სულელური პოსტები #8
+5
Mariko
Bennu ♥
ely-sere
bianca y bruno
tiko_levymontes
9 posters
Page 18 of 67
Page 18 of 67 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 42 ... 67
Re: სულელური პოსტები #8
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDshansi araa D xval chemma daqalma chem klasel bichs siyavruli unda auxsnas da am sanaxoabas veravitar shemtxvevahsi ver gamovtoveb :DD
video gadauge LDDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
arc meee aii shansiii araaaa.aamas mirchevnia tavi moviklaa.eg ariis tavis damcirebaaaMariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
MaRiami- Admin
dgemde akritikeben ra mnishvneloba aqvs gogo ityvis pirveli tu bichio magram shansi araa me pirveli ar vityvivanessa pose wrote:arc meee aii shansiii araaaa.aamas mirchevnia tavi moviklaa.eg ariis tavis damcirebaaaMariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
waago da unda auxsnas:DDD ise ar uyvars :D tumca mowons D:Mariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
aba ras vizam :DDDvanessa pose wrote::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDshansi araa D xval chemma daqalma chem klasel bichs siyavruli unda auxsnas da am sanaxoabas veravitar shemtxvevahsi ver gamovtoveb :DD
video gadauge LDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
erti am postebs foto unda gadavugo da chem daqas vachveno ro marto me ar vfiqrob ase :DDD mc egre vtvli chemi piridan romc movkvde pirvelad syaruls aravitar shemxtvevashi avuxsi bichs, gadaobit ki tu wavageb ogond :D seriozul pontshi aravita shemtxvevashiMariko wrote:dgemde akritikeben ra mnishvneloba aqvs gogo ityvis pirveli tu bichio magram shansi araa me pirveli ar vityvivanessa pose wrote:arc meee aii shansiii araaaa.aamas mirchevnia tavi moviklaa.eg ariis tavis damcirebaaaMariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
gaamarjoba baavshvebooo me nana vaar da vecdebi xshirad shemovide aaq marikoos ukve viicnob sxvebsac tandatan gaagicnoobt <3
nana xoferia- საყვარელი სერიალი : medcezir
პოსტების რაოდენობა : 6
დაბადების თარიღი : 01.07.00
ქულები : 6
ასაკი : 24
გამარჯობა ნანა, მე თიკო ვარ სასიამოვნოა შენი გაცნობა კეთილი იყოს შენი მოსვლა აქ იმედია უკეთ გაიცნობთ ერთმანეთს მითუმეტეს ცემი სერეს ფანი ხარ <33 სერეს ფანების დანახვა ყოველტვის მიხარიაnana xoferia wrote:gaamarjoba baavshvebooo me nana vaar da vecdebi xshirad shemovide aaq marikoos ukve viicnob sxvebsac tandatan gaagicnoobt <3
sawyaliiiiiiiiiii :DDtiko - levymontes wrote:waago da unda auxsnas:DDD ise ar uyvars :D tumca mowons D:Mariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
nanam damabara chemtvisac sasiaomovnoao ragaca chxubi gaichita garet da unda gavideo :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ro mova agvixsnis tviton uket :DDDD seres fania tan rogori ^^tiko - levymontes wrote:გამარჯობა ნანა, მე თიკო ვარ სასიამოვნოა შენი გაცნობა კეთილი იყოს შენი მოსვლა აქ იმედია უკეთ გაიცნობთ ერთმანეთს მითუმეტეს ცემი სერეს ფანი ხარ <33 სერეს ფანების დანახვა ყოველტვის მიხარიაnana xoferia wrote:gaamarjoba baavshvebooo me nana vaar da vecdebi xshirad shemovide aaq marikoos ukve viicnob sxvebsac tandatan gaagicnoobt <3
http://sketchtoy.com/61010480
arc meeeeeMariko wrote:dgemde akritikeben ra mnishvneloba aqvs gogo ityvis pirveli tu bichio magram shansi araa me pirveli ar vityvivanessa pose wrote:arc meee aii shansiii araaaa.aamas mirchevnia tavi moviklaa.eg ariis tavis damcirebaaaMariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
mere iman unda dagcinos da fuu ver vitan mag saqcieeels
MaRiami- Admin
gamarjobaaaaanana xoferia wrote:gaamarjoba baavshvebooo me nana vaar da vecdebi xshirad shemovide aaq marikoos ukve viicnob sxvebsac tandatan gaagicnoobt <3
ga,oxardeba tu xshiraaad shemoxvaal <<333333333333
MaRiami- Admin
vaimee dagaviwyda ra qeni? :DDDDDDDtiko - levymontes wrote:erti am postebs foto unda gadavugo da chem daqas vachveno ro marto me ar vfiqrob ase :DDD mc egre vtvli chemi piridan romc movkvde pirvelad syaruls aravitar shemxtvevashi avuxsi bichs, gadaobit ki tu wavageb ogond :D seriozul pontshi aravita shemtxvevashiMariko wrote:dgemde akritikeben ra mnishvneloba aqvs gogo ityvis pirveli tu bichio magram shansi araa me pirveli ar vityvivanessa pose wrote:arc meee aii shansiii araaaa.aamas mirchevnia tavi moviklaa.eg ariis tavis damcirebaaaMariko wrote:me bichs siyvaruls arasodes ar avuxsni pricipulad shansi araaaaaaa
MaRiami- Admin
meec aseveeeetiko - levymontes wrote:გამარჯობა ნანა, მე თიკო ვარ სასიამოვნოა შენი გაცნობა კეთილი იყოს შენი მოსვლა აქ იმედია უკეთ გაიცნობთ ერთმანეთს მითუმეტეს ცემი სერეს ფანი ხარ <33 სერეს ფანების დანახვა ყოველტვის მიხარიაnana xoferia wrote:gaamarjoba baavshvebooo me nana vaar da vecdebi xshirad shemovide aaq marikoos ukve viicnob sxvebsac tandatan gaagicnoobt <3
MaRiami- Admin
Page 18 of 67 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 42 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7