სულელური პოსტები #14
+7
ely-sere
RonaldoFan
tiko_levymontes
Mariko
Bennu ♥
Espinela-Fans
monica spear_fan
11 posters
Page 22 of 67
Page 22 of 67 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67
Re: სულელური პოსტები #14
kargad shechams da rato ar gauxardeba :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:qelexshi wasvla ase gixaria? :DDely-sere wrote:ramdeni xania qelexshi minda shen gaixare tikotiko_levymontes wrote:fu romel gamodiznebazea laparaki me skolashi ar minoda dges.. ise ahsinel xasiatz evar sul aragac memarteba dges tu ar gamovchdni chatvalet movkvdi.. dzaan arcxena fexze var amdgariely-sere wrote:raginda me armivsulvar ise gemrielad medzina ki gavigvidze shuadges :DDtiko_levymontes wrote:mec gvaina gamegvidza dgeees ver vdgebodi ise viyavi da 5 wutit gvian mivedi ksolahsi magram neta saertod ar mivsuliyaviiiiely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
uime me mgoni 10mde :DDMaRiami wrote:me yvelaze gvian 2-s naxevramde medzinaely-sere wrote:pirvelad medzina cxovrebashi amdeni xaniMaRiami wrote:vaimeeeeeeeeeeeee :DDDDDD magdeni ra sikvduilma dagadzinaaely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
me saertod shabati megona dges da 9-is 20 wt-ze dzlisv avdeqi
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
dedaaa :DDDD nana martla moashore ar mowmonsMaRiami wrote:nana moashore profili
chems das eyena eg foto fb-ze suakune da is mgonixar ragacnairad
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
qelexshi kai sawmelebi gogotiko_levymontes wrote:qelexshi wasvla ase gixaria? :DDely-sere wrote:ramdeni xania qelexshi minda shen gaixare tikotiko_levymontes wrote:fu romel gamodiznebazea laparaki me skolashi ar minoda dges.. ise ahsinel xasiatz evar sul aragac memarteba dges tu ar gamovchdni chatvalet movkvdi.. dzaan arcxena fexze var amdgariely-sere wrote:raginda me armivsulvar ise gemrielad medzina ki gavigvidze shuadges :DDtiko_levymontes wrote:mec gvaina gamegvidza dgeees ver vdgebodi ise viyavi da 5 wutit gvian mivedi ksolahsi magram neta saertod ar mivsuliyaviiiiely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
shevwam da gadavayenebMaRiami wrote:nana moashore profili
qelexshi kargad chama me ar gamigia :DDD qorwili ar unda? :DDD gadavifiqre sikvdili :DDMaRiami wrote:kargad shechams da rato ar gauxardeba :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:qelexshi wasvla ase gixaria? :DDely-sere wrote:ramdeni xania qelexshi minda shen gaixare tikotiko_levymontes wrote:fu romel gamodiznebazea laparaki me skolashi ar minoda dges.. ise ahsinel xasiatz evar sul aragac memarteba dges tu ar gamovchdni chatvalet movkvdi.. dzaan arcxena fexze var amdgariely-sere wrote:raginda me armivsulvar ise gemrielad medzina ki gavigvidze shuadges :DDtiko_levymontes wrote:mec gvaina gamegvidza dgeees ver vdgebodi ise viyavi da 5 wutit gvian mivedi ksolahsi magram neta saertod ar mivsuliyaviiiiely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD uimeee. gvianobamde dzaan ishviatad mdzinavs, ra unda moxdes ro magden xans emdzinos, vin dagadzinebs tore ki :DDDDDDDD chitebis chikchikzec ki megvidzeba iseti fxizeli dzili maqvstiko_levymontes wrote:uime me mgoni 10mde :DDMaRiami wrote:me yvelaze gvian 2-s naxevramde medzinaely-sere wrote:pirvelad medzina cxovrebashi amdeni xaniMaRiami wrote:vaimeeeeeeeeeeeee :DDDDDD magdeni ra sikvduilma dagadzinaaely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
MaRiami- Admin
aaaaaaaa zustadMaRiami wrote:kargad shechams da rato ar gauxardeba :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:qelexshi wasvla ase gixaria? :DDely-sere wrote:ramdeni xania qelexshi minda shen gaixare tikotiko_levymontes wrote:fu romel gamodiznebazea laparaki me skolashi ar minoda dges.. ise ahsinel xasiatz evar sul aragac memarteba dges tu ar gamovchdni chatvalet movkvdi.. dzaan arcxena fexze var amdgariely-sere wrote:raginda me armivsulvar ise gemrielad medzina ki gavigvidze shuadges :DDtiko_levymontes wrote:mec gvaina gamegvidza dgeees ver vdgebodi ise viyavi da 5 wutit gvian mivedi ksolahsi magram neta saertod ar mivsuliyaviiiiely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
sxva mgoniaatiko_levymontes wrote:dedaaa :DDDD nana martla moashore ar mowmonsMaRiami wrote:nana moashore profili
MaRiami- Admin
ahaa xo vtqvi :DDDDDDDDDDDDDDely-sere wrote:qelexshi kai sawmelebi gogotiko_levymontes wrote:qelexshi wasvla ase gixaria? :DDely-sere wrote:ramdeni xania qelexshi minda shen gaixare tikotiko_levymontes wrote:fu romel gamodiznebazea laparaki me skolashi ar minoda dges.. ise ahsinel xasiatz evar sul aragac memarteba dges tu ar gamovchdni chatvalet movkvdi.. dzaan arcxena fexze var amdgariely-sere wrote:raginda me armivsulvar ise gemrielad medzina ki gavigvidze shuadges :DDtiko_levymontes wrote:mec gvaina gamegvidza dgeees ver vdgebodi ise viyavi da 5 wutit gvian mivedi ksolahsi magram neta saertod ar mivsuliyaviiiiely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
MaRiami- Admin
chama ar dagaviwydes xo :DDDDDDDDDely-sere wrote:shevwam da gadavayenebMaRiami wrote:nana moashore profili
MaRiami- Admin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDely-sere wrote:aaaaaaaa zustadMaRiami wrote:kargad shechams da rato ar gauxardeba :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:qelexshi wasvla ase gixaria? :DDely-sere wrote:ramdeni xania qelexshi minda shen gaixare tikotiko_levymontes wrote:fu romel gamodiznebazea laparaki me skolashi ar minoda dges.. ise ahsinel xasiatz evar sul aragac memarteba dges tu ar gamovchdni chatvalet movkvdi.. dzaan arcxena fexze var amdgariely-sere wrote:raginda me armivsulvar ise gemrielad medzina ki gavigvidze shuadges :DDtiko_levymontes wrote:mec gvaina gamegvidza dgeees ver vdgebodi ise viyavi da 5 wutit gvian mivedi ksolahsi magram neta saertod ar mivsuliyaviiiiely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
MaRiami- Admin
mere nayinsac davayolebMaRiami wrote:chama ar dagaviwydes xo :DDDDDDDDDely-sere wrote:shevwam da gadavayenebMaRiami wrote:nana moashore profili
fuuu zustad mag nayinis bralia axla ra dgeshic varrely-sere wrote:mere nayinsac davayolebMaRiami wrote:chama ar dagaviwydes xo :DDDDDDDDDely-sere wrote:shevwam da gadavayenebMaRiami wrote:nana moashore profili
shen warmoidgine wels nayini ar michamia titqmis.
MaRiami- Admin
dilis 10mde gogo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMaRiami wrote::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD uimeee. gvianobamde dzaan ishviatad mdzinavs, ra unda moxdes ro magden xans emdzinos, vin dagadzinebs tore ki :DDDDDDDD chitebis chikchikzec ki megvidzeba iseti fxizeli dzili maqvstiko_levymontes wrote:uime me mgoni 10mde :DDMaRiami wrote:me yvelaze gvian 2-s naxevramde medzinaely-sere wrote:pirvelad medzina cxovrebashi amdeni xaniMaRiami wrote:vaimeeeeeeeeeeeee :DDDDDD magdeni ra sikvduilma dagadzinaaely-sere wrote:ჯანდაბა დღეს რადამემართა სკოლაში უნდა წავსულიყავი გუშინ გვიან დავწერი და დგღეს რომ გავირვიზე 15:03 იყო ვაიმე სკოლაში წასული კიარა მოსულიც ვიქნებოდი ამდენი ხანი რამდამაძინა
Page 22 of 67 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 44 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #8
» სულელური პოსტები #5