La Tempestad/შტორმი
+14
maite perroni
giorgi
Bennu ♥
monica spear_fan
ely-sere
maite-elizabeth
Gutierrez
Danna.G
Hermione Granger
I Love Bachata
Espinela-Fans
tiko_levymontes
eric von
MaRiami
18 posters
Page 42 of 53
Page 42 of 53 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 53
Re: La Tempestad/შტორმი
araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
me es ufro melencheba DDDDDDDMariami wrote:araaa iisss ufro lenchi iyo :DDDDDDDdTiko Villalobos wrote:axali ambavi namdvili gadashterebuliaaa ai imaze meti lenchia corazon valienteshi anxela ro iyoMariami wrote:au damiani ra debilia manc moiyvanaa is saqoneli gogo colad -______-
mairna kide sufta gadashetrebuli debiliiiiii
sanaammm arr moiyvanaa coladdd iqamdeee ver motvinaaaaaa rooo erttad unda yofilivnen sufta chklungiiiii
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
uime rsa kargia tore nervebze mqmdebedi ukev :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
me ara :DDDDDDTiko Villalobos wrote:me es ufro melencheba DDDDDDDMariami wrote:araaa iisss ufro lenchi iyo :DDDDDDDdTiko Villalobos wrote:axali ambavi namdvili gadashterebuliaaa ai imaze meti lenchia corazon valienteshi anxela ro iyoMariami wrote:au damiani ra debilia manc moiyvanaa is saqoneli gogo colad -______-
mairna kide sufta gadashetrebuli debiliiiiii
sanaammm arr moiyvanaa coladdd iqamdeee ver motvinaaaaaa rooo erttad unda yofilivnen sufta chklungiiiii
MaRiami- Admin
ხო მარა მე ესტერსიტა მომწონს მაინცცცც მოწმონს რააა მარინა ლენჩია აბა და ;დდდ ესტერსიტა მაცინებს ხოლმეMariami wrote:uime rsa kargia tore nervebze mqmdebedi ukev :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
male agar gagacinebsTiko Villalobos wrote:ხო მარა მე ესტერსიტა მომწონს მაინცცცც მოწმონს რააა მარინა ლენჩია აბა და ;დდდ ესტერსიტა მაცინებს ხოლმეMariami wrote:uime rsa kargia tore nervebze mqmdebedi ukev :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
dzalian sheicvleba
MaRiami- Admin
vici rogorac sheicvleba DDD da me sicilis garda gnebac ki vici DDDMariami wrote:male agar gagacinebsTiko Villalobos wrote:ხო მარა მე ესტერსიტა მომწონს მაინცცცც მოწმონს რააა მარინა ლენჩია აბა და ;დდდ ესტერსიტა მაცინებს ხოლმეMariami wrote:uime rsa kargia tore nervebze mqmdebedi ukev :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
dzalian sheicvleba
vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTiko Villalobos wrote:vici rogorac sheicvleba DDD da me sicilis garda gnebac ki vici DDDMariami wrote:male agar gagacinebsTiko Villalobos wrote:ხო მარა მე ესტერსიტა მომწონს მაინცცცც მოწმონს რააა მარინა ლენჩია აბა და ;დდდ ესტერსიტა მაცინებს ხოლმეMariami wrote:uime rsa kargia tore nervebze mqmdebedi ukev :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
dzalian sheicvleba
MaRiami- Admin
Mariami wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTiko Villalobos wrote:vici rogorac sheicvleba DDD da me sicilis garda gnebac ki vici DDDMariami wrote:male agar gagacinebsTiko Villalobos wrote:ხო მარა მე ესტერსიტა მომწონს მაინცცცც მოწმონს რააა მარინა ლენჩია აბა და ;დდდ ესტერსიტა მაცინებს ხოლმეMariami wrote:uime rsa kargia tore nervebze mqmdebedi ukev :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:araaa DDMariami wrote:axla agarr?Tiko Villalobos wrote:im dros mxaroda ro wavida DDDMariami wrote:ras waetraa mereeee is rato ar naxa ro lewa :DDDTiko Villalobos wrote:ჰაჰააა დამიანმა დაინახა მარინა და ერნანი რომ კოცნიდნენ ;დდდ
dzalian sheicvleba
roogoorcc iqnaa movida amrinaa gonns kidevv kargiii
ra debiliaa marinaaa ernannss ro daetaxma partniorobaze idiotii gamoshterbeuli virii fuuu ra kretiniaaa
ra debiliaa marinaaa ernannss ro daetaxma partniorobaze idiotii gamoshterbeuli virii fuuu ra kretiniaaa
MaRiami- Admin
axla gaige gaoshterebuli roa?? gamoshterebuli ki ara gadashterebuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:roogoorcc iqnaa movida amrinaa gonns kidevv kargiii
sruli idiotiiaa dedaaaaaaa ra shterii ggooogooaa gmerttoo momkali :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:axla gaige gaoshterebuli roa?? gamoshterebuli ki ara gadashterebuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:roogoorcc iqnaa movida amrinaa gonns kidevv kargiii
MaRiami- Admin
aaaaaaaaaa dges chemi seriaa iyo mgoniiiiii
daimanii ro ipoveeeeeeeeess
vnaxoo axlaaaaaaaaaa
megirsaa mgonii chemoii momentii aaaaaaaa
daimanii ro ipoveeeeeeeeess
vnaxoo axlaaaaaaaaaa
megirsaa mgonii chemoii momentii aaaaaaaa
MaRiami- Admin
aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa dgesss iyooo cheemi seriaaaaaa
kidee errtxel vnaxee is momentii aaaaaaaaaaaaaaaa
dzlivvss megirsaaaaaaaaaaaaaaaa
tiko mdzorooo uyuree otxshabatiiiss seriaaaaaaaaaassssss egg ariiiss iss seriaaaaaaaa
kidee errtxel vnaxee is momentii aaaaaaaaaaaaaaaa
dzlivvss megirsaaaaaaaaaaaaaaaa
tiko mdzorooo uyuree otxshabatiiiss seriaaaaaaaaaassssss egg ariiiss iss seriaaaaaaaa
MaRiami- Admin
eeeeeeeeee xutshabatiis tu paarsevs seriasii ra maagrii momentiiiyoo kideeeee ar mqoda eg annaxii aaaaaaaaaa
damians ro esizmrebodaa aaaaaaaaaaaaa
damians ro esizmrebodaa aaaaaaaaaaaaa
MaRiami- Admin
Page 42 of 53 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 53
Page 42 of 53