სულელური პოსტები #11
+7
giorgi
Mariko
Bennu ♥
SoPhachka
tiko_levymontes
MaRiami
ely-sere
11 posters
Page 28 of 67
Page 28 of 67 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
auuuuu mecTiko Villalobos wrote:აუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ დღეს ბოლო დღეა თავისუფლებიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიის ხვალ ამ დროს უკვე მერხზე ვიჯდებიიიიიიიიიიიი
arminda skolaaaaaaaaaa:rd246: :
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
ასაკი : 25
arc mee arada 1 vis win rogor gvindodaa DDely-sere wrote:auuuuu mecTiko Villalobos wrote:აუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ დღეს ბოლო დღეა თავისუფლებიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიის ხვალ ამ დროს უკვე მერხზე ვიჯდებიიიიიიიიიიიი
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
vaimeee kaiaa meree ;DDTiko Villalobos wrote:ყველაზე საშნლეება და აფრთხობელობა ისააა რომ როცა 9 გამოცდა მაქვს ჩასაბარებელი გაიწელება დრო მეთორმეტე კალსელებსაც აქვთ ჩასაარებელი და აი მანდ დამერხაააააააა დილას ერთ კალიდორშ მოგვიწევს ცდააააMariami wrote:martlaa raas sheetrie gviaannnTiko Villalobos wrote:მე რაღა უნდ ავთქვაააააააააააააააააააა რას შევეთრიე გვიაააააააააან ხო არ მექნებოდა ახლა 9 გამოცდა ჩასაბარებელიიიიიიიიიიიიიი შენსავით 4-ს ჩავაბარებდიიიიიიიიიიიიიიიი ფუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუMariami wrote:didi droo maqvss maqamdee,magram mirchevnia wels movrcheeniliyavi yvelafers da mometaveebinaaatelemundos fan wrote:a shen jer patara yofilxar
:D
me netaa 5 wlisas sheveyvane :DD
MaRiami- Admin
mashin sofelshi viyavi da skolis dawyebaze vocnebobdi exla chamovedi da skolis atara armaqvs vervitanMariami wrote:arc mee arada 1 vis win rogor gvindodaa DDely-sere wrote:auuuuu mecTiko Villalobos wrote:აუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ დღეს ბოლო დღეა თავისუფლებიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიის ხვალ ამ დროს უკვე მერხზე ვიჯდებიიიიიიიიიიიი
abaaaaaaaa :DDDDDDDD mara mashin ro vyavi iset situaciashi ro viyo mainc skola mendmeba :DDDdMariami wrote:arc mee arada 1 vis win rogor gvindodaa DDely-sere wrote:auuuuu mecTiko Villalobos wrote:აუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ დღეს ბოლო დღეა თავისუფლებიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიის ხვალ ამ დროს უკვე მერხზე ვიჯდებიიიიიიიიიიიი
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
mecTiko Villalobos wrote:abaaaaaaaa :DDDDDDDD mara mashin ro vyavi iset situaciashi ro viyo mainc skola mendmeba :DDDdMariami wrote:arc mee arada 1 vis win rogor gvindodaa DDely-sere wrote:auuuuu mecTiko Villalobos wrote:აუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ დღეს ბოლო დღეა თავისუფლებიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიის ხვალ ამ დროს უკვე მერხზე ვიჯდებიიიიიიიიიიიი
ra ari kai she saqoneloooooooooooooooooooooooo.... ui ise chachrili rom aris rogor iqneba?Mariami wrote:vaimeee kaiaa meree ;DDTiko Villalobos wrote:ყველაზე საშნლეება და აფრთხობელობა ისააა რომ როცა 9 გამოცდა მაქვს ჩასაბარებელი გაიწელება დრო მეთორმეტე კალსელებსაც აქვთ ჩასაარებელი და აი მანდ დამერხაააააააა დილას ერთ კალიდორშ მოგვიწევს ცდააააMariami wrote:martlaa raas sheetrie gviaannnTiko Villalobos wrote:მე რაღა უნდ ავთქვაააააააააააააააააააა რას შევეთრიე გვიაააააააააან ხო არ მექნებოდა ახლა 9 გამოცდა ჩასაბარებელიიიიიიიიიიიიიი შენსავით 4-ს ჩავაბარებდიიიიიიიიიიიიიიიი ფუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუMariami wrote:didi droo maqvss maqamdee,magram mirchevnia wels movrcheeniliyavi yvelafers da mometaveebinaaatelemundos fan wrote:a shen jer patara yofilxar
