Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

Poll

ტელემუნდო თუ ტელევისა?

ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 Vote_lcap75%ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 Vote_rcap 75% [ 41 ]
ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 Vote_lcap25%ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 Vote_rcap 25% [ 14 ]

Total Votes : 55

ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1

+8
eric von
tikunA
Espinela-Fans
giorgi
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
monica spear_fan
12 posters

Page 24 of 67 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 45 ... 67  Next

Go down

ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 Empty Re: ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1

Post by tiko_levymontes Thu Oct 02 2014, 16:35

Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:
Espinela-Fans wrote:Dges qartulshi 4 gverdi davwere tema maswavlebelma shemaqo yvelasgan gansxvavebul temebs wero yochago da 10 damiwera
Atematikashi proeqti gvqobda dasaweri  da 10 mivige
yochag viro gilocav :DD chemi temebic mowns masws rame olimpiada tu iqneba shen unda gagiyvano teembzeo aris kiec a me sul maviwydeba aswistvis tqma ro amarchevinos tema :DDDD
chemii temebic mosowndaa dzvelll maswebs ra damtxvevaa a;DD
abaa amm qals aravis araferii moswoonss :DD mag qals am qveynad aravferi moswons :DD
etyoba mxolod tavisi tavi moswons d amisi nashromi  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 1320461191 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231
xoo mdzoriiiiiiii :DDDDDDD
dgess aravis ewera akrgad temaa anwilobriv ewwera me mewera srulad da ar cmindoda wkaitxva viocdi mainc ar moewoneboda da chemma kalselma itlika amas uweria akrgado da waamakitxa d aki akrgad mewera magram mainc gamochichqna ragaceebii es gaklia eso or gevrd naxevriani tema gamomivida rocaa yvelas naxevar gevrdiani ewera da meti ra meqna
უიმეეეეე ვირიიიიიიიი ;დდდდდდდდდდდდდ მეტი რარა ჯანდაბა უნდოდა აბა მაგ საოქნელს ;დ
tiko_levymontes
tiko_levymontes

საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Thu Oct 02 2014, 16:37

Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
Espinela-Fans wrote:
Mariami wrote:
Espinela-Fans wrote:Dges qartulshi 4 gverdi davwere tema maswavlebelma shemaqo yvelasgan gansxvavebul temebs wero yochago da 10 damiwera
Atematikashi proeqti gvqobda dasaweri  da 10 mivige
yochaGG BUTXUZAA <333
Xvalistvis qartulshi kidec maqvs dasaweri tema
Chemi erti cudi dge
Azrad araferi ar momdis :DDD
is dawere anwerebi roo dades forumzeeeeeeeeee "DDDDDDDDDD
mec maqvs temaa dasaweriii axla gaamxsenda :DDDDD
magsi tqma minoda meccc magaze daewreamara damaswari rogorc yoveltvis  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231 mec maq dasaweri avtandilis daxasiateba :DDD ra advwero axla gauxmes avtandils tvai chemi wamebistvistqo?  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231
midi dawere magar nishans miigeeb :DD
me xooo aba raa yevlafer gaswrebt ;DD
davwere ukve da imedia moewonebaaa :DDDd vii xar d aimito :DD
moewona? :DD
კიი მოეწონააააა ;დდდდდ ხვალისთვის მაქვს დასაწერი მაგარი თემა"როორი წარმომიდგენია ძიერი ადამიანი" იდეები მაქ ბევრი არადა უნდა წვაიე მალე და ფურცელზე ვინიშნავ არგუმენტებს რო არ დამავწიყდეეეეეს ;დდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდ აუ ვირი ისტორიააა არ გამიძახა საოქნემა არადა კარგად ვიცოდი გაკვეთილიიიიიიიიი  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩემს მათხოვარ კასეს მობი ვათხოვე უკან დავჯდებიო და მუსიკებს მოვუსმე ნაოშნიკებითო ა წაართვა მასწმა ტეელ და მანდატურთან მიქონდა მერე ვუთხრაი მას ცემია ბოდიშითქო და მომცა ;დდდ
tiko_levymontes
tiko_levymontes

საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥

Back to top Go down

Post by monica spear_fan Fri Oct 03 2014, 00:27

დღეს მართლაც რომ კარგი დღე მქონდააა
ქართულში მარტო მე ვიცოდი გაკვეთილი და კითხვებზეც ვცემდი პასუხს და კმაყოფილი ჩანდა მერე მათემატიკამ დაიწყო თეორიები და ღაღაცეეები ეკონომიკა და ქიმია სიცილში გავიდა რუსულიც ნაწილობრივ სიცილში და თან მუშაობაში და ბიოლოგიაზე ბოლოს დაღლილები ვიყავით და ვუსმენდით :დდდ
ტვინი დავანთხიე რააა ემ წუთას მოვრჩი მეცადინეობას
monica spear_fan
monica spear_fan

საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
ასაკი : 26

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Fri Oct 03 2014, 08:07

auu me kargad ar maq namecainebi biologi aar vici da damerxaaa istoria d ageografia gadavikitxe nawilobriv vici da unda gadavikitxoooo kdieee qartuli vici marto kargad da miweriaa
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by monica spear_fan Fri Oct 03 2014, 15:45

