სულელური პოსტები #14
+8
RonaldoFan
giorgi
Bennu ♥
tiko_levymontes
ely-sere
Espinela-Fans
GabyEspino
Mariko
12 posters
Page 44 of 68
Page 44 of 68 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 56 ... 68
Re: სულელური პოსტები #14
ნამასტე მეც ვიცი :დდ კიდე ვიცი ჯიჯი-დაო, მამაჯი-ბიცოლა, პაიარ-სიყვარული, ბუაჯი-მამიდა.ely-sere wrote:ნახე წლის ბოლოს ინდურამ რომ მოგესალმები ნამასტეMaRiami wrote:კაია მეერე რა გინდა.ely-sere wrote:გოგო ჩემი და წელს პირველი სმენაა და უფრო მეტ რამეს ვისწავლი ვიდრე ვიციMaRiami wrote:შენ რა ყველაფერი იცი ინდურთან დაკავშირებით რა სად უნდა იპოვოო.ely-sere wrote:Aaj Mausam Hai Suhana.
Kapde Dhaune Ka Hai Bahana LaLaLaLaLa.
Kya Dhoop Nikli Suhani
Ho Gayi Kapdo Ki Safayi .LaLaLaLaLa.
Hum To Hai Diwaane
Masti Ke Dhoonde Bahane What the What the What the
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
მე ვიციMaRiami wrote:ნამასტე მეც ვიცი :დდ კიდე ვიცი ჯიჯი-დაო, მამაჯი-ბიცოლა, პაიარ-სიყვარული, ბუაჯი-მამიდა.ely-sere wrote:ნახე წლის ბოლოს ინდურამ რომ მოგესალმები ნამასტეMaRiami wrote:კაია მეერე რა გინდა.ely-sere wrote:გოგო ჩემი და წელს პირველი სმენაა და უფრო მეტ რამეს ვისწავლი ვიდრე ვიციMaRiami wrote:შენ რა ყველაფერი იცი ინდურთან დაკავშირებით რა სად უნდა იპოვოო.ely-sere wrote:Aaj Mausam Hai Suhana.
Kya Dhoop Nikli Suhani
Hum To Hai Diwaane
ჯიაჯი-სიძე
ლერკა-ბიჭი
ლერკი-გოგო
თაპარ-სილას გაწნა ანუ სახეში რომ გაგარტყამენ
მოჰაბათ,პყარ,იშქ - სიყვარული
შუკრია-გმადლობთ
კარი-დარვაზა
გაღება-ქოლუ
გალათ ბაატ ჰაი-შეცდომა
კიაუა- რამოხდა
კიაჰეი -რახდება
ჰარე ვააჰ - მშვენიერია,ბრწყინვალეა
ბეტა -შვილი
ბაჰუ - რძალო,შვილო ნუ რძლებს მიმართავენ ხოლმე სიძის მშობლები
ფაბი -რძალი
ბაია - ძმა
დიდი - და
ჯიჯი - დაიკო
ბიდაი - მშვიდობით (პატარძლის გამოსამშვიდობებელ ცერემონიასაც ქვია ბიდააი, სიძის სახლში რომ აცილებენ)
მერი გალტი - ჩემი შეცდომა
თიიკ ჰეი - კარგი
რამ -ღმერთი
აჯა - მოდი
მე ტუმსე პყარ კარტა ჰუმ -მე შენ მიყვარხარ
და რავიცი ეხლა არმახსენდება კიდე ვიცი რაღაცეები
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
maqedan mec vicodi ragaceebi :DDely-sere wrote:მე ვიციMaRiami wrote:ნამასტე მეც ვიცი :დდ კიდე ვიცი ჯიჯი-დაო, მამაჯი-ბიცოლა, პაიარ-სიყვარული, ბუაჯი-მამიდა.ely-sere wrote:ნახე წლის ბოლოს ინდურამ რომ მოგესალმები ნამასტეMaRiami wrote:კაია მეერე რა გინდა.ely-sere wrote:გოგო ჩემი და წელს პირველი სმენაა და უფრო მეტ რამეს ვისწავლი ვიდრე ვიციMaRiami wrote:შენ რა ყველაფერი იცი ინდურთან დაკავშირებით რა სად უნდა იპოვოო.ely-sere wrote:Aaj Mausam Hai Suhana.
Kya Dhoop Nikli Suhani
Hum To Hai Diwaane
ჯიაჯი-სიძე
ლერკა-ბიჭი
ლერკი-გოგო
თაპარ-სილას გაწნა ანუ სახეში რომ გაგარტყამენ
მოჰაბათ,პყარ,იშქ - სიყვარული
შუკრია-გმადლობთ
კარი-დარვაზა
გაღება-ქოლუ
გალათ ბაატ ჰაი-შეცდომა
კიაუა- რამოხდა
კიაჰეი -რახდება
ჰარე ვააჰ - მშვენიერია,ბრწყინვალეა
ბეტა -შვილი
ბაჰუ - რძალო,შვილო ნუ რძლებს მიმართავენ ხოლმე სიძის მშობლები
ფაბი -რძალი
ბაია - ძმა
დიდი - და
ჯიჯი - დაიკო
ბიდაი - მშვიდობით (პატარძლის გამოსამშვიდობებელ ცერემონიასაც ქვია ბიდააი, სიძის სახლში რომ აცილებენ)
მერი გალტი - ჩემი შეცდომა
თიიკ ჰეი - კარგი
რამ -ღმერთი
აჯა - მოდი
მე ტუმსე პყარ კარტა ჰუმ -მე შენ მიყვარხარ
და რავიცი ეხლა არმახსენდება კიდე ვიცი რაღაცეები
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
მე ისეტი იდიოტობები მესიზმრება მოაყოლადაც არ ღირს ;დდდდely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
სასიძო როგორი იყო რომ მორბოდი ვერ დააკვირდი? ;დდდდ იქნება გინდოდა დდდდდMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:bebias veubnebodi bebia ar minda gatxoveba meshiniatqo da ara unda gatxovdeo da yvavili davagde dzirs bechedic kolfoshi gaxevuli da eklesidan gamoviqeci bolo xmaze vtirodi :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
მე ბაბუაჩემზეც მესიზმრა მასე და დედაჩემზეც ჩემს დეიდაშვილზეც ა ჩემს დეიდაშილზე იმდენად რეალურს ჰგავდა ყველაფერი რომ გავიღვიძე 1 თვე დაფეთებული ვუყურებდი როცა ვნახულობდიიიი ვაიმეეეე რასაც ქვია მაგ დროს მართლა რამის გავგიჟდიMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
მიშველეეეეეეეეეეეეეეეეეეტely-sere wrote:vaime ertxel sofelshi var da damesizmra vitom fexebs mawridnen da rom uceb rom viyvire yvela gavagvidze pirvelad damemarta cxovrebashi egeti ragacMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
MaRiami wrote:შენ მართლა გაგიჟდი? :დდely-sere wrote:vaime ertxel sofelshi var da damesizmra vitom fexebs mawridnen da rom uceb rom viyvire yvela gavagvidze pirvelad damemarta cxovrebashi egeti ragacMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
ვაიმეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეე ჩემზე უარესი სიზმრებიც ესიზმრება სხვებს რა მინდა ;დდდely-sere wrote:chems deidashvils garshoki daesizmra da vaime cudad va magis gaxsenebaze vkvdebi, da loginshi gaushva pirdapir :DDDDDDMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:me dedachemis sivkdili damesizmra da kdiev chemi sikvdiliMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
chemi sikvdili ro damesizmra ise shemeshinda ro gamegvidza game tirili daviwye sheshinebulma D:DDD axlac maxsovs :DD saazizgargroba iyo namdvili koshmari d;DD
ნანა ინდოეთში უნდა გაგათხოვოოოოოთ გესტუმრებით მერე და ბარუნსაც შევუვლით მე და ამრი ვნახავთely-sere wrote:au arvici chemi da usmens yoveldge axal axal musikebs ramodenime ki momwons ukve adre mecineboda indurze exla yuri sheechvia ukveMaRiami wrote:ინდური მუსიკებიდან რომეილ მოგწონს ისე დამილინკე. მოჯადოებლებს კარგი საუნდრეკები აქვს ისე.ely-sere wrote:moetrios chemi da, chemi induri simgera unda shevqmnaMaRiami wrote:მაგაზე ძაან მეცინებაა სერიალში :დდ შენზეც.ely-sere wrote:ki :DMaRiami wrote:რა იყო შენც აგეკვიატაა? :დდely-sere wrote:What the, what the, what theMaRiami wrote:შენ მართლა გაგიჟდი? :დდ
ვაიმეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეეე ;დდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდდely-sere wrote:vaime es kino vici es ori biwi dasdevs am gogos anu es gogo mowont da am gogos arcerti armowons da bolos ise moxdeba rom am biwebs sheuyvardebat ertmaneti da es gogo marto darchebaMaRiami wrote:
ამდენს მეცადიენობ ადამიანო საერთოდ რომ არ შემოდიხარ? შემოდი რას აკეთებ მთელი დღე ვერ დავიეჯრებ რომ მეცადინეობely-sere wrote:თუ გაკვეთილები არვისწავლე ისე როგორც ეხლა შემოვალ ხოლმე :დდდMaRiami wrote:ცოტა მალ-მალე შეცვალე ხოლმე პროფილები. ის წინა შემაზიღე.ely-sere wrote:ვიცი :დდდMaRiami wrote:კარგი ფოტოა.ely-sere wrote:kareena kapooris ai sanayas temashi rom davwere saif ali khani magis coliaMaRiami wrote:პროფილზე ვისი ფოტო გიყენია?
და საერთოდ ხშირად შემოდი ხოლმე. მომენატრა შენი პოსტები.
ტუ იზეპირებდი დაგავიწყდებოდა აბა რა იქნებოდა ;დდდდდდდდდდდდდდely-sere wrote:ვიცი არა ის ყველაფერი დამავიწყდა ეგ იმის ბრალია რომ შარშან იმდენს გვაძლევდა ერთ დღეს რომ ვისწავლიდი და ჩავაბარებდი მეორე კვირას აღარ მახსოვდა უნდა გადავიმეორო ყველაფერი იქნებ გამახსენდესMaRiami wrote:გეოგრაფია კარგად იცი? მიშველე გეოგრაფიაზე :დდდდდდდ
საქართველო დაღეჭე და ნაშველი გაქვს ჩათვალე ;დდდMaRiami wrote:გეოგრაფია კარგად იცი? მიშველე გეოგრაფიაზე :დდდდდდდ
აუ ხოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოო ფოტო ან მოძრავები მიუყენე ნანაააააააააააააMaRiami wrote:ნანა შენი ხელმოწერა ძაან მომწონს :დდ მაგას ბარემ არნავის ფოტოც მიუყენე და ვსო ;დდ
Page 44 of 68 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 56 ... 68
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #5