სულელური პოსტები #14
+7
ely-sere
RonaldoFan
tiko_levymontes
Mariko
Bennu ♥
Espinela-Fans
monica spear_fan
11 posters
Page 35 of 67
Page 35 of 67 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 51 ... 67
Re: სულელური პოსტები #14
7 iyo winaze da axla 5 daemata.. im 7dan 3 vici ase tu ise.. nu sadgac 5s viswvali an ufro metsMaRiami wrote:ramdeni teqstia sul ?tiko_levymontes wrote:fu wina gamocdaze ki gamimartla magashi cota ioli bileti amoivida cota ki ara kai bielti iyo teqsti gamocvale marto da imito mivige zustad 8 ro ar gamomecvala 10s mivigebdi amito bevri teqsti unda viswavloooMaRiami wrote:ro maxsendeba ro samshabats dasvenebaa amovisuntqeb xolmeetiko_levymontes wrote:au samshabats ra kaia mrtlaaa tore samshabts wesit rusuli meqnebodaaa a 3 bileti mqonda chaabarebeliii arada 1ic ar miswvalia DDDD
tore emc rusuli mqonda saswavli da mezizgeba es rusuli . yvelafers erti wakitxvit vswvalob da vyvebi ruuslis garda
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
MaRiami wrote:vaime es vinaa :DDDDDDDDDDDDDDBennu wrote:MaRiami wrote:mister mundoshi jansu dere daweree :DDDDDDDDDDDDDDDDDDBennu wrote:დღეს ჩემი პირადი რეკორდი გავაუმჯობესე და 2 საათში ვისწავლე გაკვეთილები (უფრო ზუსტად 1 და 45 წუთში). ადვილები მქონდა. სამშაბათს რომ დასვენებაა ძალიან მიხარია.რომელი თემა ამერია? :დra gchirt dges? :DDDD saloemsac aeria tema da shenc DDDDDDDDDDDDD
kaiaa, anu dges tavisufali xar?
უიი არც შემიმჩნევია. რახან ჯანსუ დავწერე ე.ი. გუშინ ან გუშინწინ დავწერე. ჩამისწორე თუ დარჩა ეგრე? ისე რა რავიცი. ეხლა 7-ზე უნდა ავდგე 8-მდე დავწერე გეოგრაფია, მერე 8-ზე ისევ დავჯდები 1 საათით ალბად 10 -მდე დავწერ. მერე თუ შემოვედი.
ზუსტად მაქვს საათობრივად ყველაფერი განსაზღვრული.
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
xoo midi aegde da 8 ze modi :DDBennu wrote:MaRiami wrote:vaime es vinaa :DDDDDDDDDDDDDDBennu wrote:MaRiami wrote:mister mundoshi jansu dere daweree :DDDDDDDDDDDDDDDDDDBennu wrote:დღეს ჩემი პირადი რეკორდი გავაუმჯობესე და 2 საათში ვისწავლე გაკვეთილები (უფრო ზუსტად 1 და 45 წუთში). ადვილები მქონდა. სამშაბათს რომ დასვენებაა ძალიან მიხარია.რომელი თემა ამერია? :დra gchirt dges? :DDDD saloemsac aeria tema da shenc DDDDDDDDDDDDD
kaiaa, anu dges tavisufali xar?
უიი არც შემიმჩნევია. რახან ჯანსუ დავწერე ე.ი. გუშინ ან გუშინწინ დავწერე. ჩამისწორე თუ დარჩა ეგრე? ისე რა რავიცი. ეხლა 7-ზე უნდა ავდგე 8-მდე დავწერე გეოგრაფია, მერე 8-ზე ისევ დავჯდები 1 საათით ალბად 10 -მდე დავწერ. მერე თუ შემოვედი.
ზუსტად მაქვს საათობრივად ყველაფერი განსაზღვრული.
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
teqsti romc viswavlo rusulshi me daboloebebi meshleba sul, rogor mezizgeba eg ena vaimeeetiko_levymontes wrote:7 iyo winaze da axla 5 daemata.. im 7dan 3 vici ase tu ise.. nu sadgac 5s viswvali an ufro metsMaRiami wrote:ramdeni teqstia sul ?tiko_levymontes wrote:fu wina gamocdaze ki gamimartla magashi cota ioli bileti amoivida cota ki ara kai bielti iyo teqsti gamocvale marto da imito mivige zustad 8 ro ar gamomecvala 10s mivigebdi amito bevri teqsti unda viswavloooMaRiami wrote:ro maxsendeba ro samshabats dasvenebaa amovisuntqeb xolmeetiko_levymontes wrote:au samshabats ra kaia mrtlaaa tore samshabts wesit rusuli meqnebodaaa a 3 bileti mqonda chaabarebeliii arada 1ic ar miswvalia DDDD
tore emc rusuli mqonda saswavli da mezizgeba es rusuli . yvelafers erti wakitxvit vswvalob da vyvebi ruuslis garda
MaRiami- Admin
teqstismoyolis dros ar miaqcev daboloebebs yuardgebaso maswma.. magram magis garda ra sakitxebicaaa danarchenebia gramatikuli da amnd ar unda shegeshalot daboloebebio.. nervebi metxreba ra sikvdilad unda kakoi kakaia kakie kakoe egdos erti rogori :DDDDDMaRiami wrote:teqsti romc viswavlo rusulshi me daboloebebi meshleba sul, rogor mezizgeba eg ena vaimeeetiko_levymontes wrote:7 iyo winaze da axla 5 daemata.. im 7dan 3 vici ase tu ise.. nu sadgac 5s viswvali an ufro metsMaRiami wrote:ramdeni teqstia sul ?tiko_levymontes wrote:fu wina gamocdaze ki gamimartla magashi cota ioli bileti amoivida cota ki ara kai bielti iyo teqsti gamocvale marto da imito mivige zustad 8 ro ar gamomecvala 10s mivigebdi amito bevri teqsti unda viswavloooMaRiami wrote:ro maxsendeba ro samshabats dasvenebaa amovisuntqeb xolmeetiko_levymontes wrote:au samshabats ra kaia mrtlaaa tore samshabts wesit rusuli meqnebodaaa a 3 bileti mqonda chaabarebeliii arada 1ic ar miswvalia DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
vaimeeeee mishveleeet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:teqstismoyolis dros ar miaqcev daboloebebs yuardgebaso maswma.. magram magis garda ra sakitxebicaaa danarchenebia gramatikuli da amnd ar unda shegeshalot daboloebebio.. nervebi metxreba ra sikvdilad unda kakoi kakaia kakie kakoe egdos erti rogori :DDDDDMaRiami wrote:teqsti romc viswavlo rusulshi me daboloebebi meshleba sul, rogor mezizgeba eg ena vaimeeetiko_levymontes wrote:7 iyo winaze da axla 5 daemata.. im 7dan 3 vici ase tu ise.. nu sadgac 5s viswvali an ufro metsMaRiami wrote:ramdeni teqstia sul ?tiko_levymontes wrote:fu wina gamocdaze ki gamimartla magashi cota ioli bileti amoivida cota ki ara kai bielti iyo teqsti gamocvale marto da imito mivige zustad 8 ro ar gamomecvala 10s mivigebdi amito bevri teqsti unda viswavloooMaRiami wrote:ro maxsendeba ro samshabats dasvenebaa amovisuntqeb xolmeetiko_levymontes wrote:au samshabats ra kaia mrtlaaa tore samshabts wesit rusuli meqnebodaaa a 3 bileti mqonda chaabarebeliii arada 1ic ar miswvalia DDDD
mec magas vambob sul. magito momwons inglisurii. aris erti forma sul :DD warsulshi emateba ed da ase shemdeg da rusulshi waruli xan raze bolovdeba xan raze , midi da gaige :DDDDD
MaRiami- Admin
mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDDMaRiami wrote:vaimeeeee mishveleeet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:teqstismoyolis dros ar miaqcev daboloebebs yuardgebaso maswma.. magram magis garda ra sakitxebicaaa danarchenebia gramatikuli da amnd ar unda shegeshalot daboloebebio.. nervebi metxreba ra sikvdilad unda kakoi kakaia kakie kakoe egdos erti rogori :DDDDDMaRiami wrote:teqsti romc viswavlo rusulshi me daboloebebi meshleba sul, rogor mezizgeba eg ena vaimeeetiko_levymontes wrote:7 iyo winaze da axla 5 daemata.. im 7dan 3 vici ase tu ise.. nu sadgac 5s viswvali an ufro metsMaRiami wrote:ramdeni teqstia sul ?tiko_levymontes wrote:fu wina gamocdaze ki gamimartla magashi cota ioli bileti amoivida cota ki ara kai bielti iyo teqsti gamocvale marto da imito mivige zustad 8 ro ar gamomecvala 10s mivigebdi amito bevri teqsti unda viswavloooMaRiami wrote:ro maxsendeba ro samshabats dasvenebaa amovisuntqeb xolmeetiko_levymontes wrote:au samshabats ra kaia mrtlaaa tore samshabts wesit rusuli meqnebodaaa a 3 bileti mqonda chaabarebeliii arada 1ic ar miswvalia DDDD
mec magas vambob sul. magito momwons inglisurii. aris erti forma sul :DD warsulshi emateba ed da ase shemdeg da rusulshi waruli xan raze bolovdeba xan raze , midi da gaige :DDDDD
jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
rusuli sul ar mchirdeba, magis maigvrad neta espanurs gvaswavlidnen :DD magram eg ar minda ise ra mainc xo vici da magalitad franguli,germannuli,turquli. ra cmiaxtnen am rusuls
MaRiami- Admin
mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
rusuli sul ar mchirdeba, magis maigvrad neta espanurs gvaswavlidnen :DD magram eg ar minda ise ra mainc xo vici da magalitad franguli,germannuli,turquli. ra cmiaxtnen am rusuls
me 2 wlis win viswavle gramatika, martla kargad vicod, miadvildeboda kidec da axla aaferi agar maxsovstiko_levymontes wrote:mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
MaRiami- Admin
ramdenjer amixsna amswmaaa im dges roca amixnsis maxosvs da mere agar :DDD bolos chamawerina yvelaferi detalurad da und aviswvalo toreee amerxaaa.. erti kid isaa chemi ukiduresobaa martva-mirtva :DDD shetanxmea gavige da ai e ori mimwarebs sicocxlessMaRiami wrote:me 2 wlis win viswavle gramatika, martla kargad vicod, miadvildeboda kidec da axla aaferi agar maxsovstiko_levymontes wrote:mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
adre vicodi egenic da damaviyda. araferi agar maxosvss aertod. 2 welia qartulis maswi gramatikas ar shexebiaa. dzveli maswi gvaswavlida da es axali araa da damaviwyda magitotiko_levymontes wrote:ramdenjer amixsna amswmaaa im dges roca amixnsis maxosvs da mere agar :DDD bolos chamawerina yvelaferi detalurad da und aviswvalo toreee amerxaaa.. erti kid isaa chemi ukiduresobaa martva-mirtva :DDD shetanxmea gavige da ai e ori mimwarebs sicocxlessMaRiami wrote:me 2 wlis win viswavle gramatika, martla kargad vicod, miadvildeboda kidec da axla aaferi agar maxsovstiko_levymontes wrote:mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
MaRiami- Admin
rato ar agswavlit magas tashi fexi xo ar aq? gramatika ufro sachiroa vidre sxva danarcheni gamocdebistviiiisMaRiami wrote:adre vicodi egenic da damaviyda. araferi agar maxosvss aertod. 2 welia qartulis maswi gramatikas ar shexebiaa. dzveli maswi gvaswavlida da es axali araa da damaviwyda magitotiko_levymontes wrote:ramdenjer amixsna amswmaaa im dges roca amixnsis maxosvs da mere agar :DDD bolos chamawerina yvelaferi detalurad da und aviswvalo toreee amerxaaa.. erti kid isaa chemi ukiduresobaa martva-mirtva :DDD shetanxmea gavige da ai e ori mimwarebs sicocxlessMaRiami wrote:me 2 wlis win viswavle gramatika, martla kargad vicod, miadvildeboda kidec da axla aaferi agar maxsovstiko_levymontes wrote:mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
5-8 klasshi romei maswic myavda eg maswavlida sul, vgebulobdi da vicodi kargad da imis mere chemi klasi ro daishala sxva maswi myavda , is agar maswavlida da arc es axalii da damaviwydaa.tiko_levymontes wrote:rato ar agswavlit magas tashi fexi xo ar aq? gramatika ufro sachiroa vidre sxva danarcheni gamocdebistviiiisMaRiami wrote:adre vicodi egenic da damaviyda. araferi agar maxosvss aertod. 2 welia qartulis maswi gramatikas ar shexebiaa. dzveli maswi gvaswavlida da es axali araa da damaviwyda magitotiko_levymontes wrote:ramdenjer amixsna amswmaaa im dges roca amixnsis maxosvs da mere agar :DDD bolos chamawerina yvelaferi detalurad da und aviswvalo toreee amerxaaa.. erti kid isaa chemi ukiduresobaa martva-mirtva :DDD shetanxmea gavige da ai e ori mimwarebs sicocxlessMaRiami wrote:me 2 wlis win viswavle gramatika, martla kargad vicod, miadvildeboda kidec da axla aaferi agar maxsovstiko_levymontes wrote:mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
ise mec mase vaar, matemaitkashic ,qimiashic ro xsnian im wutas vgebulob da meore wutas araferi agar maxosvs :DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
magatshic mase var :DDD mara qartuls kid egavigeb tavianve ramdenjerac ar unda amixsnan da magat ver gavigeb albat :DDD mereve xolme ertmanetshi sul yvelaferiMaRiami wrote:5-8 klasshi romei maswic myavda eg maswavlida sul, vgebulobdi da vicodi kargad da imis mere chemi klasi ro daishala sxva maswi myavda , is agar maswavlida da arc es axalii da damaviwydaa.tiko_levymontes wrote:rato ar agswavlit magas tashi fexi xo ar aq? gramatika ufro sachiroa vidre sxva danarcheni gamocdebistviiiisMaRiami wrote:adre vicodi egenic da damaviyda. araferi agar maxosvss aertod. 2 welia qartulis maswi gramatikas ar shexebiaa. dzveli maswi gvaswavlida da es axali araa da damaviwyda magitotiko_levymontes wrote:ramdenjer amixsna amswmaaa im dges roca amixnsis maxosvs da mere agar :DDD bolos chamawerina yvelaferi detalurad da und aviswvalo toreee amerxaaa.. erti kid isaa chemi ukiduresobaa martva-mirtva :DDD shetanxmea gavige da ai e ori mimwarebs sicocxlessMaRiami wrote:me 2 wlis win viswavle gramatika, martla kargad vicod, miadvildeboda kidec da axla aaferi agar maxsovstiko_levymontes wrote:mme minda espanuriii :DDDD ara qratulis dzaan sazizgrobaaaa momkla am qvemdebaris sheasmenelis da seriebis damaxosvrebaaam dvaiamxosvreb davizepireb da meore wutshi maviwydebaaa arada magat und advaakla tvini zustad katis gamocdebistviiiiiisMaRiami wrote:jer rusuli mere qartuli, orivee sashinelebaaa.mdedrobiti calke unda archio mamrobiti calke sashualo calke DDDD ai mag mxriv yelazeautanelia rusuliiii ramdnei bodiali undaaaa me qartulis gramatika megona yvelaze urchxuli da rusuli yofiila :DDD
ise mec mase vaar, matemaitkashic ,qimiashic ro xsnian im wutas vgebulob da meore wutas araferi agar maxosvs :DDDDDDDDD
Page 35 of 67 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 51 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #5