სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 60 of 67
Page 60 of 67 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 63 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
ვაიმეე ჟანას უთხარიი მე რომ ვიყავი რაა :დდmadlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdi
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
აჰაააააააააააააა ვაიმეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეე ესპინელაააა ცუდადააა ხალხოოოო თავისზე უარესიი გფინებაა ვანახეეეეეეეეეეEspinela-Fans wrote:fuuuuuuu mokvdi ert dges ra jandaba gverdia reebi weria wamomecvito fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mokvdiiiiiiiiiii
MaRiami- Admin
შთაბეჭდილებები გადმომეცი ემრე :დდ https://www.facebook.com/1001yleobatiko - levymontes wrote:au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
MaRiami- Admin
ui eg ar gamomches tore eg martla anbanze gagines :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე ჟანას უთხარიი მე რომ ვიყავი რაა :დდmadlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdi
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
xo mgoni otxjer erti selentan isic motyuebit tore eg ro ara ami iqneboda mesame iyo inesi meore iyo tatuli da es kidev vanesa :X motyeit ise 2 gamovidoda LDtiko - levymontes wrote:4-jero?? magdenjer me dgeshi viginebiEspinela-Fans wrote:me mgoni sul 4 jer shevigine ogond aq tore xmamagla ver vambob merideba :D xmamagla marto imas vambob xo ar daqliavdi marto amas :DDDDtiko - levymontes wrote:ramdenjer miveci chem tavs piroba rom ar sheviginebodi maraEspinela-Fans wrote:tqven xart uzrdelebi ertxel shevigine selentan mere tatulistan davanebeb metqi da ra gamiketet?tiko - levymontes wrote:ar ican tu??vanessa pose wrote:ყველა გაიგებს რა უზრდელიც ხარEspinela-Fans wrote:oh axali ambavi iqneba xo ici :Dvanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
midiiiii :DDDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:ui eg ar gamomches tore eg martla anbanze gagines :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე ჟანას უთხარიი მე რომ ვიყავი რაა :დდmadlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdi
MaRiami- Admin
eg agar igineba gogo :Dtiko - levymontes wrote:ui eg ar gamomches tore eg martla anbanze gagines :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე ჟანას უთხარიი მე რომ ვიყავი რაა :დდmadlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdi
vaiem armdnei vicineeeeee mec avdbe xolme mag gverdze sattuseebsvanessa pose wrote:შთაბეჭდილებები გადმომეცი ემრე :დდ https://www.facebook.com/1001yleobatiko - levymontes wrote:au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
midi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:vaiem armdnei vicineeeeee mec avdbe xolme mag gverdze sattuseebsvanessa pose wrote:შთაბეჭდილებები გადმომეცი ემრე :დდ https://www.facebook.com/1001yleobatiko - levymontes wrote:au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
MaRiami- Admin
admini iyavi? ra saxeli gaukete gverds gogo :Dtiko - levymontes wrote:vaiem armdnei vicineeeeee mec avdbe xolme mag gverdze sattuseebsvanessa pose wrote:შთაბეჭდილებები გადმომეცი ემრე :დდ https://www.facebook.com/1001yleobatiko - levymontes wrote:au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
mase gegonos shen :DD vinmem ro miweros navarretes fani varo tavisi xleit uzavs ragacasEspinela-Fans wrote:eg agar igineba gogo :Dtiko - levymontes wrote:ui eg ar gamomches tore eg martla anbanze gagines :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე ჟანას უთხარიი მე რომ ვიყავი რაა :დდmadlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdi
ra admini ggo :DDD mec daveb awi xolme statusebstqoEspinela-Fans wrote:admini iyavi? ra saxeli gaukete gverds gogo :Dtiko - levymontes wrote:vaiem armdnei vicineeeeee mec avdbe xolme mag gverdze sattuseebsvanessa pose wrote:შთაბეჭდილებები გადმომეცი ემრე :დდ https://www.facebook.com/1001yleobatiko - levymontes wrote:au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
tiko - levymontes wrote:mase gegonos shen :DD vinmem ro miweros navarretes fani varo tavisi xleit uzavs ragacasEspinela-Fans wrote:eg agar igineba gogo :Dtiko - levymontes wrote:ui eg ar gamomches tore eg martla anbanze gagines :DDDDDDvanessa pose wrote:ვაიმეე ჟანას უთხარიი მე რომ ვიყავი რაა :დდmadlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdi
aaa :Dtiko - levymontes wrote:ra admini ggo :DDD mec daveb awi xolme statusebstqoEspinela-Fans wrote:admini iyavi? ra saxeli gaukete gverds gogo :Dtiko - levymontes wrote:vaiem armdnei vicineeeeee mec avdbe xolme mag gverdze sattuseebsvanessa pose wrote:შთაბეჭდილებები გადმომეცი ემრე :დდ https://www.facebook.com/1001yleobatiko - levymontes wrote:au dadet ra linki tavidan unda viswvalo
Page 60 of 67 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 63 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8