სულელური პოსტები #11
+7
giorgi
Mariko
Bennu ♥
SoPhachka
tiko_levymontes
MaRiami
ely-sere
11 posters
Page 54 of 67
Page 54 of 67 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
martla jandabidan moitaneee :DDD 1 wlis mere ki ara me gadawyvetili maqvs cemi sicocxlis bolo dge am forumze gavataro da ase male anu 1 welshi mklaaav? :DDDDDDMariami wrote:jandabidan DDTiko Villalobos wrote:saidan moitane axla es?Mariami wrote:1 wlis meree meewveba es forumi kide iyos
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
dedaaaaaaaa :DDDDDDDDDD magaze martla gamecinaa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:martla jandabidan moitaneee :DDD 1 wlis mere ki ara me gadawyvetili maqvs cemi sicocxlis bolo dge am forumze gavataro da ase male anu 1 welshi mklaaav? :DDDDDDMariami wrote:jandabidan DDTiko Villalobos wrote:saidan moitane axla es?Mariami wrote:1 wlis meree meewveba es forumi kide iyos
nu 2 variantia daa maqedan ert-ertis gaketebaa aucileblad momiweevss
MaRiami- Admin
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
MaRiami- Admin
arvici risi gaketeba mogiwevs magram rac a unda gaaketo me chemi sicocxlis bolo dges am forumze vatarebtqo geubnbeiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mariami wrote:dedaaaaaaaa :DDDDDDDDDD magaze martla gamecinaa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:martla jandabidan moitaneee :DDD 1 wlis mere ki ara me gadawyvetili maqvs cemi sicocxlis bolo dge am forumze gavataro da ase male anu 1 welshi mklaaav? :DDDDDDMariami wrote:jandabidan DDTiko Villalobos wrote:saidan moitane axla es?Mariami wrote:1 wlis meree meewveba es forumi kide iyos
goorooo ahaa abrme shemxvda da dagideb :DDDDDDDD
MaRiami- Admin
seriozulad cudad varrf :DDDDDDDddTiko Villalobos wrote:arvici risi gaketeba mogiwevs magram rac a unda gaaketo me chemi sicocxlis bolo dges am forumze vatarebtqo geubnbeiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mariami wrote:dedaaaaaaaa :DDDDDDDDDD magaze martla gamecinaa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:martla jandabidan moitaneee :DDD 1 wlis mere ki ara me gadawyvetili maqvs cemi sicocxlis bolo dge am forumze gavataro da ase male anu 1 welshi mklaaav? :DDDDDDMariami wrote:jandabidan DDTiko Villalobos wrote:saidan moitane axla es?Mariami wrote:1 wlis meree meewveba es forumi kide iyos
kaiii mahsin chatvale rom dges aris sheni sicxocxlis bolo dgee "DDDDDDDD
MaRiami- Admin
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb:
me rom karieris awyoba mindoda?Mariami wrote:seriozulad cudad varrf :DDDDDDDddTiko Villalobos wrote:arvici risi gaketeba mogiwevs magram rac a unda gaaketo me chemi sicocxlis bolo dges am forumze vatarebtqo geubnbeiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mariami wrote:dedaaaaaaaa :DDDDDDDDDD magaze martla gamecinaa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:martla jandabidan moitaneee :DDD 1 wlis mere ki ara me gadawyvetili maqvs cemi sicocxlis bolo dge am forumze gavataro da ase male anu 1 welshi mklaaav? :DDDDDDMariami wrote:jandabidan DDTiko Villalobos wrote:saidan moitane axla es?Mariami wrote:1 wlis meree meewveba es forumi kide iyos
ra gori xaaaaaaaaaaaaaar axla gavdivaaaar mobilurit movusmeeen raxan gamaxseneeeeeeee :DDDDDDDDDDMariami wrote:goorooo ahaa abrme shemxvda da dagideb :DDDDDDDD
vaimeeeeeeeeeeeeeeee seriozuuuuuuuuulaaaaaaaaaad cudaaaaaaaaaaad vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb: :sdcsvgfb:
sheni reaqciaa iyoo shoki D:DDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
ver moeswrebi :DDTiko Villalobos wrote:me rom karieris awyoba mindoda?Mariami wrote:seriozulad cudad varrf :DDDDDDDddTiko Villalobos wrote:arvici risi gaketeba mogiwevs magram rac a unda gaaketo me chemi sicocxlis bolo dges am forumze vatarebtqo geubnbeiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mariami wrote:dedaaaaaaaa :DDDDDDDDDD magaze martla gamecinaa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:martla jandabidan moitaneee :DDD 1 wlis mere ki ara me gadawyvetili maqvs cemi sicocxlis bolo dge am forumze gavataro da ase male anu 1 welshi mklaaav? :DDDDDDMariami wrote:jandabidan DDTiko Villalobos wrote:saidan moitane axla es?Mariami wrote:1 wlis meree meewveba es forumi kide iyos
MaRiami- Admin
kaii :LDDTiko Villalobos wrote:ra gori xaaaaaaaaaaaaaar axla gavdivaaaar mobilurit movusmeeen raxan gamaxseneeeeeeee :DDDDDDDDDDMariami wrote:goorooo ahaa abrme shemxvda da dagideb :DDDDDDDD
MaRiami- Admin
ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees aaaaaaaaaaaaaaa davayenee profiliiiiiiii dzliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivsssssssssssssssssssssssssssssssss meshvelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
Page 54 of 67 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 60 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6