Sapna Babul Ka...Bidaai / ინდოეთის სურნელი
+15
monica spear_fan
GabyEspino
eric von
Elizabeth.
Hermione Granger
Bennu ♥
Espinela-Fans
tiko_levymontes
ely-sere
ChaAd_TamMarAa
dana-daniko
maite perroni
MaRiami
niniko
Mariko
19 posters
Page 36 of 41
Page 36 of 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Re: Sapna Babul Ka...Bidaai / ინდოეთის სურნელი
xoo kvdeba -___-Mariko wrote:Gespinogeorgia wrote:ranviris da sadnas gamo vuyureb da mainc da mainc eseni kvdebian
moica ranviric kvdeba ? uimeeeeeee
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
ramdeni vitire winaswar ro vnaxeMariami wrote:xoo kvdeba -___-Mariko wrote:Gespinogeorgia wrote:ranviris da sadnas gamo vuyureb da mainc da mainc eseni kvdebian
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
rodis kvdebian daaxloebit?GabyEspino wrote:ramdeni vitire winaswar ro vnaxeMariami wrote:xoo kvdeba -___-Mariko wrote:Gespinogeorgia wrote:ranviris da sadnas gamo vuyureb da mainc da mainc eseni kvdebian
MaRiami- Admin
au raginis ver vitan mdzuls... rogor iqceva .... mdzulssss........... da am kinos me sadnas da ranviris gamo vuyureb....
TELENOVELASSS- საყვარელი სერიალი : Med Cezir <3
პოსტების რაოდენობა : 292
დაბადების თარიღი : 03.05.02
ქულები : 298
ასაკი : 22
mec ver vitan ragins, gulis amrevi gogoa da umaduri egec da dedamisicTELENOVELASSS wrote:au raginis ver vitan mdzuls... rogor iqceva .... mdzulssss........... da am kinos me sadnas da ranviris gamo vuyureb....
MaRiami- Admin
sadnnaaaaaaaaa ufro daaa ufro debildeba eg ubedurii
jer ful rgor ishova tavi daimcira da axla imasac ar ambobs ro magan ishova fui, iyueba vitom vinum ishova da arc bidzamisma arc im gaushalaim ar icis amis shesaxeb da isev sadnas landzgvashi arian
jer ful rgor ishova tavi daimcira da axla imasac ar ambobs ro magan ishova fui, iyueba vitom vinum ishova da arc bidzamisma arc im gaushalaim ar icis amis shesaxeb da isev sadnas landzgvashi arian
MaRiami- Admin
agar vapirbe am serialis yurebaaaas nervebs mawiwkniiis rasac vqiaaa fuuuuuuuuuuuuuuuu -_______- me kide kaushalais ver vitaaaan sufta mdzori qalia da raginisac vegar vitan nagaviiiiiii
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
mec eg ori mezizgeba zustaddtiko_levymontes wrote:agar vapirbe am serialis yurebaaaas nervebs mawiwkniiis rasac vqiaaa fuuuuuuuuuuuuuuuu -_______- me kide kaushalais ver vitaaaan sufta mdzori qalia da raginisac vegar vitan nagaviiiiiii
da vausndaraac
MaRiami- Admin
ahaaa ujishoebiiiiiiiiiiiiiiiiiii amowydneneeeeen da gadaawydnen ertmaneeeeeeeeeeeeeetsMariami wrote:mec eg ori mezizgeba zustaddtiko_levymontes wrote:agar vapirbe am serialis yurebaaaas nervebs mawiwkniiis rasac vqiaaa fuuuuuuuuuuuuuuuu -_______- me kide kaushalais ver vitaaaan sufta mdzori qalia da raginisac vegar vitan nagaviiiiiii
da vausndaraac
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ragins male eshvelebaa :DDtiko_levymontes wrote:ahaaa ujishoebiiiiiiiiiiiiiiiiiii amowydneneeeeen da gadaawydnen ertmaneeeeeeeeeeeeeetsMariami wrote:mec eg ori mezizgeba zustaddtiko_levymontes wrote:agar vapirbe am serialis yurebaaaas nervebs mawiwkniiis rasac vqiaaa fuuuuuuuuuuuuuuuu -_______- me kide kaushalais ver vitaaaan sufta mdzori qalia da raginisac vegar vitan nagaviiiiiii
da vausndaraac
MaRiami- Admin
kaushalais rodis eshveleba? -_-Mariami wrote:ragins male eshvelebaa :DDtiko_levymontes wrote:ahaaa ujishoebiiiiiiiiiiiiiiiiiii amowydneneeeeen da gadaawydnen ertmaneeeeeeeeeeeeeetsMariami wrote:mec eg ori mezizgeba zustaddtiko_levymontes wrote:agar vapirbe am serialis yurebaaaas nervebs mawiwkniiis rasac vqiaaa fuuuuuuuuuuuuuuuu -_______- me kide kaushalais ver vitaaaan sufta mdzori qalia da raginisac vegar vitan nagaviiiiiii
da vausndaraac
eg agar vicitiko_levymontes wrote:kaushalais rodis eshveleba? -_-Mariami wrote:ragins male eshvelebaa :DDtiko_levymontes wrote:ahaaa ujishoebiiiiiiiiiiiiiiiiiii amowydneneeeeen da gadaawydnen ertmaneeeeeeeeeeeeeetsMariami wrote:mec eg ori mezizgeba zustaddtiko_levymontes wrote:agar vapirbe am serialis yurebaaaas nervebs mawiwkniiis rasac vqiaaa fuuuuuuuuuuuuuuuu -_______- me kide kaushalais ver vitaaaan sufta mdzori qalia da raginisac vegar vitan nagaviiiiiii
da vausndaraac
mtel serials xo ar vnaxavdi :DDDDDD
MaRiami- Admin
magis gamosworeba iqneba neta aertod? -_- mdzori qali -_-
tu mokvda sadna da mere gasmosworda ragad minda :DDDtiko_levymontes wrote:magis gamosworeba iqneba neta aertod? -_- mdzori qali -_-
MaRiami- Admin
მერე ტავში ქვა უხლია რაშ მადარდებს -______-Mariami wrote:tu mokvda sadna da mere gasmosworda ragad minda :DDDtiko_levymontes wrote:magis gamosworeba iqneba neta aertod? -_- mdzori qali -_-
Page 36 of 41 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41
Page 36 of 41