სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 59 of 67
Page 59 of 67 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
ეგ მეტისმეტი იყოtiko - levymontes wrote:shen ro gagllandzgos vinmem chven atshi avukrat??vanessa pose wrote:არავის გამო არ უნდა იგინოს ასე ვასწავლირომ ცუდი საქცციელიაtiko - levymontes wrote:she daunaxavo shen gicavda da shen gamo gagina shenve meti ra ginavanessa pose wrote:ამ დონის უზრდელი თუა ეგ არ ციიან :დდar ican tu??
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
ramdenjer miveci chem tavs piroba rom ar sheviginebodi maraEspinela-Fans wrote:tqven xart uzrdelebi ertxel shevigine selentan mere tatulistan davanebeb metqi da ra gamiketet?tiko - levymontes wrote:ar ican tu??vanessa pose wrote:ყველა გაიგებს რა უზრდელიც ხარEspinela-Fans wrote:oh axali ambavi iqneba xo ici :Dvanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
tiko - levymontes wrote:ise pataa asoebit martla arto weraEspinela-Fans wrote:au tan rogor werda dedis tuchebi movtyan tu ragacoa :D ise patise patara asoebit martl aarto werda arad werda dzlivs amovikitxe metqvi vin muwuka amas ro davadeb :Dtiko - levymontes wrote:tavi mogvechreba mara me isedac ki maq vigac-vigaceebtan tavi mochrili eg araferi tu shenc ginda mogechras dadevanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
არაა არც მასე არ დავწერდი სიეთები იყო ლინკი რომ დავდე ნახეეtiko - levymontes wrote:sheni anbvai ro viici magasac ffqebit dawerdivanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:me??me viyavi iniciatori sheni tai gailandge da agyvebittqo :DEspinela-Fans wrote:aq ro myavde tmebs dagawiwknidi nagavovanessa pose wrote:უკვე ნანობსtiko - levymontes wrote:droze wina gevrdidan daiwye postebis kixtvaar inaneeeb :DDDDDDDEspinela-Fans wrote:movedi tiko :D
აი რაოდენიმეჯერ ისეთ მაგარ გინებას გიწერდით და წავშალეე
MaRiami- Admin
me mgoni sul 4 jer shevigine ogond aq tore xmamagla ver vambob merideba :D xmamagla marto imas vambob xo ar daqliavdi marto amas :DDDDtiko - levymontes wrote:ramdenjer miveci chem tavs piroba rom ar sheviginebodi maraEspinela-Fans wrote:tqven xart uzrdelebi ertxel shevigine selentan mere tatulistan davanebeb metqi da ra gamiketet?tiko - levymontes wrote:ar ican tu??vanessa pose wrote:ყველა გაიგებს რა უზრდელიც ხარEspinela-Fans wrote:oh axali ambavi iqneba xo ici :Dvanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
თავისით იწერებოდაა :დდდდდtiko - levymontes wrote:ise pataa asoebit martla arto weraEspinela-Fans wrote:au tan rogor werda dedis tuchebi movtyan tu ragacoa :D ise patise patara asoebit martl aarto werda arad werda dzlivs amovikitxe metqvi vin muwuka amas ro davadeb :Dtiko - levymontes wrote:tavi mogvechreba mara me isedac ki maq vigac-vigaceebtan tavi mochrili eg araferi tu shenc ginda mogechras dadevanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
MaRiami- Admin
madlobelic ar xar arada dagicavit me ki ara espienalm d ajanam dagicva tore me ki vicodi arshic iyo saqme ai ro ar mcodnoda mere chemigineba genaxa amrtla ar dvaindobdivanessa pose wrote:ეგ მეტისმეტი იყოtiko - levymontes wrote:shen ro gagllandzgos vinmem chven atshi avukrat??vanessa pose wrote:არავის გამო არ უნდა იგინოს ასე ვასწავლირომ ცუდი საქცციელიაtiko - levymontes wrote:she daunaxavo shen gicavda da shen gamo gagina shenve meti ra ginavanessa pose wrote:ამ დონის უზრდელი თუა ეგ არ ციიან :დდar ican tu??
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ვაიმეეე :დდდდდme mgoni sul 4 jer shevigine ogond aq tore xmamagla ver vambob merideba :D xmamagla marto imas vambob xo ar daqliavdi marto amas
MaRiami- Admin
fu mari mand reebi weria guli ameria :X
3 foto id iq da ra unda menaxa eg sami foto?? :DD:DD:D:vanessa pose wrote:არაა არც მასე არ დავწერდი სიეთები იყო ლინკი რომ დავდე ნახეეtiko - levymontes wrote:sheni anbvai ro viici magasac ffqebit dawerdivanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:me??me viyavi iniciatori sheni tai gailandge da agyvebittqo :DEspinela-Fans wrote:aq ro myavde tmebs dagawiwknidi nagavovanessa pose wrote:უკვე ნანობსtiko - levymontes wrote:droze wina gevrdidan daiwye postebis kixtvaar inaneeeb :DDDDDDDEspinela-Fans wrote:movedi tiko :D
აი რაოდენიმეჯერ ისეთ მაგარ გინებას გიწერდით და წავშალეე
ხო გითხარიი ეგ ყევლაზე კარგი იყო ტუჩებზეეEspinela-Fans wrote:fu mari mand reebi weria guli ameria :X
MaRiami- Admin
:Dvanessa pose wrote:ვაიმეეე :დდდდდme mgoni sul 4 jer shevigine ogond aq tore xmamagla ver vambob merideba :D xmamagla marto imas vambob xo ar daqliavdi marto amas
რა ფოტო კრეიტნო სტატუსები ნახეე :დდ3 foto id iq da ra unda menaxa eg sami foto??
MaRiami- Admin
4-jero?? magdenjer me dgeshi viginebiEspinela-Fans wrote:me mgoni sul 4 jer shevigine ogond aq tore xmamagla ver vambob merideba :D xmamagla marto imas vambob xo ar daqliavdi marto amas :DDDDtiko - levymontes wrote:ramdenjer miveci chem tavs piroba rom ar sheviginebodi maraEspinela-Fans wrote:tqven xart uzrdelebi ertxel shevigine selentan mere tatulistan davanebeb metqi da ra gamiketet?tiko - levymontes wrote:ar ican tu??vanessa pose wrote:ყველა გაიგებს რა უზრდელიც ხარEspinela-Fans wrote:oh axali ambavi iqneba xo ici :Dvanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
fuuuuuuu mokvdi ert dges ra jandaba gverdia reebi weria wamomecvito fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mokvdiiiiiiiiiii
Page 59 of 67 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8