აი მე რეს მართლაც რომ ყველაზე კარგი და პოზიტიური დღე მქონდააა
ქართულმა როგორც ყოველთვის კმაყოფილი სახე მიიღო ჩემ გაცემულ კითხვებზე გეოგრაფიას მოვუყევი და ძალიან კარგად იცი გაკვეთილიო და განვლილებზეც სწორად გავეცი პასუხი
დანარჩენი გაკვეთილებიც კარგი იყოო
monica spear_fan
monica spear_fan

საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
ასაკი : 26

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Fri Oct 03 2014, 16:20

ჩემთვის უიდიოტესი დღე იყოოოოოოოოოო არაფერი ვიცდი ერთადერთი ქართული ვიცოდი კარგად და სხვა შემოვიდა არ იყო დღეს ჩემი მასწი სკოლაშიიიიიიიიი თემაც არ წაგვაკითხა იმ ნაგავმა ამსწმაააა, ისტორია არ ვიცოდი და კითხვებს რო სვამა მიაპსუხეო და ნახევრად ვუპასუხე მერე შევაცდოეე თავი აუ მას მეორე ნაწილი თუ გვქონდა არ ვიცოდითქო და კაი კაი დაჯექიო ;დდ გეოგრაფიაში გამოვძვერი არგვაუძახებივარ, ბიოლოგია საქონელმა რატო არ გიწერია დავალებაო ყვირილი დამიწყო მე მეცინებოდა  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3652177231 მათემატიკის ვირიშვილმა მასწავლებელმა დაფასტან გამიყვანა ამოვხსენი ამოცანა და დამიწყო ყვირილი რა დმაიწრეო არადა სწორი იყო და მერე მიხდიდა ბოდიშებს უი უი მე შემშლიაო იდიოტი ვირი  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 3737771415 ყელაფერთანე რთად ახლა ვნახე ცანთა და გეოგრაფიის წიგნი სკოლაში დამრცენია ორშაბათს დამერხა  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 კიდე ვეღარ გამოვძვრებიიი  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 2082329054
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Fri Oct 03 2014, 16:26

დღეს მუსიკის მასწმა გვიტხრა ინტერვიუ ჩავწეროთო ქალაქის ვინმე გამოჩენილ პიროვნებასთანო მეობარი მყავს და იმასთან წგაიყვანთო ალბათ ხუთშაბათს ან პარასკევს წაგვიყვანს რა მაგარიააა  ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 4036349670 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 4036349670 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 4036349670 ჩვენი დღე სკოლაში ....... #1 - Page 24 4036349670
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by MaRiami Sun Oct 05 2014, 17:20

paraskevs mqonda sazizgarii dge neta saertod ar mivsuliyavii
nawilobriv kargii iyoo
pirvelad ragac karg xasiatzee viyaavii dab bolo gakvetiilma chamashxama rogorc yoveltvis,me ro ramem rame ar chamashxamos ise rogor iqneba
MaRiami
MaRiami
Admin

საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Sun Oct 05 2014, 18:18

mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by MaRiami Sun Oct 05 2014, 18:26

Tiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
arc me mimecadinia araferi da damerxa :DD
MaRiami
MaRiami
Admin

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Sun Oct 05 2014, 18:35

Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:mec egeti nawilobriv kargic da cudic.. auuu araferi mimecadinebia jer fizika udna vsiwvalo tore xval yvelas gagvidzaxebs da oranebs chawerssssss, egografia mogavrebulia daqali iyo motreuli a gakvetils fooebi gadavuge da is eisvwaliii :DDDDDDD
auu mesikvdileba dzlivs marto var da gakevtilebistvis rogor davxarjo dro :DDd
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by MaRiami Sun Oct 05 2014, 18:44

Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
meeecc
dilit adrec ver avdgebi dedachemi momklavs fushin mteli dge ras aketebdio :DDDDDD
es inglisuri kerdzoo nagaviiii eg maqvs samecadino tore skolisebs kasshi gadvavaleb tvals da egaa
MaRiami
MaRiami
Admin

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Sun Oct 05 2014, 18:50

Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
meeecc
dilit adrec ver avdgebi dedachemi momklavs fushin mteli dge ras aketebdio :DDDDDD
es inglisuri kerdzoo nagaviiii eg maqvs samecadino tore skolisebs kasshi gadvavaleb tvals da egaa
vaimeee inglisuri mec maq saswavlii inglisuri rusuli, fizika da geografiaaaa(qarttuli advilia:DD)
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by MaRiami Sun Oct 05 2014, 18:51

Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
Tiko Villalobos wrote:
Mariami wrote:
meeecc
vaimeee inglisuri mec maq saswavlii inglisuri rusuli, fizika da geografiaaaa(qarttuli advilia:DD)
me martoo qarutli da ekonomikaa :DD ekonomikas klassi agdavxedv da qarutls dilit da inglisurze ra wiri vqnaa
MaRiami
MaRiami
Admin

Back to top Go down

Post by tiko_levymontes Sun Oct 05 2014, 18:56

me raga sikvdili vqnaaa ramdnei maq saswavli auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dasaweric maaaqvs
tiko_levymontes
tiko_levymontes

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 67 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 45 ... 67  Next

Back to top

- Similar topics