სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 30 of 67
Page 30 of 67 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
chvenc gviyvarxarbianca y bruno wrote:exla poses dabralatiko - levymontes wrote:araushavs ani gaudzleb ert degs dacinvas :D ert dges ki arada ert tves :d posem erti tveo :DDDD
mezizgebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
mec medceziris da yamiras fani vaaar <333 kaia roca aq matebaa seres fanebshi sul ase var xolmenana xoferia wrote:mmm meec dzaliaaan <3 mixariaaaa <3 meddceziris fnic iqnebi ratqmaunda chemsavit <3 chemtvisac sasiamovnoaavanessa pose wrote:meec aseveeeetiko - levymontes wrote:გამარჯობა ნანა, მე თიკო ვარ სასიამოვნოა შენი გაცნობა კეთილი იყოს შენი მოსვლა აქ იმედია უკეთ გაიცნობთ ერთმანეთს მითუმეტეს ცემი სერეს ფანი ხარ <33 სერეს ფანების დანახვა ყოველტვის მიხარიაnana xoferia wrote:gaamarjoba baavshvebooo me nana vaar da vecdebi xshirad shemovide aaq marikoos ukve viicnob sxvebsac tandatan gaagicnoobt <3
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ramis gadavyiravdi saidan moitaa eg azrebi ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:vaime mc vnaxe eg ra shteriaaaa :DDDDDDDMariko wrote:Ani gachveneb me shen romelia seqsualuri gamoxedva da dagadnob :DDDDDDD gavigude eg ro vnaxe :DDDDDDDDDD dedaaaaaaaaaaaaaaa
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ანი დავდე ფოტო
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
vaime nanaaaa sheni xelmowera vaimeeeee
eg azrebshiMariko wrote:ramis gadavyiravdi saidan moitaa eg azrebi ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:vaime mc vnaxe eg ra shteriaaaa :DDDDDDDMariko wrote:Ani gachveneb me shen romelia seqsualuri gamoxedva da dagadnob :DDDDDDD gavigude eg ro vnaxe :DDDDDDDDDD dedaaaaaaaaaaaaaaa
tqveni tavebi agadavet
bianca y bruno- საყვარელი სერიალი : მონის მონაწილეობით ყველა სერიალი
პოსტების რაოდენობა : 3831
დაბადების თარიღი : 18.07.98
ქულები : 4006
ასაკი : 26
oksbianca y bruno wrote:tqveni tavebi agadavet
fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
da nana danarcheni nawilebic dade rac gawyobt marto magas nu debt
bianca y bruno- საყვარელი სერიალი : მონის მონაწილეობით ყველა სერიალი
პოსტების რაოდენობა : 3831
დაბადების თარიღი : 18.07.98
ქულები : 4006
ასაკი : 26
rac gvawyoobs? kai shen dade shen rac gawyobs :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
ai atasjer gitxari ena gaachume gogola ssheeshvitqo da araaoo xo da kaia exla ees? :DDDDDDDDDD aseve winaze kote rom agvarda gagafrtxile ar gacherdi :DDDDD exla shens tavs daabrale :DDDDDDDD shen xo xar emgbari rac mtavaria.kote gavarda vtirodi shen kide reebs werdi shens tavs daabrale yvelkaferi :DDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
koteze dacinva kai iyo??:D axla chveni droa :DDDD shemdegze kide me dagcinebt marto suyvelas levani ro moigebs :DDDDDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
eg winaswarve vici da dasacino ra mwirds levanis mogeba ar mewyinebaa da aii irinaam tu moigo mtels fbs avufetqeb :DDDDDDDDtiko - levymontes wrote:koteze dacinva kai iyo??:D axla chveni droa :DDDD shemdegze kide me dagcinebt marto suyvelas levani ro moigebs :DDDDDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
MaRiami- Admin
ras gadaekidet am mishas tu kotes ar gkidiat tqven xo ar igebt binas tu fuls :DDDDDbianca y bruno wrote:fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
me gogolas mogebas irinas mogeba mirchevnia am shemtxvevashi :DDDDDDDDDDvanessa pose wrote:eg winaswarve vici da dasacino ra mwirds levanis mogeba ar mewyinebaa da aii irinaam tu moigo mtels fbs avufetqeb :DDDDDDDDtiko - levymontes wrote:koteze dacinva kai iyo??:D axla chveni droa :DDDD shemdegze kide me dagcinebt marto suyvelas levani ro moigebs :DDDDDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
fuuuu ogond magaaan araa gushin autsaiderebshi rom eyarnen gmertoo ar sheidzleba orive rom gavardesqoo? :DDDDD ai mishaze metad irinas ver vitan mgoni sieee mezizzgebaaaaaatiko - levymontes wrote:me gogolas mogebas irinas mogeba mirchevnia am shemtxvevashi :DDDDDDDDDDvanessa pose wrote:eg winaswarve vici da dasacino ra mwirds levanis mogeba ar mewyinebaa da aii irinaam tu moigo mtels fbs avufetqeb :DDDDDDDDtiko - levymontes wrote:koteze dacinva kai iyo??:D axla chveni droa :DDDD shemdegze kide me dagcinebt marto suyvelas levani ro moigebs :DDDDDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fui tqveni megobari martla arcerti yofilxart
MaRiami- Admin
Page 30 of 67 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 48 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6