axla gauxmes avtandils tvai chemi wamebistvistqo?Mariami wrote:is dawere anwerebi roo dades forumzeeeeeeeeee "DDDDDDDDDDEspinela-Fans wrote:Xvalistvis qartulshi kidec maqvs dasaweri temaMariami wrote:yochaGG BUTXUZAA <333Espinela-Fans wrote:Dges qartulshi 4 gverdi davwere tema maswavlebelma shemaqo yvelasgan gansxvavebul temebs wero yochago da 10 damiwera
Atematikashi proeqti gvqobda dasaweri da 10 mivige
Chemi erti cudi dge
Azrad araferi ar momdis :DDD
mec maqvs temaa dasaweriii axla gaamxsenda :DDDDD
me xooo aba raa yevlafer gaswrebt ;DD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
დღეს მართლაც რომ კარგი დღე მქონდააა
ქართულში მარტო მე ვიცოდი გაკვეთილი და კითხვებზეც ვცემდი პასუხს და კმაყოფილი ჩანდა მერე მათემატიკამ დაიწყო თეორიები და ღაღაცეეები ეკონომიკა და ქიმია სიცილში გავიდა რუსულიც ნაწილობრივ სიცილში და თან მუშაობაში და ბიოლოგიაზე ბოლოს დაღლილები ვიყავით და ვუსმენდით :დდდ
ტვინი დავანთხიე რააა ემ წუთას მოვრჩი მეცადინეობას
ქართულში მარტო მე ვიცოდი გაკვეთილი და კითხვებზეც ვცემდი პასუხს და კმაყოფილი ჩანდა მერე მათემატიკამ დაიწყო თეორიები და ღაღაცეეები ეკონომიკა და ქიმია სიცილში გავიდა რუსულიც ნაწილობრივ სიცილში და თან მუშაობაში და ბიოლოგიაზე ბოლოს დაღლილები ვიყავით და ვუსმენდით :დდდ
ტვინი დავანთხიე რააა ემ წუთას მოვრჩი მეცადინეობას
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
ასაკი : 26
auu me kargad ar maq namecainebi biologi aar vici da damerxaaa istoria d ageografia gadavikitxe nawilobriv vici da unda gadavikitxoooo kdieee qartuli vici marto kargad da miweriaa
აი მე რეს მართლაც რომ ყველაზე კარგი და პოზიტიური დღე მქონდააა
ქართულმა როგორც ყოველთვის კმაყოფილი სახე მიიღო ჩემ გაცემულ კითხვებზე გეოგრაფიას მოვუყევი და ძალიან კარგად იცი გაკვეთილიო და განვლილებზეც სწორად გავეცი პასუხი
დანარჩენი გაკვეთილებიც კარგი იყოო
ქართულმა როგორც ყოველთვის კმაყოფილი სახე მიიღო ჩემ გაცემულ კითხვებზე გეოგრაფიას მოვუყევი და ძალიან კარგად იცი გაკვეთილიო და განვლილებზეც სწორად გავეცი პასუხი
დანარჩენი გაკვეთილებიც კარგი იყოო
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
ასაკი : 26
ჩემთვის უიდიოტესი დღე იყოოოოოოოოოო არაფერი ვიცდი ერთადერთი ქართული ვიცოდი კარგად და სხვა შემოვიდა არ იყო დღეს ჩემი მასწი სკოლაშიიიიიიიიი თემაც არ წაგვაკითხა იმ ნაგავმა ამსწმაააა, ისტორია არ ვიცოდი და კითხვებს რო სვამა მიაპსუხეო და ნახევრად ვუპასუხე მერე შევაცდოეე თავი აუ მას მეორე ნაწილი თუ გვქონდა არ ვიცოდითქო და კაი კაი დაჯექიო ;დდ გეოგრაფიაში გამოვძვერი არგვაუძახებივარ, ბიოლოგია საქონელმა რატო არ გიწერია დავალებაო ყვირილი დამიწყო მე მეცინებოდა მათემატიკის ვირიშვილმა მასწავლებელმა დაფასტან გამიყვანა ამოვხსენი ამოცანა და დამიწყო ყვირილი რა დმაიწრეო არადა სწორი იყო და მერე მიხდიდა ბოდიშებს უი უი მე შემშლიაო იდიოტი ვირი ყელაფერთანე რთად ახლა ვნახე ცანთა და გეოგრაფიის წიგნი სკოლაში დამრცენია ორშაბათს დამერხა კიდე ვეღარ გამოვძვრებიიი
დღეს მუსიკის მასწმა გვიტხრა ინტერვიუ ჩავწეროთო ქალაქის ვინმე გამოჩენილ პიროვნებასთანო მეობარი მყავს და იმასთან წგაიყვანთო ალბათ ხუთშაბათს ან პარასკევს წაგვიყვანს რა მაგარიააა
paraskevs mqonda sazizgarii dge neta saertod ar mivsuliyavii
nawilobriv kargii iyoo
pirvelad ragac karg xasiatzee viyaavii dab bolo gakvetiilma chamashxama rogorc yoveltvis,me ro ramem rame ar chamashxamos ise rogor iqneba
nawilobriv kargii iyoo
pirvelad ragac karg xasiatzee viyaavii dab bolo gakvetiilma chamashxama rogorc yoveltvis,me ro ramem rame ar chamashxamos ise rogor iqneba
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
arc me mimecadinia araferi da damerxa :DDTiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
MaRiami- Admin
auu mesikvdileba dzlivs marto var da gakevtilebistvis rogor davxarjo dro :DDdMariami wrote:arc me mimecadinia araferi da damerxa :DDTiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
meeeccTiko Villalobos wrote:auu mesikvdileba dzlivs marto var da gakevtilebistvis rogor davxarjo dro :DDdMariami wrote:arc me mimecadinia araferi da damerxa :DDTiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
dilit adrec ver avdgebi dedachemi momklavs fushin mteli dge ras aketebdio :DDDDDD
es inglisuri kerdzoo nagaviiii eg maqvs samecadino tore skolisebs kasshi gadvavaleb tvals da egaa
MaRiami- Admin
vaimeee inglisuri mec maq saswavlii inglisuri rusuli, fizika da geografiaaaa(qarttuli advilia:DD)Mariami wrote:meeeccTiko Villalobos wrote:auu mesikvdileba dzlivs marto var da gakevtilebistvis rogor davxarjo dro :DDdMariami wrote:arc me mimecadinia araferi da damerxa :DDTiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
dilit adrec ver avdgebi dedachemi momklavs fushin mteli dge ras aketebdio :DDDDDD
es inglisuri kerdzoo nagaviiii eg maqvs samecadino tore skolisebs kasshi gadvavaleb tvals da egaa
me martoo qarutli da ekonomikaa :DD ekonomikas klassi agdavxedv da qarutls dilit da inglisurze ra wiri vqnaaTiko Villalobos wrote:vaimeee inglisuri mec maq saswavlii inglisuri rusuli, fizika da geografiaaaa(qarttuli advilia:DD)Mariami wrote:meeeccTiko Villalobos wrote:auu mesikvdileba dzlivs marto var da gakevtilebistvis rogor davxarjo dro :DDdMariami wrote:arc me mimecadinia araferi da damerxa :DDTiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
MaRiami- Admin
me raga sikvdili vqnaaa ramdnei maq saswavli auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dasaweric maaaqvs
Page 24 of 67 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 45 ... 67
Similar topics
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #4
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #2
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #5
» ჩვენი დღე სკოლაში ....... #3
» სკოლაში რომელი საგანი არ გიყვართ ყან არ გიყვარდათ ყველაზე მეტად?
Page 24 of 67