სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 34 of 67
Page 34 of 67 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
tiko - levymontes wrote:brat :DDDDMariko wrote:I'm with u borthertiko - levymontes wrote:misha da juliana rvanessa pose wrote:viskeeen xarrrrrrrr? :DDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:me xuTSabaTs ar var tqveni megoabri :DDDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
xoooovanessa pose wrote::DDDDDDDDDDDDd mase iqneba abaaa raaaaa mishaa ver moigebs ert adgilas dgas ki ar cekvavsbianca y bruno wrote:egrea egre getanxmebi xutshabatis megobarovanessa pose wrote:იყავით მიშასკენ იყაავიით მარიამი უფრო დიდ ხანს გაქაჩავს ვიდრე მიშააა :დდ
bianca y bruno- საყვარელი სერიალი : მონის მონაწილეობით ყველა სერიალი
პოსტების რაოდენობა : 3831
დაბადების თარიღი : 18.07.98
ქულები : 4006
ასაკი : 26
fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
bianca y bruno- საყვარელი სერიალი : მონის მონაწილეობით ყველა სერიალი
პოსტების რაოდენობა : 3831
დაბადების თარიღი : 18.07.98
ქულები : 4006
ასაკი : 26
tiko me xom yvelaferi vici :DDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:dro gvichvenebs ra moxdeba :D :PPPvanessa pose wrote:იყავით მიშასკენ იყაავიით მარიამი უფრო დიდ ხანს გაქაჩავს ვიდრე მიშააა :დდ
da amashic naxe tu ar gavartya :DD
MaRiami- Admin
verc meeeeeee ertxel mag saqonelma gamomlandzgaaa guga kuzanovs rom vlandgzavdi dzroxa qalibianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
MaRiami- Admin
mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
vin aba??? tina maxaradze? :DDDDDDbianca y bruno wrote:ar aris sheni inglisuris codnis demonstrireba vicit rom iciMariko wrote:I'm with u borthertiko - levymontes wrote:misha da juliana rvanessa pose wrote:viskeeen xarrrrrrrr? :DDDDDDDDDDtiko - levymontes wrote:me xuTSabaTs ar var tqveni megoabri :DDDD
vaime dges iseti vinme vnaxeeeeee
MaRiami- Admin
me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
autaneli da tavxedi qlaia
MaRiami- Admin
araferic,me dzaan momwonsvanessa pose wrote:me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
xoda mogwondees magramm anxera saqartveelos ezizgeba yevla xvdeba rogori tavxedia da pirdapir etershic bevrs tlikinebsMariko wrote:araferic,me dzaan momwonsvanessa pose wrote:me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
MaRiami- Admin
vis ezizgeba neta? aravisac ar ezizgeba yvela vicn magastan swvalobs da ragaca yvela gidjeba da aqeben bavshveic gijdebiand a tqven ra foe foebi momiwyet aqvanessa pose wrote:xoda mogwondees magramm anxera saqartveelos ezizgeba yevla xvdeba rogori tavxedia da pirdapir etershic bevrs tlikinebsMariko wrote:araferic,me dzaan momwonsvanessa pose wrote:me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
ggadaxede socialur qsels da anxav ramdenic ver itans.ramdenjer gamosula tavxedurad cekvaven varksvlavebshic uazro komentarebitMariko wrote:vis ezizgeba neta? aravisac ar ezizgeba yvela vicn magastan swvalobs da ragaca yvela gidjeba da aqeben bavshveic gijdebiand a tqven ra foe foebi momiwyet aqvanessa pose wrote:xoda mogwondees magramm anxera saqartveelos ezizgeba yevla xvdeba rogori tavxedia da pirdapir etershic bevrs tlikinebsMariko wrote:araferic,me dzaan momwonsvanessa pose wrote:me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
MaRiami- Admin
me dzaanac momwons kargi gogoa da magari mocekvavea im salomeze nagavi mainc ar aris yoveltvis cudi partniori yavda da arasdes ar echibeboda aravis mshvidi iyo salome kide rogor ugrenda rostos da giorgisvanessa pose wrote:ggadaxede socialur qsels da anxav ramdenic ver itans.ramdenjer gamosula tavxedurad cekvaven varksvlavebshic uazro komentarebitMariko wrote:vis ezizgeba neta? aravisac ar ezizgeba yvela vicn magastan swvalobs da ragaca yvela gidjeba da aqeben bavshveic gijdebiand a tqven ra foe foebi momiwyet aqvanessa pose wrote:xoda mogwondees magramm anxera saqartveelos ezizgeba yevla xvdeba rogori tavxedia da pirdapir etershic bevrs tlikinebsMariko wrote:araferic,me dzaan momwonsvanessa pose wrote:me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
arafersac ar igrenda bervrs moitxovda da rostom maqamde swored magitom gaqacha tavisi maqsimuumi gaalketebina rogorc rostos ise giorigsMariko wrote:me dzaanac momwons kargi gogoa da magari mocekvavea im salomeze nagavi mainc ar aris yoveltvis cudi partniori yavda da arasdes ar echibeboda aravis mshvidi iyo salome kide rogor ugrenda rostos da giorgisvanessa pose wrote:ggadaxede socialur qsels da anxav ramdenic ver itans.ramdenjer gamosula tavxedurad cekvaven varksvlavebshic uazro komentarebitMariko wrote:vis ezizgeba neta? aravisac ar ezizgeba yvela vicn magastan swvalobs da ragaca yvela gidjeba da aqeben bavshveic gijdebiand a tqven ra foe foebi momiwyet aqvanessa pose wrote:xoda mogwondees magramm anxera saqartveelos ezizgeba yevla xvdeba rogori tavxedia da pirdapir etershic bevrs tlikinebsMariko wrote:araferic,me dzaan momwonsvanessa pose wrote:me mezizgeba marto me ki ara mtels qveyanas ezizgeba aii nana gijdeba mziaze rasac qviaa :DDDDDDDDDDDDMariko wrote:mzia dzaan magari gogoa piradad maqvs shexeba chemi klaselis daqali da masavlebelia da momaval wels naxavt kidec chem klasels :DDDDDDDDDbianca y bruno wrote:fuuu nagavi mzia rtogor ver vitan da verc mag tl-svanessa pose wrote:ai mogebis shansi im nagav TL da amriams aqvs
MaRiami- Admin
Page 34 of 67 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6