სულელური პოსტები #14
+8
RonaldoFan
giorgi
Bennu ♥
tiko_levymontes
ely-sere
Espinela-Fans
GabyEspino
Mariko
12 posters
Page 40 of 68
Page 40 of 68 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 54 ... 68
Re: სულელური პოსტები #14
მაგ ფოტოში მომწონს ნინა და რაც შენ გეყენა იქ არა.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:mtavaria me momwons ;DD damacade gogo bedniereba ;DDMaRiami wrote:sazizgari fotoa gogo. naxevari saxeebi chamochrili aqvt. tranac nina cudadaa mand.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:aa stobrevi gamaxsenda ;DD ras erchi me vgijdebi ma gfotozee,pirveli sajaro fotoa mati daa ar davayenebdi xo ici tan wveri moishora ostinma da mecxre caze var :DDDMaRiami wrote:nina . arc eg momwons.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:winaze ra meyena gamaxsene D:DDMaRiami wrote:oo es vinaa :DDDDDDDDD winac sashineleba iyo iswe.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:chem sayvarel wyvils sheurawyofas nu ayeneb :DDDDDDDDDD vgijdebi mag scenaze da uaress davayeneb exla wavedi D:DMaRiami wrote:vaimeeeeeee :DD moashore gogo. tore shens postebs ro vuyureb guli miwuxdeba.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
aha datkbi wina tu ar mogwonda ;DD
gvritebi d;DD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
ragac degeneratuli feris linza aqvs gaketebuli moashoros ;DDMaRiami wrote:მაგ ფოტოში მომწონს ნინა და რაც შენ გეყენა იქ არა.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:mtavaria me momwons ;DD damacade gogo bedniereba ;DDMaRiami wrote:sazizgari fotoa gogo. naxevari saxeebi chamochrili aqvt. tranac nina cudadaa mand.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:aa stobrevi gamaxsenda ;DD ras erchi me vgijdebi ma gfotozee,pirveli sajaro fotoa mati daa ar davayenebdi xo ici tan wveri moishora ostinma da mecxre caze var :DDDMaRiami wrote:nina . arc eg momwons.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:winaze ra meyena gamaxsene D:DDMaRiami wrote:oo es vinaa :DDDDDDDDD winac sashineleba iyo iswe.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:chem sayvarel wyvils sheurawyofas nu ayeneb :DDDDDDDDDD vgijdebi mag scenaze da uaress davayeneb exla wavedi D:DMaRiami wrote:vaimeeeeeee :DD moashore gogo. tore shens postebs ro vuyureb guli miwuxdeba.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
gvritebi d;DD
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
ლინზებს რატომ ხმარობს?MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:ragac degeneratuli feris linza aqvs gaketebuli moashoros ;DDMaRiami wrote:მაგ ფოტოში მომწონს ნინა და რაც შენ გეყენა იქ არა.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:mtavaria me momwons ;DD damacade gogo bedniereba ;DDMaRiami wrote:sazizgari fotoa gogo. naxevari saxeebi chamochrili aqvt. tranac nina cudadaa mand.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:aa stobrevi gamaxsenda ;DD ras erchi me vgijdebi ma gfotozee,pirveli sajaro fotoa mati daa ar davayenebdi xo ici tan wveri moishora ostinma da mecxre caze var :DDDMaRiami wrote:nina . arc eg momwons.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:winaze ra meyena gamaxsene D:DDMaRiami wrote:oo es vinaa :DDDDDDDDD winac sashineleba iyo iswe.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:chem sayvarel wyvils sheurawyofas nu ayeneb :DDDDDDDDDD vgijdebi mag scenaze da uaress davayeneb exla wavedi D:DMaRiami wrote:vaimeeeeeee :DD moashore gogo. tore shens postebs ro vuyureb guli miwuxdeba.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
gvritebi d;DD
MaRiami- Admin
moswons da imito :DDDDDDD tvals ar aklia ;DD uralod ise iketebs magram eg feri ar momwonsssMaRiami wrote:ლინზებს რატომ ხმარობს?MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:ragac degeneratuli feris linza aqvs gaketebuli moashoros ;DDMaRiami wrote:მაგ ფოტოში მომწონს ნინა და რაც შენ გეყენა იქ არა.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:mtavaria me momwons ;DD damacade gogo bedniereba ;DDMaRiami wrote:sazizgari fotoa gogo. naxevari saxeebi chamochrili aqvt. tranac nina cudadaa mand.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:aa stobrevi gamaxsenda ;DD ras erchi me vgijdebi ma gfotozee,pirveli sajaro fotoa mati daa ar davayenebdi xo ici tan wveri moishora ostinma da mecxre caze var :DDDMaRiami wrote:nina . arc eg momwons.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:winaze ra meyena gamaxsene D:DDMaRiami wrote:oo es vinaa :DDDDDDDDD winac sashineleba iyo iswe.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:chem sayvarel wyvils sheurawyofas nu ayeneb :DDDDDDDDDD vgijdebi mag scenaze da uaress davayeneb exla wavedi D:DMaRiami wrote:vaimeeeeeee :DD moashore gogo. tore shens postebs ro vuyureb guli miwuxdeba.MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
gvritebi d;DD
vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
espinela axla rac giyenia iams isev is naxevari saxeeb i jodba D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
bebias veubnebodi bebia ar minda gatxoveba meshiniatqo da ara unda gatxovdeo da yvavili davagde dzirs bechedic kolfoshi gaxevuli da eklesidan gamoviqeci bolo xmaze vtirodi :DDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
MaRiami- Admin
vaime ertxel sofelshi var da damesizmra vitom fexebs mawridnen da rom uceb rom viyvire yvela gavagvidze pirvelad damemarta cxovrebashi egeti ragacMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
me dedachemis sivkdili damesizmra da kdiev chemi sikvdiliMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
chemi sikvdili ro damesizmra ise shemeshinda ro gamegvidza game tirili daviwye sheshinebulma D:DDD axlac maxsovs :DD saazizgargroba iyo namdvili koshmari d;DD
ვაიმეე ბუთხუზაა <3MaRi (DeLeNaS FaN) wrote:me dedachemis sivkdili damesizmra da kdiev chemi sikvdiliMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
chemi sikvdili ro damesizmra ise shemeshinda ro gamegvidza game tirili daviwye sheshinebulma D:DDD axlac maxsovs :DD saazizgargroba iyo namdvili koshmari d;DD
MaRiami- Admin
შენ მართლა გაგიჟდი? :დდely-sere wrote:vaime ertxel sofelshi var da damesizmra vitom fexebs mawridnen da rom uceb rom viyvire yvela gavagvidze pirvelad damemarta cxovrebashi egeti ragacMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
MaRiami- Admin
chems deidashvils garshoki daesizmra da vaime cudad va magis gaxsenebaze vkvdebi, da loginshi gaushva pirdapir :DDDDDDMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:me dedachemis sivkdili damesizmra da kdiev chemi sikvdiliMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
vaime ara ram damasizmra metvitoac arvici ragac chamyva albatMaRiami wrote:შენ მართლა გაგიჟდი? :დდely-sere wrote:vaime ertxel sofelshi var da damesizmra vitom fexebs mawridnen da rom uceb rom viyvire yvela gavagvidze pirvelad damemarta cxovrebashi egeti ragacMaRiami wrote:შენც მაგარი სიზმრები გესიზმრება :დდ მე დამესიზმრა რომ მამაჩემი მოკვდა და ვაიმეე რამის ცუდად გავხდი.ely-sere wrote:me damesizmr vitom chems das 3 shvili eyola :DDDDDtiko_levymontes wrote:vera xar shvilo shen :DDDDDDDDDDDDDDDDD vityodi axla ranairi sizmrebiatqo mara me uaresebi mesizmreba iseMaRi (DeLeNaS FaN) wrote:dges dilit sanam gavigvidzebdi damesizmra ro dzalit matxovebdnen bebia da abua da sanam skurtxeveltan mividodi tirilit gamoviqeci da es avataric imito davayene dges ragacnairad damamshvida; DD dilit ise ganerviulebuli viyavi D:DDDD
Page 40 of 68 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 54 ... 68
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8