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ar vici :DDTiko Villalobos wrote:ra ari kai she saqoneloooooooooooooooooooooooo.... ui ise chachrili rom aris rogor iqneba?Mariami wrote:vaimeee kaiaa meree ;DDTiko Villalobos wrote:ყველაზე საშნლეება და აფრთხობელობა ისააა რომ როცა 9 გამოცდა მაქვს ჩასაბარებელი გაიწელება დრო მეთორმეტე კალსელებსაც აქვთ ჩასაარებელი და აი მანდ დამერხაააააააა დილას ერთ კალიდორშ მოგვიწევს ცდააააMariami wrote:martlaa raas sheetrie gviaannnTiko Villalobos wrote:მე რაღა უნდ ავთქვაააააააააააააააააააა რას შევეთრიე გვიაააააააააან ხო არ მექნებოდა ახლა 9 გამოცდა ჩასაბარებელიიიიიიიიიიიიიი შენსავით 4-ს ჩავაბარებდიიიიიიიიიიიიიიიი ფუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუMariami wrote:didi droo maqvss maqamdee,magram mirchevnia wels movrcheeniliyavi yvelafers da mometaveebinaaatelemundos fan wrote:a shen jer patara yofilxar
MaRiami- Admin
wesit kide aqvt 4 gamocda da imashi rac chaichra isini dameteba albat :DDDD ise fizikas ar viswavli wels da ro gamomyveba sashemodgomo magasan ertad momiwevs chabaebaMariami wrote:ar vici :DDTiko Villalobos wrote:ra ari kai she saqoneloooooooooooooooooooooooo.... ui ise chachrili rom aris rogor iqneba?Mariami wrote:vaimeee kaiaa meree ;DDTiko Villalobos wrote:ყველაზე საშნლეება და აფრთხობელობა ისააა რომ როცა 9 გამოცდა მაქვს ჩასაბარებელი გაიწელება დრო მეთორმეტე კალსელებსაც აქვთ ჩასაარებელი და აი მანდ დამერხაააააააა დილას ერთ კალიდორშ მოგვიწევს ცდააააMariami wrote:martlaa raas sheetrie gviaannnTiko Villalobos wrote:მე რაღა უნდ ავთქვაააააააააააააააააააა რას შევეთრიე გვიაააააააააან ხო არ მექნებოდა ახლა 9 გამოცდა ჩასაბარებელიიიიიიიიიიიიიი შენსავით 4-ს ჩავაბარებდიიიიიიიიიიიიიიიი ფუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუMariami wrote:didi droo maqvss maqamdee,magram mirchevnia wels movrcheeniliyavi yvelafers da mometaveebinaaatelemundos fan wrote:a shen jer patara yofilxar
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:wesit kide aqvt 4 gamocda da imashi rac chaichra isini dameteba albat :DDDD ise fizikas ar viswavli wels da ro gamomyveba sashemodgomo magasan ertad momiwevs chabaebaMariami wrote:ar vici :DDTiko Villalobos wrote:ra ari kai she saqoneloooooooooooooooooooooooo.... ui ise chachrili rom aris rogor iqneba?Mariami wrote:vaimeee kaiaa meree ;DDTiko Villalobos wrote:ყველაზე საშნლეება და აფრთხობელობა ისააა რომ როცა 9 გამოცდა მაქვს ჩასაბარებელი გაიწელება დრო მეთორმეტე კალსელებსაც აქვთ ჩასაარებელი და აი მანდ დამერხაააააააა დილას ერთ კალიდორშ მოგვიწევს ცდააააMariami wrote:martlaa raas sheetrie gviaannnTiko Villalobos wrote:მე რაღა უნდ ავთქვაააააააააააააააააააა რას შევეთრიე გვიაააააააააან ხო არ მექნებოდა ახლა 9 გამოცდა ჩასაბარებელიიიიიიიიიიიიიი შენსავით 4-ს ჩავაბარებდიიიიიიიიიიიიიიიი ფუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუMariami wrote:didi droo maqvss maqamdee,magram mirchevnia wels movrcheeniliyavi yvelafers da mometaveebinaaatelemundos fan wrote:a shen jer patara yofilxar
