სულელური პოსტები #7
+4
bianca y bruno
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
8 posters
Page 41 of 67
Page 41 of 67 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 54 ... 67
Re: სულელური პოსტები #7
მე ხო ვგიჟდები შენზე რას ამბობtiko - levymontes wrote:fuu mZulxaaaaarvanessa pose wrote:მიდი წაშალეეეეეეtiko - levymontes wrote:kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
შანსი არააა მაგას სხვა დროს გეტყვი კიდე ხო უნდა ვიცინოოო
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
tiko - levymontes wrote:espinela agmochnda aba metad gulchvili vaimeee ui sawyaliiiivanessa pose wrote:არ ვიციიიtiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
არც უტირია სე თქვა უი საწყალიო და ვსოო
MaRiami- Admin
ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
არაა მართლა იჯერეებსMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
MaRiami- Admin
nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
tiko - levymontes wrote:nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
MaRiami- Admin
ai axla shurisdziebaze metad araferi mindanaxet orives ras gimzaebt roca dro mova me vicineb tqvenzee :DDDvanessa pose wrote:მე ხო ვგიჟდები შენზე რას ამბობtiko - levymontes wrote:fuu mZulxaaaaarvanessa pose wrote:მიდი წაშალეეეეეეtiko - levymontes wrote:kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
au me ro movuge 16 obanashi ra botea ise :DDDD ara da 5 wutis win dascinoda vaness waageo da or wutshi gavabi :Dtiko - levymontes wrote:nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
vici :D gamocdili maqvsvanessa pose wrote:არაა მართლა იჯერეებსMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
კაი მიდიი გელოდებიიიიიიიიიიtiko - levymontes wrote:ai axla shurisdziebaze metad araferi mindanaxet orives ras gimzaebt roca dro mova me vicineb tqvenzee :DDDvanessa pose wrote:მე ხო ვგიჟდები შენზე რას ამბობtiko - levymontes wrote:fuu mZulxaaaaarvanessa pose wrote:მიდი წაშალეეეეეეtiko - levymontes wrote:kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
MaRiami- Admin
ხოოოოოოოოოოMariko wrote:au me ro movuge 16 obanashi ra botea ise :DDDD ara da 5 wutis win dascinoda vaness waageo da or wutshi gavabi :Dtiko - levymontes wrote:nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
MaRiami- Admin
ui 16 obiaze gaamaxsenda rods vitamahsot??:DD:D:D magari video maq shercheuli gifi un agagiketo da daayene emre rom waageb :DDDMariko wrote:au me ro movuge 16 obanashi ra botea ise :DDDD ara da 5 wutis win dascinoda vaness waageo da or wutshi gavabi :Dtiko - levymontes wrote:nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
im dros dagesxmebi tavs roa ar elodebi nagavooooooooovanessa pose wrote:კაი მიდიი გელოდებიიიიიიიიიიtiko - levymontes wrote:ai axla shurisdziebaze metad araferi mindanaxet orives ras gimzaebt roca dro mova me vicineb tqvenzee :DDDvanessa pose wrote:მე ხო ვგიჟდები შენზე რას ამბობtiko - levymontes wrote:fuu mZulxaaaaarvanessa pose wrote:მიდი წაშალეეეეეეtiko - levymontes wrote:kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
roca ginda :D ogond es kvira ara gadaglili viqnebi da advilad movtyuvdbei konferenciebi maqvs biologiashi qartulshi frangulshi gavgijdebi martla shemikles xtfuitiko - levymontes wrote:ui 16 obiaze gaamaxsenda rods vitamahsot??:DD:D:D magari video maq shercheuli gifi un agagiketo da daayene emre rom waageb :DDDMariko wrote:au me ro movuge 16 obanashi ra botea ise :DDDD ara da 5 wutis win dascinoda vaness waageo da or wutshi gavabi :Dtiko - levymontes wrote:nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
ეხლა უნდა მეთქვა გინდა დავიწყოთ?tiko - levymontes wrote:ui 16 obiaze gaamaxsenda rods vitamahsot??:DD:D:D magari video maq shercheuli gifi un agagiketo da daayene emre rom waageb :DDDMariko wrote:au me ro movuge 16 obanashi ra botea ise :DDDD ara da 5 wutis win dascinoda vaness waageo da or wutshi gavabi :Dtiko - levymontes wrote:nebismieri rame utxari da naxav tu ar daijerebsMariko wrote:ijerebs ara kvaxi kide :DDDDDDDvanessa pose wrote:tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
MaRiami- Admin
Page 41 of 67 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 54 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #9