წასულებისა იყოს :D
5 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: წასულებისა იყოს :D
male shemocunculdeba sxva nikit naxav da kide mogavkitxinebs tavs :DDDMariko wrote:tiko_levymontes wrote:rac sheexeba wasulebs inesia wasuli da menatreba imedia odesme dabrundeba da siyavruls avuxsni spoilershi
me ise movikitxe bolos piradshi echvi mepareba kidev moundes chemtan shexmianeba tore mokitxva mec kai vici :D
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
tiko_levymontes wrote:male shemocunculdeba sxva nikit naxav da kide mogavkitxinebs tavs :DDDMariko wrote:tiko_levymontes wrote:rac sheexeba wasulebs inesia wasuli da menatreba imedia odesme dabrundeba da siyavruls avuxsni spoilershi
me ise movikitxe bolos piradshi echvi mepareba kidev moundes chemtan shexmianeba tore mokitxva mec kai vici :D
axlac kitxulobs albat xo da su kargebshi da ketilebshi meyole <33
p.s. tiko ai me ukve shemomekitxa :D
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
martla ra zarmacia :DDD arada sulelur postebshi ro moetreoda sharshan ramdeni vicinet sul sicilshi daixura erti tema :DD mirandam qaluri sityva gatexaMariko wrote:tiko_levymontes wrote:kide sofachkac agar shemodis weliwadshi 2jer tu shemova :DD aris ramodneime iuzeri romelic masea da cudia :// aseve miranda eg vafshe gaqra arada qaluri styva dado jaklinis temahsi daa :DDD
:DDD sofachka ver shemxvedra ara da saerto nacnobebic ki gvyavs ra shemosvlazea saubari zarmacia :DD
ai miranda mosaklavia da chamosaxrchobi mines temashic tavs iklavs xolme rogor shevelevio da aha
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
me sajardo ar movikitxav :DMariko wrote:tiko_levymontes wrote:male shemocunculdeba sxva nikit naxav da kide mogavkitxinebs tavs :DDDMariko wrote:tiko_levymontes wrote:rac sheexeba wasulebs inesia wasuli da menatreba imedia odesme dabrundeba da siyavruls avuxsni spoilershi
tiko_levymontes wrote:martla ra zarmacia :DDD arada sulelur postebshi ro moetreoda sharshan ramdeni vicinet sul sicilshi daixura erti tema :DD mirandam qaluri sityva gatexaMariko wrote:tiko_levymontes wrote:kide sofachkac agar shemodis weliwadshi 2jer tu shemova :DD aris ramodneime iuzeri romelic masea da cudia :// aseve miranda eg vafshe gaqra arada qaluri styva dado jaklinis temahsi daa :DDD
:DDD sofachka ver shemxvedra ara da saerto nacnobebic ki gvyavs ra shemosvlazea saubari zarmacia :DD
ai miranda mosaklavia da chamosaxrchobi mines temashic tavs iklavs xolme rogor shevelevio da aha
mova sad wava :D mere vachveneb rogor unda sityvis gatexva
tiko_levymontes wrote:me sajardo ar movikitxav :DMariko wrote:tiko_levymontes wrote:male shemocunculdeba sxva nikit naxav da kide mogavkitxinebs tavs :DDDMariko wrote:tiko_levymontes wrote:rac sheexeba wasulebs inesia wasuli da menatreba imedia odesme dabrundeba da siyavruls avuxsni spoilershi
:D vici sheni mokitxva
Bennu wrote:მადლობა გუკა <3 ვიცი ეგენი.monica spear_fan wrote:Kargi temaa
Rac sheexeba forumidan wasvlas bevrjer mifiqria ramdenjerme gadavwyvite kidec magram ragac mizezebisda gamo gadavifiqre :DD
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
ასაკი : 26
წასულებზე გაჩერება არ შეიზლება და ვინც ვართ იმათ გაგვიმარჯოს. :D
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ვიქტორია რუფო შესაძლოა სპეციალური მიწვევით იყოს უბრალოდ მარიას ახალ ვერსიაში
» თქვენი შეყვარებული თქვენი კლასელი რომ იყოს ტეხავს?
» თქვენი შეყვარებული თქვენი კლასელი რომ იყოს ტეხავს?
Page 2 of 2