Uttaran // ორი ბედი #1
+16
GabyEspino
RonaldoFan
MaRiami
maiami2014
giorgi
Aurelio Casillas
Mariko
tiko_levymontes
Bennu ♥
ely-sere
tikunA
maite perroni
fan _de Paola Núñez
ninuca
Danna.G
monica spear_fan
20 posters
Page 25 of 67
Page 25 of 67 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67
Re: Uttaran // ორი ბედი #1
MaRiami wrote:მერე ერთი ნაგავი ქალი გამოჩნდება აკაში მოსწონს თუ უყვარს. ძაააააააააააან მაღიზიანებს. თან ერთ სახლში ცხოვრობენ.
:DD me mtel serials gadavxede da finalic vnaxe. eg gveli akashis rdzali gaxdeba da mainc es moswons da shurs metis da akashis. mere kide sxva qali gamochndeba akashisgan hyavs shvili :D
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
rogor shemecoda icha (( ramdeni vitire. yovel jerze roca ichas sikvdilis scenas vuyureb sul metireba. dzalian tbili da satno personajia <3 xmac ki galobasavit chamesmis <3 <3 <3 <3 tavidan ver vitandi,saertod mdzuls dadebilebuli personajebi magram icha gamonaklisia,imdenad sufta adamianis shtabechdilebas tovebs. sikvdilis winac ki or adamians achuqa sicocxle da ise wavida <3
uiimeeeee. ragas agar moigoneben.Mariko wrote:MaRiami wrote:მერე ერთი ნაგავი ქალი გამოჩნდება აკაში მოსწონს თუ უყვარს. ძაააააააააააან მაღიზიანებს. თან ერთ სახლში ცხოვრობენ.
:DD me mtel serials gadavxede da finalic vnaxe. eg gveli akashis rdzali gaxdeba da mainc es moswons da shurs metis da akashis. mere kide sxva qali gamochndeba akashisgan hyavs shvili :D
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
Aurelio Casillas- საყვარელი სერიალი : csdfag
პოსტების რაოდენობა : 670
დაბადების თარიღი : 14.06.95
ქულები : 1020
ასაკი : 29
Aurelio Casillas wrote:Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
serialshi imdeni mdzime da saintereso scenaa,metismetic ki. chemze namvdilad imoqmeda. ichas shemsrulebeli dzlieri msaxiobia
აკაშის დედა მეზიზღება. რო ვუყურებ ვღიზიანდები. რა მოუვა ბოლოს?Aurelio Casillas wrote:Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
MaRiami- Admin
MaRiami wrote:აკაშის დედა მეზიზღება. რო ვუყურებ ვღიზიანდები. რა მოუვა ბოლოს?Aurelio Casillas wrote:Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
me ro vuyure bolo seriebs normaluri gaxda :D ketili iyo prosta swerva
gana rogori unda gaxdes ro eg qali momewonos.Mariko wrote:MaRiami wrote:აკაშის დედა მეზიზღება. რო ვუყურებ ვღიზიანდები. რა მოუვა ბოლოს?Aurelio Casillas wrote:Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
MaRiami- Admin
მთელი ფეისბუქი დასტირის იჩას. :D
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
MaRiami wrote:gana rogori unda gaxdes ro eg qali momewonos.Mariko wrote:MaRiami wrote:აკაშის დედა მეზიზღება. რო ვუყურებ ვღიზიანდები. რა მოუვა ბოლოს?Aurelio Casillas wrote:Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
mainc autaneli tipia chemtvis :D an gunvantisken rogor unda mogibrundes adamians guli ra boroti qalia da es kide magaze uaresia. damini momwons kargadac asrulebs tavis rols
რამდენჯერ დადო ერთიდაიგივ გგვერდმა იჩას ფოტო.Bennu ♥ wrote:მთელი ფეისბუქი დასტირის იჩას. :D
MaRiami- Admin
ვერც მე ვიტან გუნვანტის,მაგრამ აკაშის დედა უფრო მეზიზღება.Mariko wrote:MaRiami wrote:gana rogori unda gaxdes ro eg qali momewonos.Mariko wrote:MaRiami wrote:აკაშის დედა მეზიზღება. რო ვუყურებ ვღიზიანდები. რა მოუვა ბოლოს?Aurelio Casillas wrote:Martla tragikuli bedi qali iyo icha, ise mokvda rom ver moeswro sakutari shvilis tanjvas, kidev kaic daindes scenaristebma, es ukve metismeti iqneboda. Daminis magaze tragikuli be di xvda wilad, es qali gatanjes ichastan ertad. Ra nagli qalia akashi deda, ichas sikvdils rom gaigebs zarzeims moawyobs da wveulebaze metis acekvebs, masujic ki gadajokra siboreteshi. Metis rac shexeba egec dedis gzas dadgeba jer ratodis gadasarchenad vishnus miyveba, mere dainvalildeba, shemdeg ambikas mkvlelobas tenian da cixeshi jdeba, mere teroristebs chauvardeba xelshi da pakistanshi amyofs tavs da iq muslimans miyveba colad, mere vigac qali gamochndeba bavshvianad, bolos pirovnebis gaoreba sjirs da qmars dazdevs danit mosaklavad. Rac shexeba ichas/metis shemsrulebel msaxiobs,martlac brwyinvaled itamasha. Ertdroulad ori roli sheqmna da plus ramdenime seria antagonistis roli umagresad moirgo
mainc autaneli tipia chemtvis :D an gunvantisken rogor unda mogibrundes adamians guli ra boroti qalia da es kide magaze uaresia. damini momwons kargadac asrulebs tavis rols
MaRiami- Admin
სალაპარაკო მიეცათ და ღადაობენ. :DMaRiami wrote:რამდენჯერ დადო ერთი და იგივე გვერდმა იჩას ფოტო.Bennu ♥ wrote:მთელი ფეისბუქი დასტირის იჩას. :D
ფიზიკურად მამაკაცებიდან ყველაზე ძალიან მომწონს ტაპასიას ქმარი. <3
ქალებს რაც შეეხება, ადრე ტაპასია არ მომწონდა, მაგრამ ეხლა მომწონს. <3
ქალებს რაც შეეხება, ადრე ტაპასია არ მომწონდა, მაგრამ ეხლა მომწონს. <3
კი ვღადაობდი მაგრამ რომ ვუყურე მეც ძლივს შევიკავე ცრემლები მართლა ;დდ ძააან ემოციურად შეასრულეს მსახიობებმა განსკაუთრებით დამინიმ. ნანისგან არ ველოდი ბოდიშს თუ მოითხოვდა
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
Page 25 of 67 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67
Similar topics
» Uttaran // ორი ბედი #2
» "ორი ბედი" VS "პატარძალი"
» Kade/ბედი
» Mi destino eres tu/ჩემი ბედი შენ ხარ
» Küçük Kadınlar/დების ბედი / პატარა ქალბატონები
» "ორი ბედი" VS "პატარძალი"