MaRiami- Admin
vaime me maqvs 4 saatestato da ise mkidia ver warmoidgent :DDD vimecadienb da dbeilebi abaareben da axla iseti araferi iqneba ro ver chavabaro magram ra sachiroa raa amas garda momaval wels kide 4 unda chavabaro + kide 4 sharia raa
ar mixsenot xvalindeli dge guli miskdeba
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
mecc 4 gamocda maqvs ww3els tan zustad im sagnebshi romlesac yvelaze metad ver vitanMariko wrote:vaime me maqvs 4 saatestato da ise mkidia ver warmoidgent :DDD vimecadienb da dbeilebi abaareben da axla iseti araferi iqneba ro ver chavabaro magram ra sachiroa raa amas garda momaval wels kide 4 unda chavabaro + kide 4 sharia raa
vaime ro vfiqorb xvaliden dgeze cudad var.pirveli dge mezizgeba sastikad
MaRiami- Admin
Mariami wrote:mecc 4 gamocda maqvs ww3els tan zustad im sagnebshi romlesac yvelaze metad ver vitanMariko wrote:vaime me maqvs 4 saatestato da ise mkidia ver warmoidgent :DDD vimecadienb da dbeilebi abaareben da axla iseti araferi iqneba ro ver chavabaro magram ra sachiroa raa amas garda momaval wels kide 4 unda chavabaro + kide 4 sharia raa
me pirveli kvira dzalian momwons araferi xdeba iseti da male miwydeba xolme magram samshabatidna ukve davakebebs mogvcemen albat
bilogiiis maswi sheemcvala,adre vin gvaswavlida chevni damrigebeli ro iyo is moiyvanes ara d avinc gvyavda eg atasjer jobda
kdie sahsineli klasi mouciat paarleelbs kid e garemnntebuli d aakrgi misces
direqtoi shecvlila gavuxetqv tavs gavigo vinaa nagavi ranairad shegvetan es debilobebi
araa 1 kviras ver vitan dzaan uazroa da gaketilebic ar tardeba da iwelebaa drooMariko wrote:Mariami wrote:mecc 4 gamocda maqvs ww3els tan zustad im sagnebshi romlesac yvelaze metad ver vitanMariko wrote:vaime me maqvs 4 saatestato da ise mkidia ver warmoidgent :DDD vimecadienb da dbeilebi abaareben da axla iseti araferi iqneba ro ver chavabaro magram ra sachiroa raa amas garda momaval wels kide 4 unda chavabaro + kide 4 sharia raa
me pirveli kvira dzalian momwons araferi xdeba iseti da male miwydeba xolme magram samshabatidna ukve davakebebs mogvcemen albat
bilogiiis maswi sheemcvala,adre vin gvaswavlida chevni damrigebeli ro iyo is moiyvanes ara d avinc gvyavda eg atasjer jobda
direqtoi shecvlila gavuxetqv tavs gavigo vinaa nagavi ranairad shegvetan es debilobebi
vaime me arafeiri ar viciiii vin myavs amswrebi ann rameee
xvall gavigeb d aimetdia qartulis maswi ar shemicvales :DDDD
MaRiami- Admin
Mariami wrote:araa 1 kviras ver vitan dzaan uazroa da gaketilebic ar tardeba da iwelebaa drooMariko wrote:Mariami wrote:mecc 4 gamocda maqvs ww3els tan zustad im sagnebshi romlesac yvelaze metad ver vitanMariko wrote:vaime me maqvs 4 saatestato da ise mkidia ver warmoidgent :DDD vimecadienb da dbeilebi abaareben da axla iseti araferi iqneba ro ver chavabaro magram ra sachiroa raa amas garda momaval wels kide 4 unda chavabaro + kide 4 sharia raa
vaime me arafeiri ar viciiii vin myavs amswrebi ann rameee
xvall gavigeb d aimetdia qartulis maswi ar shemicvales :DDDD
chem fisos ar shegicvlindnen :DDDD
auu xvale skolis mere sadgac unda wavidet :DDD axla fotoebis gadageba momiwevs amatma piceriao da gushin gavakeet pica ra chiri undat :D
Page 28 of 67 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7