სულელური პოსტები #1
+3
Espinela-Fans
Mariko
MaRiami
7 posters
Page 37 of 67
Page 37 of 67 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 52 ... 67
Re: სულელური პოსტები #1
uh iseti syaavrelia kaco ras ambob:D:X:XMariko wrote:Me miyvars bioloiga amocanebi :D Mmm dominanti recesiuli :D
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
Me kargi maswic myavs dzaan jigaria fb ze makomantarebs xolme da milikebs avatrs :Dtiko - levymontes wrote:uh iseti syaavrelia kaco ras ambob:D:X:XMariko wrote:Me miyvars bioloiga amocanebi :D Mmm dominanti recesiuli :D
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ხოო აბაა.ბავშვობიდან ვერ ვიტან მაგ საგან და ყველაზე დაბალი ქულა მანდ მქონდა ყოველთვისtiko - levymontes wrote:uh iseti syaavrelia kaco ras ambob:D:X:XMariko wrote:Me miyvars bioloiga amocanebi :D Mmm dominanti recesiuli :D
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
აბა ერთი ჩემნაირი ნაგავი გყავდეს.კლასში 2 ბავშის გარდა არადამაკმაყოფილებელი გამოაყოლა გამაგიჯაMariko wrote:Me kargi maswic myavs dzaan jigaria fb ze makomantarebs xolme da milikebs avatrs :Dtiko - levymontes wrote:uh iseti syaavrelia kaco ras ambob:D:X:XMariko wrote:Me miyvars bioloiga amocanebi :D Mmm dominanti recesiuli :D
MaRiami- Admin
არ მეკუთვის,რომ მოვიდეს მერე გადამეკიდება ისეთია.შემდეგ სემესტრშ იქნება გამოვასწორო.არც მე მაგაზე ვიტირე ყოველ დღე ვტიროდიMariko wrote:Ra dabalai gogo 4 ra ubedurebaa uxtari dedses d moixtove amagleba nishnisvanessa pose wrote:ფუ.ეგ ნაგავი 4 გამომაყოლა არადა დედა მომიკვდეს არ მეკუთვონდა მინიმუმ 7 მაინც მეკუთვნის და რეებს მიწერს.პირველად გამომყვა არადამაკომაყოფილებელიMariko wrote:Me miyvars bioloiga amocanebi :D Mmm dominanti recesiuli :D
MaRiami- Admin
Rasahsineli qali yofla chventn aravina aegeti daje erma bavshvs uxeshad uxtra aragaca d amshobelam set dgehsi chaagdo direqtormac midoda qali skolidan .. chemtan pativs scemen moswavleebs da nishansac ar aklbene piriqitvanessa pose wrote:არ მეკუთვის,რომ მოვიდეს მერე გადამეკიდება ისეთია.შემდეგ სემესტრშ იქნება გამოვასწორო.არც მე მაგაზე ვიტირე ყოველ დღე ვტიროდიMariko wrote:Ra dabalai gogo 4 ra ubedurebaa uxtari dedses d moixtove amagleba nishnisvanessa pose wrote:ფუ.ეგ ნაგავი 4 გამომაყოლა არადა დედა მომიკვდეს არ მეკუთვონდა მინიმუმ 7 მაინც მეკუთვნის და რეებს მიწერს.პირველად გამომყვა არადამაკომაყოფილებელიMariko wrote:Me miyvars bioloiga amocanebi :D Mmm dominanti recesiuli :D
თიკოს თემაში ნუ უხვევთ თემაას
MaRiami- Admin
]Tkos brslai serialzs ar miwrs da mklavs :Dvanessa pose wrote:თიკოს თემაში ნუ უხვევთ თემაას
Mai chemi pasxui ar daido tikos temahsi rato> orjer davwwere rom 100 zomis unda iys daver vxedav da tikso gaveci pasux rom magisi ajobebs tu ar dawers
მე წავშალეMariko wrote:Mai chemi pasxui ar daido tikos temahsi rato> orjer davwwere rom 100 zomis unda iys daver vxedav da tikso gaveci pasux rom magisi ajobebs tu ar dawers
MaRiami- Admin
Gvelooo ras mawvale merevanessa pose wrote:მე წავშალეMariko wrote:Mai chemi pasxui ar daido tikos temahsi rato> orjer davwwere rom 100 zomis unda iys daver vxedav da tikso gaveci pasux rom magisi ajobebs tu ar dawers
აღარ გაჩერდი დაMariko wrote:Gvelooo ras mawvale merevanessa pose wrote:მე წავშალეMariko wrote:Mai chemi pasxui ar daido tikos temahsi rato> orjer davwwere rom 100 zomis unda iys daver vxedav da tikso gaveci pasux rom magisi ajobebs tu ar dawers
MaRiami- Admin
Mesamed vapirebdi dawerasvanessa pose wrote:აღარ გაჩერდი დაMariko wrote:Gvelooo ras mawvale merevanessa pose wrote:მე წავშალეMariko wrote:Mai chemi pasxui ar daido tikos temahsi rato> orjer davwwere rom 100 zomis unda iys daver vxedav da tikso gaveci pasux rom magisi ajobebs tu ar dawers
ara gogo ra canela brunito,canela doneaGgisworedeba sheni chvari canela :D brunito :D tore ise kai rojaa canela wrote:
bianca y bruno- საყვარელი სერიალი : მონის მონაწილეობით ყველა სერიალი
პოსტების რაოდენობა : 3831
დაბადების თარიღი : 18.07.98
ქულები : 4006
ასაკი : 26
Xoo mereva xolme ise ra tuchebi aqvs chems canelas gmertoo anxlshi vdenobdoi xolmeMonica Spear wrote:ara gogo ra canela brunito,canela donea
Page 37 of 67 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 52 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7