სულელური პოსტები #7
+4
bianca y bruno
Mariko
tiko_levymontes
MaRiami
8 posters
Page 40 of 67
Page 40 of 67 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67
Re: სულელური პოსტები #7
exla shen unda amcino??? :| nagavo xalxoooooooo [/quote]Mariko wrote:ra debili xar tikoo :DD aqamde ver mixvdi simartlestiko - levymontes wrote:
აუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუუ რა ნაგავი ბავშვი ხარ მართლა ვხტუნაობდი მე სკოლაში
xoo unda gagigdo naagavo :DDDDDDDDDDDDDDDDD wadi ixtune da bananebs gachuqebs sheni klaseli :DDD[/quote]
agavic xar da nagvis manqanaaaac!!!!! chemi klaseli ar machuqebs chemi klaselis nachuqebi ra jandabad minda me [/quote]
kai mashin amo ertad avamushavot sanagve :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gvelo mainc xo gaebi [/quote]
ხოოო აიიი რამდნეი ხნის წინ ვუთხარი მოგატუუებთქო და მეე ერთ დღეს მკითხა მე მომატყუე რამეთქოო? და მე არ აგვეცი პასუხიი :დდდდდდდ
თან ეს პირველი ტყუილი არაა კიდე არის მეორე და იმას ცოტა ემრე გეტყვი ერთბაშად ამდენი ინფორმაციის მიღება არ შეიძლებაა :დდდ
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
მოიცაა ეს ტყუილი და კიდე რა მოვატყუუეეე?/ კი აღარ მახოსვსMariko wrote:iasna anu ratqmaunda 100% ian martal :DDDDvanessa pose wrote:ეგ რას ნიშნააავს?Mariko wrote:iasna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sheni yvela tyuili gamartlda nagavo :DDDvanessa pose wrote:აიი კუნა აღიარეე ხო ძაან მაგარი ტყუილი იყოო? :დდდდxoo aba aabgavle okeanes gawvda :D
MaRiami- Admin
xoo unda gagigdo naagavo :DDDDDDDDDDDDDDDDD wadi ixtune da bananebs gachuqebs sheni klaseli :DDD[/quote]vanessa pose wrote:exla shen unda amcino??? :| nagavo xalxooooooooMariko wrote:ra debili xar tikoo :DD aqamde ver mixvdi simartlestiko - levymontes wrote:
agavic xar da nagvis manqanaaaac!!!!! chemi klaseli ar machuqebs chemi klaselis nachuqebi ra jandabad minda me [/quote]
kai mashin amo ertad avamushavot sanagve :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gvelo mainc xo gaebi [/quote]
ხოოო აიიი რამდნეი ხნის წინ ვუთხარი მოგატუუებთქო და მეე ერთ დღეს მკითხა მე მომატყუე რამეთქოო? და მე არ აგვეცი პასუხიი :დდდდდდდ
თან ეს პირველი ტყუილი არაა კიდე არის მეორე და იმას ცოტა ემრე გეტყვი ერთბაშად ამდენი ინფორმაციის მიღება არ შეიძლებაა :დდდ[/quote]
nagavi xar shenc vanesa :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
meravici me ra maxsovs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDvanessa pose wrote:მოიცაა ეს ტყუილი და კიდე რა მოვატყუუეეე?/ კი აღარ მახოსვსMariko wrote:iasna anu ratqmaunda 100% ian martal :DDDDvanessa pose wrote:ეგ რას ნიშნააავს?Mariko wrote:iasna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sheni yvela tyuili gamartlda nagavo :DDDvanessa pose wrote:აიი კუნა აღიარეე ხო ძაან მაგარი ტყუილი იყოო? :დდდდxoo aba aabgavle okeanes gawvda :D
debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
agavic xar da nagvis manqanaaaac!!!!! chemi klaseli ar machuqebs chemi klaselis nachuqebi ra jandabad minda me [/quote]Mariko wrote:xoo unda gagigdo naagavo :DDDDDDDDDDDDDDDDD wadi ixtune da bananebs gachuqebs sheni klaseli :DDDvanessa pose wrote:exla shen unda amcino??? :| nagavo xalxooooooooMariko wrote:ra debili xar tikoo :DD aqamde ver mixvdi simartlestiko - levymontes wrote:
თან ეს პირველი ტყუილი არაა კიდე არის მეორე და იმას ცოტა ემრე გეტყვი ერთბაშად ამდენი ინფორმაციის მიღება არ შეიძლებაა :დდდ[/quote]
nagavi xar shenc vanesa :DDDDDDDDDDDDDDDDD[/quote]
მეეეეეეეეეეე? შეეეეეენც
ვაიმეე რაც მე ამტყუილზე ვიცინეეეეეეე
MaRiami- Admin
kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
არ ვიციიიtiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
არც უტირია სე თქვა უი საწყალიო და ვსოო
MaRiami- Admin
მიდი წაშალეეეეეეtiko - levymontes wrote:kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
შანსი არააა მაგას სხვა დროს გეტყვი კიდე ხო უნდა ვიცინოოო
MaRiami- Admin
debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
tiko - levymontes wrote:debili araaaaa???? nanze vsaubrobt ar dagaviwydes romelic yvelas a yvelafers ijirebsMariko wrote:debili ki araa gogo :DDDDDD icis ro tyuiliatiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
MaRiami- Admin
espinela agmochnda aba metad gulchvili vaimeee ui sawyaliiiivanessa pose wrote:არ ვიციიიtiko - levymontes wrote:fu ver gitant!! :DDDDDDD vaime pose ra gaamxsenda shen nansac xo utxari tiko sismsivne aqvso :DDD magas dgemde xo ar gonia rom me vkvdbei vaimeeee
არც უტირია სე თქვა უი საწყალიო და ვსოო
fuu mZulxaaaaarvanessa pose wrote:მიდი წაშალეეეეეეtiko - levymontes wrote:kide ra momatyeu nagveboooooooooooooooooo :DDD forums wagishli icodeee
შანსი არააა მაგას სხვა დროს გეტყვი კიდე ხო უნდა ვიცინოოო
აა გამახსნედა ესპინელას გვანცააზეე აუუ კიდე იყო რარაცეები და ვერ ვიხსენებ ფუუუMariko wrote:meravici me ra maxsovs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDvanessa pose wrote:მოიცაა ეს ტყუილი და კიდე რა მოვატყუუეეე?/ კი აღარ მახოსვსMariko wrote:iasna anu ratqmaunda 100% ian martal :DDDDvanessa pose wrote:ეგ რას ნიშნააავს?Mariko wrote:iasna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sheni yvela tyuili gamartlda nagavo :DDDvanessa pose wrote:აიი კუნა აღიარეე ხო ძაან მაგარი ტყუილი იყოო? :დდდდxoo aba aabgavle okeanes gawvda :D
არადა რომ მოვატყუე ბევრი ეგ კი მახოვსს
აა შენ მობილურზე და ნანა იაზე რომ მე ვითომ ცუდი ვარ თუ რაღაცა :დდ
MaRiami- Admin
Page 40 of 67 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #8