ჩვენი პროფილები #7
+7
maite perroni
monica spear_fan
Bennu ♥
Gutierrez
Mariko
tiko_levymontes
GabyEspino
11 posters
Page 4 of 67
Page 4 of 67 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67
Re: ჩვენი პროფილები #7
kaiaatiko_levymontes wrote:
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
mere ufro momewona, dzaan kaiaa da xeli ar axlo :DDtiko_levymontes wrote:madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
MaRiami- Admin
arc vapireeeb mec dzaan momewonaaa :DDD chemi profili ishvaitad momwons xolme da es martla momewona :DDDD ferebis gamocMaRiami wrote:mere ufro momewona, dzaan kaiaa da xeli ar axlo :DDtiko_levymontes wrote:madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
dzliiivs :DD eg foto ro shenze adre menaxaa axla shen ar geyeneboda ise :DDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:arc vapireeeb mec dzaan momewonaaa :DDD chemi profili ishvaitad momwons xolme da es martla momewona :DDDD ferebis gamocMaRiami wrote:mere ufro momewona, dzaan kaiaa da xeli ar axlo :DDtiko_levymontes wrote:madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
MaRiami- Admin
araushaaavs :DDDD dzlivs ragaca dagaswari da :DDDMaRiami wrote:dzliiivs :DD eg foto ro shenze adre menaxaa axla shen ar geyeneboda ise :DDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:arc vapireeeb mec dzaan momewonaaa :DDD chemi profili ishvaitad momwons xolme da es martla momewona :DDDD ferebis gamocMaRiami wrote:mere ufro momewona, dzaan kaiaa da xeli ar axlo :DDtiko_levymontes wrote:madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
axla gadmoviwer magis fotoebs :DD ramdeni xania minda da maviwydeboda.tiko_levymontes wrote:araushaaavs :DDDD dzlivs ragaca dagaswari da :DDDMaRiami wrote:dzliiivs :DD eg foto ro shenze adre menaxaa axla shen ar geyeneboda ise :DDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:arc vapireeeb mec dzaan momewonaaa :DDD chemi profili ishvaitad momwons xolme da es martla momewona :DDDD ferebis gamocMaRiami wrote:mere ufro momewona, dzaan kaiaa da xeli ar axlo :DDtiko_levymontes wrote:madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
MaRiami- Admin
me shemtxvevit shemxvdaaa tore arc gadavwerdi albaaat ferbeis gamo gadavereeMaRiami wrote:axla gadmoviwer magis fotoebs :DD ramdeni xania minda da maviwydeboda.tiko_levymontes wrote:araushaaavs :DDDD dzlivs ragaca dagaswari da :DDDMaRiami wrote:dzliiivs :DD eg foto ro shenze adre menaxaa axla shen ar geyeneboda ise :DDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:arc vapireeeb mec dzaan momewonaaa :DDD chemi profili ishvaitad momwons xolme da es martla momewona :DDDD ferebis gamocMaRiami wrote:mere ufro momewona, dzaan kaiaa da xeli ar axlo :DDtiko_levymontes wrote:madlobaa <3MaRiami wrote:kaiaatiko_levymontes wrote:
sad jandabashi shegxvda? :DDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
sxvis fotoebs evdzebdi da rom gadavdiodi sxvadasxva saitebze es amomigdo :DDDMaRiami wrote:sad jandabashi shegxvda? :DDDDDDDDDD
♥ If hE tOucHed heR, he CouLdn't taLk to hEr, if He loVed heR he coUldn't leaVe, if He sPoKe he couLdn't liSten ...♥
MaRiami- Admin
MaRiami wrote:♥ If hE tOucHed heR, he CouLdn't taLk to hEr, if He loVed heR he coUldn't leaVe, if He sPoKe he couLdn't liSten ...♥
GabyEspino- საყვარელი სერიალი : Mas Sabe el Diablo
პოსტების რაოდენობა : 25469
დაბადების თარიღი : 04.04.00
ქულები : 26035
ასაკი : 24
shen tu es mogewoneboda ar megonaa,madlobaaGabyEspino wrote:MaRiami wrote:♥ If hE tOucHed heR, he CouLdn't taLk to hEr, if He loVed heR he coUldn't leaVe, if He sPoKe he couLdn't liSten ...♥
MaRiami- Admin
tiko araushavs
Last edited by GabyEspino on Fri May 29 2015, 23:04; edited 1 time in total
rato ar gegona :D:DDMaRiami wrote:shen tu es mogewoneboda ar megonaa,madlobaaGabyEspino wrote:MaRiami wrote:♥ If hE tOucHed heR, he CouLdn't taLk to hEr, if He loVed heR he coUldn't leaVe, if He sPoKe he couLdn't liSten ...♥
signature momwons dzaan
Page 4 of 67 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67
Similar topics
» ჩვენი პროფილები #1
» ჩვენი პროფილები #6
» ჩვენი პროფილები #4
» ჩვენი პროფილები #9