სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 57 of 67
Page 57 of 67 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 62 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
me??me viyavi iniciatori sheni tai gailandge da agyvebittqo :DEspinela-Fans wrote:aq ro myavde tmebs dagawiwknidi nagavovanessa pose wrote:უკვე ნანობსtiko - levymontes wrote:droze wina gevrdidan daiwye postebis kixtvaar inaneeeb :DDDDDDDEspinela-Fans wrote:movedi tiko :D
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ara magas ki vfiqrobdi :D mara damezara metqi vigac idioti bavshvia ar sheviwuxeb tavs es nagavi ;Dtiko - levymontes wrote:piadshi agine ggo??Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
tiko - levymontes wrote:vaimee ra zloznaa :D exl amovatyue inesi movidatqo a gamoiqceva kisristexvit :DDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
Espinela-Fans wrote:ara magas ki vfiqrobdi :D mara damezara metqi vigac idioti bavshvia ar sheviwuxeb tavs es nagavi ;Dtiko - levymontes wrote:piadshi agine ggo??Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
MaRiami- Admin
sxvatashoris eg sms axla vnaxe :Dvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:vaimee ra zloznaa :D exl amovatyue inesi movidatqo a gamoiqceva kisristexvit :DDDDDD
vaime ra cherchetiavanessa pose wrote:არაა მაგდენი რომ მოეფიქრა მიხვდებოდა კიდეც რომ მე ვიყავიtiko - levymontes wrote:piadshi agine ggo??Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
MaRiami- Admin
ეხლა კიიიEspinela-Fans wrote:sxvatashoris eg sms axla vnaxe :Dvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:vaimee ra zloznaa :D exl amovatyue inesi movidatqo a gamoiqceva kisristexvit :DDDDDD
MaRiami- Admin
zlozina xartqo mere tyuili ki araaEspinela-Fans wrote:sxvatashoris eg sms axla vnaxe :Dvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:vaimee ra zloznaa :D exl amovatyue inesi movidatqo a gamoiqceva kisristexvit :DDDDDD
oh axali ambavi iqneba xo ici :Dvanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
tiko - levymontes wrote:me??me viyavi iniciatori sheni tai gailandge da agyvebittqo :DEspinela-Fans wrote:aq ro myavde tmebs dagawiwknidi nagavovanessa pose wrote:უკვე ნანობსtiko - levymontes wrote:droze wina gevrdidan daiwye postebis kixtvaar inaneeeb :DDDDDDDEspinela-Fans wrote:movedi tiko :D
აი რაოდენიმეჯერ ისეთ მაგარ გინებას გიწერდით და წავშალეე
MaRiami- Admin
ყველა გაიგებს რა უზრდელიც ხარEspinela-Fans wrote:oh axali ambavi iqneba xo ici :Dvanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
MaRiami- Admin
tavi mogvechreba mara me isedac ki maq vigac-vigaceebtan tavi mochrili eg araferi tu shenc ginda mogechras dadevanessa pose wrote:და რომ ვქნა?tiko - levymontes wrote:ar gaaketo eeegvanessa pose wrote:არაფერი იყო ხო ეგ? გინდა ეხლა დავდო ანწერები/?Espinela-Fans wrote:me araferi ar damiweria shen jishs vubrdzane ragac ragacebi fu :Dvanessa pose wrote:ნაგავი შენ ხარ საქონელოო რეეები დამიწერე გული ემრევაEspinela-Fans wrote:fu she nagavo bavshvooovanessa pose wrote:ესპინელა შე ბოთე კრეტინო იდიოტოო მძორო ბაშვოოო როო აინებ ეხლა ვიღაცას იქნება მეე ვაარ? ხო და ზუსდტად მე ვარ და ისე მაგინეე ამას არ შეგარჩეეენ შე თავხედოოო ბაშვოოოოოოოოოოოო.არასელი არამბულა მე ვარ კრეტინოოოო საქონელოო :დდდდდდ
tiko - levymontes wrote:zlozina xartqo mere tyuili ki araaEspinela-Fans wrote:sxvatashoris eg sms axla vnaxe :Dvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:vaimee ra zloznaa :D exl amovatyue inesi movidatqo a gamoiqceva kisristexvit :DDDDDD
Page 57 of 67 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 62 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8