Uttaran // ორი ბედი #1
+16
GabyEspino
RonaldoFan
MaRiami
maiami2014
giorgi
Aurelio Casillas
Mariko
tiko_levymontes
Bennu ♥
ely-sere
tikunA
maite perroni
fan _de Paola Núñez
ninuca
Danna.G
monica spear_fan
20 posters
Page 8 of 67
Page 8 of 67 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 37 ... 67
Re: Uttaran // ორი ბედი #1
Inglisurad wavikitxe am serialis anonsi da martlac magari debiloba dedisa da qalishvilis rols ertdroulad asrulebs 40 wlis qalis rols da 18 wlis gogos rols. Is girsi kia 18 wels cixeshi rom gatarebs
Aurelio Casillas- საყვარელი სერიალი : csdfag
პოსტების რაოდენობა : 670
დაბადების თარიღი : 14.06.95
ქულები : 1020
ასაკი : 29
Aurelio Casillas wrote:Inglisurad wavikitxe am serialis anonsi da martlac magari debiloba dedisa da qalishvilis rols ertdroulad asrulebs 40 wlis qalis rols da 18 wlis gogos rols. Is girsi kia 18 wels cixeshi rom gatarebs
su gadashterda es xalxi :D
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Mtavar antagonists tapasias ichas guls unergaven da ketili xdeba bolos. Da ichas shvilebze zrunavs amis mere. Mtlad debiloba aris es filmi.
Aurelio Casillas wrote:Mtavar antagonists tapasias ichas guls unergaven da ketili xdeba bolos. Da ichas shvilebze zrunavs amis mere. Mtlad debiloba aris es filmi.
fuf ara da boroti tapasia momwons me
Tapasias gulshi esvrian da savadmyofoshi mihyavt da sikvdilis pirasa, paralerulad ichas manqana etakeba da isic xvdeba savadmyofoshi da amis shemdeg unergaven ichas guls tapasias.
ჩაგეთვალა თიკოaramgonia bevri iyos nana rom shemova ecodineba davelot 2 tvis mere gvetyvis :DDDDDDD
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
Aurelio Casillas wrote:Tapasias gulshi esvrian da savadmyofoshi mihyavt da sikvdilis pirasa, paralerulad ichas manqana etakeba da isic xvdeba savadmyofoshi da amis shemdeg unergaven ichas guls tapasias.
uimeee ver arian eseni. sanam eg yvelaferi moxda es gamoshterebuli vanshi ro moyavt raga jandabaa
Eg vanshi ar aris, eg rockia da vanshad asagebs tavs. Gumans unda icha saxlidan moishoros radgan eshinia veer memkvidris gareshe ar darches, radgan icham imshobiara da bavshvze utxres mkvdari daibadao, sinamdvileshi cocxali daibada da nanim mopara. Da amis mere ichas ar unda shvili gachena da zrunavs kanze da muktaze romelic mashin ishvila roca veer dashorda. Da gumani ki cdilobs veer da icha dashoros ertmanets da amistvis kaci daiqirava da vanshad asagebs, amas rom gaigebs tapasi mixvda da yvelas eubneba rom vanshi ar aris, es tipi ichas cudad eqceva da jogis shemoakvdeba es tipi. Am dros tapasia bundelas ojaxidan gamoagdes da colad gayva rathors. Amave periodshi sid brundeba tapus cxovrebashi, agmochndeba rom sidi aris tapus axali qmris dzma.
Aurelio Casillas wrote:Eg vanshi ar aris, eg rockia da vanshad asagebs tavs. Gumans unda icha saxlidan moishoros radgan eshinia veer memkvidris gareshe ar darches, radgan icham imshobiara da bavshvze utxres mkvdari daibadao, sinamdvileshi cocxali daibada da nanim mopara. Da amis mere ichas ar unda shvili gachena da zrunavs kanze da muktaze romelic mashin ishvila roca veer dashorda. Da gumani ki cdilobs veer da icha dashoros ertmanets da amistvis kaci daiqirava da vanshad asagebs, amas rom gaigebs tapasi mixvda da yvelas eubneba rom vanshi ar aris, es tipi ichas cudad eqceva da jogis shemoakvdeba es tipi. Am dros tapasia bundelas ojaxidan gamoagdes da colad gayva rathors. Amave periodshi sid brundeba tapus cxovrebashi, agmochndeba rom sidi aris tapus axali qmris dzma.
vaime ramdeni ragaca xdeba :D madloba didi da es gumani vinaa?
Amaze abdaubda seriali ar arsebobs mgoni riti gawelon agar ician -_-
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
პოსტების რაოდენობა : 7314
დაბადების თარიღი : 30.07.98
ქულები : 7518
monica spear_fan wrote:Amaze abdaubda seriali ar arsebobs mgoni riti gawelon agar ician -_-
shechames ukve tvini :D
Bebiachemi uyurebs xolme da is gogo icha ra qatamia sul ubeduri saxe aqvs :DD Bolo bolo 1549 serias gawelva ar undoda? :DDDDMariko wrote:monica spear_fan wrote:Amaze abdaubda seriali ar arsebobs mgoni riti gawelon agar ician -_-
monica spear_fan- საყვარელი სერიალი : აკრძალული სიყვარული,ველური ყვავილი,20 წუთი
monica spear_fan wrote:Bebiachemi uyurebs xolme da is gogo icha ra qatamia sul ubeduri saxe aqvs :DD Bolo bolo 1549 serias gawelva ar undoda? :DDDDMariko wrote:monica spear_fan wrote:Amaze abdaubda seriali ar arsebobs mgoni riti gawelon agar ician -_-
vaime :DD ra ubedurebaa magdeni seria
Rogorc iqna gamochnda es da-dzma, sad daerxat bundelebsa da tapasias, exla iwyeba tapu tanjva. Ichas da taqus am gogos saxit erti metoqe gamouchndat
Mariko wrote:monica spear_fan wrote:Bebiachemi uyurebs xolme da is gogo icha ra qatamia sul ubeduri saxe aqvs :DD Bolo bolo 1549 serias gawelva ar undoda? :DDDDMariko wrote:monica spear_fan wrote:Amaze abdaubda seriali ar arsebobs mgoni riti gawelon agar ician -_-
vaime :DD ra ubedurebaa magdeni seria
Page 8 of 67 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 37 ... 67
Similar topics
» Uttaran // ორი ბედი #2
» "ორი ბედი" VS "პატარძალი"
» Kade/ბედი
» Mi destino eres tu/ჩემი ბედი შენ ხარ
» Küçük Kadınlar/დების ბედი / პატარა ქალბატონები
» "ორი ბედი" VS "პატარძალი"