La Mujer Del Vendaval / ქალი ვენდავალიდან
+2
Espinela-Fans
natalia-natis
6 posters
Page 15 of 29
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Re: La Mujer Del Vendaval / ქალი ვენდავალიდან
poquitooooo poquitooooMaRiami wrote:mag serias nu amxseneebb :DDDDDD isterikeshi viyaaviiitiko_levymontes wrote:am momentze xo saertod gavreke da tviton am seriazeee :DDDDDDDDD ert-erti suaketso seria iyoo ramdeni vicineee :DDDD im kacs rom hkra xeli alesandrom :DDDDMaRiami wrote:megona ar amoigebda :DDDDDDDDDDDD
is kaci ra sasaciloo iyoo vaiimeeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
da Besitooos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
mogbezrdeba maseMaRiami wrote:mec am serialis saundi maqvs chartuli :DDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vaimeeeeee axla Tan am serialis sauni maqvs carTuli da aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kide momindasavit yurebaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:
me sul mindaaa kide yurebaa. klassshic amaze vfiqrobdii, erti dge ro ar vuuyuroo cudad var
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
imedia sherigdebiaaaanMaRiami wrote:akvdebian eertmanets. eseni ro ar sherigdnen seriozulad gavafrenntiko_levymontes wrote:ai dzan mouxdnen ertmanets ariadne da joseee dzaaan damwya guli ro ertad agar ariaaan.. namdvilad sheeferebodneen.. gankautrebit amati tvalebii :dMaRiami wrote:
xooo magis laparakze ramdens vicinodiii :DDDDMaRiami wrote:mec momwonda florencias tamashii. dzaan sasaciod laparakobda :DDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:2 fotoshi momwons dzaan ariadneee.. au florencia de saracho momwonda saswaulaad nichieri goga dzaaan.. martalia saoqnel perrsonajs ansaxkierebd amagram mainc sayavrlad da kargad tamahsobdaaa ra tipad laparakobda xolme :DDDMaRiami wrote:
egec mara ufro pirveliiiiMaRiami wrote:me meoreeetiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeeeeee pirvel foto rogor momewonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:
ar gareko da ar vchiviii :DDDDMaRiami wrote:vaummeee sayavreli sayvareli syavareliiiii <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3tiko_levymontes wrote:amis sicilze vafrendiiii da tirilze saertoooodMaRiami wrote:vaimee sayvarelii <333
chemtvisaaacMaRiami wrote:mec mecineba mags eriaze tan dzaaaaaaan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:chemi sayavreli seriaaa im kacs rom vuyreb mecineba vaimeee :DD bolo fotoshi ra sayvrelia ronii <333MaRiami wrote:
chemvis ert-erti usayvarlesi seriaa
meeeeeeeeeeeeec aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:mec maseeee, ramdenjer gadavaxvie dasayisshi ro eg momenti menaxaatiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaa seriali rom iwyeboda oxlme sul am moments achvenebdneeeen da tan sauni rom edeboda ai avfrendiiiiiiiiiiiiiiMaRiami wrote:
mtavaria alessandrom gamoasworaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:mets arc velodi marcelasgan. saertod tu akocebda egec ar megona :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:mec dzaaaan marcelam rom mkvdarivit akoca da josem mere uketesaaadMaRiami wrote:es momenti rogor momewonaaa
MaRiami wrote:rogor uyurebbss, tan tuchebzeetiko_levymontes wrote:gochiiii <333MaRiami wrote:aq rogor uyurebss <3
me 3 fotoze gavrekeeeeeeMaRiami wrote:aq gansakuttrrebiittiko_levymontes wrote:dzaan miyvars es scenaaa ai dzaaaan <333333333333333333 rogor icinis alessandro vaimeeeeeeMaRiami wrote:
me mowons dzaaan!!!!MaRiami wrote:fu egeni ar momwons. sxvebic gavakete da imat mere davdebbtiko_levymontes wrote:im xarixtan shedarebit mainc kargi gifebi gamosula gogooo me momewona dzaaan <33 am seriahsi rom utxra kargi sxeuli gqoniao :DDDDDDDDDMaRiami wrote:ahaa gavakete, magram sazizgrobaa :DD chemi brali araa , am serials sazizgari xarisxi aqvs da ar gamodis wesieri gfiebi
mag momentshi davizepiree yvelaferii rasac qvia :DDDD laparalkobda da ucbad gacherda da shexeda "xo martla dzalian lamazi sxveuli gavqso"
bolosken rom eubneba marsela agdi chein oatxidan unda gamovicvalooo alessandro rom ambobs "compermisos" ra sayvarlad da ragacnairad ambobss
MaRiami wrote:shentvis televisas serialebshi da chmetvis N1 wyviliaatiko_levymontes wrote:გეთანხმები ნატო ტელევისას სერიალებში ერთ-ერთი დასამახსოვრებელი წყვილი გახდა ცემთვის მარსელს და ალესანდროს წყვილიი <3natalia-natis wrote:მარიამ წავიკითხე და გამაგებინე 1 სერიალის ყურება ერთ დღეში როგორ მოახერხე, თვალები არ გტკიოდა?
აჰაა, აი ხოსე რონი შენც მოგეწონა, მეც მასე ვიყავი პირველად რომ ვუყურე :დ მარსელას და ალესანდროს წყვილი კი ერთ-ერთი საუკეთესო და დასამახსოვრებელია ტელევისას სერიალების ისტორიაში :* ალესანდროს როგორ სტკიოდა გული, როცა მარსელას აწყენინებდა ხოლმე, მეც გული მეკუმშებდა (
22 rato araaaa :DDDDDDDDDDDDDD aaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote:me romm ar damedzalebinaaa, linkebi arafer shuashia :DDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:მეც ისე 3 დღეში გამომივიდა ნაყურები არა? ;დდდ მაგრამ შენ რომ არმოგეცა მომენტები შეიძლეა ახლა ემათე სერიაზევყოფილიყავი 10 და 22 სერიაც ხომ მოგწონსMaRiami wrote:1 dgeshi ara 2 dgeshi vuyure :DDDDD game gavatene rasac qvia 6-ze davweqi :DDDDDDD ragaca daumtavrebeli ro mrcheba ver visvenebnatalia-natis wrote:მარიამ წავიკითხე და გამაგებინე 1 სერიალის ყურება ერთ დღეში როგორ მოახერხე, თვალები არ გტკიოდა?
აჰაა, აი ხოსე რონი შენც მოგეწონა, მეც მასე ვიყავი პირველად რომ ვუყურე :დ მარსელას და ალესანდროს წყვილი კი ერთ-ერთი საუკეთესო და დასამახსოვრებელია ტელევისას სერიალების ისტორიაში :* ალესანდროს როგორ სტკიოდა გული, როცა მარსელას აწყენინებდა ხოლმე, მეც გული მეკუმშებდა (
jose ronze gavrekee rasac qviaa vaimeee arada rogor mezizgebodaa, magis gamo ar minddoda serialis yureba, arada ariadne momwonda . jose rom aara es seriali araferi iqneboda. ert-erti sauketesonni arian marcela da alessandro wyvilebs shoris.
me alejandro ufro mecodeboda, mas ufro stkioda guli marcelas ase rom eqceoda, magram ra eqna yvelaferi marcelas winaagmdeg iyo. bolos mzad iyo eg "tyuilic" ki epatiebina marcelastvis ise uyvarda. serialis finali ar momewona, 2-3 seria ro miematebinat kargi iqneboda, mindoda menaxa rogor icxovrebdnen, rogor cheewyobodnen ertmanets da ase shemdeg.
tavidan daviwye am serialis yureba :DDDDD gushin game daviwye da 40 seriamde mivedi. ramdenime serias ramodenimejer vuuyure ise momewona. 1 seriaze vgijdebi da 23 seria momwons marcelas da alejandros kocna :DD
22 araa :DDDDDDDDDDDDD 10 momwons, 15 momwons, 16 momwons , 23,97 , 167 , 1
vaimeee me isterikebshi chavvardiii DDDDDMaRiami wrote:rom gadayiravda sicili ro wamksdda vegar gavcherdi :DDDDDDDD ar veloditiko_levymontes wrote:ეს მომენტიიი ;დდდ ალესანრო რომ მვიიდა მარსელასტააან როგორ უცნაურად უყრებდნეეენ ;დდ და მერე რომ გადაყირავდაMaRiami wrote:ალესანდრო: მარსელა მორალეს?
მარსელა: კი, მე ვარ
ალესანდრო: კიდევ ეძებთ ქმარს? იმიტომ, რომ მე მინდა გავხდე
მარსელა: უკაცრავად, რა თქვით?
ალესანდრო: თქვენთან დააქორწინებლად მოვედი
მარსელა: თქვენი სახელი?
ალესანდრო: ალესანდრო კასტილო. თქვენ მარსელა მორალესი ხართ, ხო?
მარსელა: კი
ალესანდრო: სასიამოვნოა სინიორიტა
შეიძლება დავჯდე?
მარსელა: დიახ, არა , არა. ერთი წუთით მოითმინეთ. აქ რაღაც გაუგებრობაა. მე ქმარს არ ვეძებ.
ალესანდრო: როგორ? მე განცხადება ვნახე
მარსელა: დიახ, მე მსახურს ვეძებ, მხოლოდ მსახურს, ქმარს არა
ალესანდრო: ნება მომეიცთ თავი წარმოგიდგინოთ
მარსელა: არა, ძალიან გთხოვთ მიბრძანდით
ალესანდრო: ნება მომეცით გითხრათ, რომ
მარსელა: არა,არა, არაფერი მითხრათ
მარსელა: ღმერთო ჩემო, ეს ხმა, ეს ღიმილი, მას გავს, როგორ შეიძლება ეს ის კაცი იყოს, რომელიც კასა ბლანკაში ვნახე. შეუძლებეია, მჩვენება, გავგჟდი, გავგიჟდი, გავგიჟდი
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Similar topics
» ქალი ვენდავალიდან/მოძრავი ფოტოები
» Mujer De Madera/ხის ქალი
» იდეალური ქალი/La mujer perfecta
» La mujer en el espejo/ქალი სარკეში
» La mujer perfecta/იდეალური ქალი
» Mujer De Madera/ხის ქალი