Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #5
4 posters
:: მსახიობები :: მსახიობი [ქალი] :: მონიკა სპეარი
Page 7 of 66
Page 7 of 66 • 1 ... 6, 7, 8 ... 36 ... 66
Re: Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #5
vaimee D:DD ucbad ar mixvde romel momentze ambob :DDtiko_levymontes wrote:xoo xandaxan kiii auuu me is momenti maxosvs dzaaan magzec ragacaniarad gavdiiii am smiles nairaaaad ai is rafaeli rom iwva saaadmyofoshi amanda rom iyo ragacas eubneboda mdzinares ar amxosvs ras da amanda ro gamodioda rafaelma xelze mokida xeli da raagc utxra ar amxsovs ra mara mus\ika chiarto da aaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mag dros ara,saras ro euxeseboda,mgoni baridanac ro gaagdotiko_levymontes wrote:rodis abeltan ertad rom iyo? mag dros mec tu pablostane rtad :D nu roca rafaeltana r iyo ashin mawyviatavda me nervebs D:Mariami wrote:amanda erti periodi dzaan mawyvitavda nervebstiko_levymontes wrote:amandaaa eh rogor miyvarda biancaze metadac!!!monica spear_fan wrote:
da kide mashinn is vigaca bichi ro uyvarda,xucuhcha tma ro hqonda,pablo erqva tu ravi aagr maxosvs
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
eg ar mowmonda me :Ddmonica spear_fan wrote:me isic momwonda camargo ogond bolostiko_levymontes wrote:florshi monica norkysi da angeline moncayo owmonda yelaze emtadmonica spear_fan wrote:
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
xo icodi ro ver vrtavdi :DDtiko_levymontes wrote:getqva d agetyodi :DDDDDMariami wrote:aqamde ver tqviiiii? saswrafod waveid vkitxtiko_levymontes wrote:gogoooo programas unda gadawera da gagixsniiis etunas hkitxe gaswavliiis hola aris ragc programa d agagixsnis mereMariami wrote:me unda gameketebina xarisxianebi telemundo.comidan da ra qnes daunebma video agar ixsneba da ver vviwer :DDtiko_levymontes wrote:kai fotoebia xarisxi ro qondes ufro kai qinebodaaaamonica spear_fan wrote:
mec aravtqi ra donis daunebi arian amdeni xania asea da ro ar ixsneba xo unda gaasworontqo :DDDDDDDD
aqamde getqva bolo donemde valndzge amagati admini :DDDDDDDD
MaRiami- Admin
me shen ar gamaxare viroooo mere espinelamac aiwyo da axl aukve salomeeem :DDDDMariami wrote:shen ki ara metiko_levymontes wrote:xo vamboob am forumz eyevla me maswrebs ragacas :DDDD ar mianereseeebsamicn davayeneb amas da ro frialebs imas erta da mere clake im ro fotos feradi romaa rom moemwona:DDDmonica spear_fan wrote:xooo salomes eyenaMariami wrote:mgoni eyena :DDDDDD sara mgoni salomes eyena , agar maxosvstiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa es me moemwonaaaaaa eyena ukve mag xaaams? me mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:ahaa guka mere xelmowerad daayene,didi zomisa kargad jdeba xelmoweradd
(tu mogewonneba ratqmaunda) "DD
guka getyvis :DD
ar gamaxara kunam :DDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ooo me momwons :DMariami wrote:ra aris akrgitiko_levymontes wrote:ra serchi akia mdozoro :DMariami wrote:didi madlobaaaaaaaa <33tiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaa amatze gavgijdiiiiiiiiiiii dzaaan marebiaaaaaa aseti fotoebis dedofali xar amriiiiiiiiiiiiiMariami wrote:
1 sashinelebaa eg rogor gavakete saertod ra :DD
aseti sashineleba arasdros gaiketebia :DD
ar momebzrebiaaamara esec ro dzaan mwomons ra gavketo? :DDDDDD roemeli shevikero axlaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:is kaba mogbezrda ukvee DD da axla amaze gadaxvedii xoo? :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:nagavoo dzaan gavreke magaze da ra gavakeo aaa msihveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet dzaaan dzaaan mowoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooons vegar vakeeb archevans magas da im kaas shoris :DDdddddMariami wrote:vaimeeeeeee aaaaaaaaaaaaa gmertoooooooooo :DDDDDDD ra iame gijdbeir azec me viroo, shen xo yvelafershi unda shemecilo :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
virooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeet es kaba momewona axlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mari saoqneloo raga vqnaaaaaaaaaaaaaaaaaa am kabaze gavrekeeeeee dmaiinkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jer inm kabazee gavrekee shenc mogewona,axla amaze da shenc DDDDDD
me ra sdhuashi var daunotiko_levymontes wrote:me shen ar gamaxare viroooo mere espinelamac aiwyo da axl aukve salomeeem :DDDDMariami wrote:shen ki ara metiko_levymontes wrote:xo vamboob am forumz eyevla me maswrebs ragacas :DDDD ar mianereseeebsamicn davayeneb amas da ro frialebs imas erta da mere clake im ro fotos feradi romaa rom moemwona:DDDmonica spear_fan wrote:xooo salomes eyenaMariami wrote:mgoni eyena :DDDDDD sara mgoni salomes eyena , agar maxosvstiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa es me moemwonaaaaaa eyena ukve mag xaaams? me mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:ahaa guka mere xelmowerad daayene,didi zomisa kargad jdeba xelmoweradd
shennair profilebs ar vayeneb me :DDDDDDDDd an rodis davayene
MaRiami- Admin
isssss virooootiko_levymontes wrote:ar momebzrebiaaamara esec ro dzaan mwomons ra gavketo? :DDDDDD roemeli shevikero axlaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:is kaba mogbezrda ukvee DD da axla amaze gadaxvedii xoo? :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:nagavoo dzaan gavreke magaze da ra gavakeo aaa msihveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet dzaaan dzaaan mowoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooons vegar vakeeb archevans magas da im kaas shoris :DDdddddMariami wrote:vaimeeeeeee aaaaaaaaaaaaa gmertoooooooooo :DDDDDDD ra iame gijdbeir azec me viroo, shen xo yvelafershi unda shemecilo :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
virooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeet es kaba momewona axlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mari saoqneloo raga vqnaaaaaaaaaaaaaaaaaa am kabaze gavrekeeeeee dmaiinkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MaRiami- Admin
musika ro chairto imaze gavreke viro :DDDDMariami wrote:vaimee D:DD ucbad ar mixvde romel momentze ambob :DDtiko_levymontes wrote:xoo xandaxan kiii auuu me is momenti maxosvs dzaaan magzec ragacaniarad gavdiiii am smiles nairaaaad ai is rafaeli rom iwva saaadmyofoshi amanda rom iyo ragacas eubneboda mdzinares ar amxosvs ras da amanda ro gamodioda rafaelma xelze mokida xeli da raagc utxra ar amxsovs ra mara mus\ika chiarto da aaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mag dros ara,saras ro euxeseboda,mgoni baridanac ro gaagdotiko_levymontes wrote:rodis abeltan ertad rom iyo? mag dros mec tu pablostane rtad :D nu roca rafaeltana r iyo ashin mawyviatavda me nervebs D:Mariami wrote:amanda erti periodi dzaan mawyvitavda nervebstiko_levymontes wrote:amandaaa eh rogor miyvarda biancaze metadac!!!monica spear_fan wrote:
da kide mashinn is vigaca bichi ro uyvarda,xucuhcha tma ro hqonda,pablo erqva tu ravi aagr maxosvs
kaia <33 :DDtiko_levymontes wrote:ooo me momwons :DMariami wrote:ra aris akrgitiko_levymontes wrote:ra serchi akia mdozoro :DMariami wrote:didi madlobaaaaaaaa <33tiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaa amatze gavgijdiiiiiiiiiiii dzaaan marebiaaaaaa aseti fotoebis dedofali xar amriiiiiiiiiiiiiMariami wrote:
1 sashinelebaa eg rogor gavakete saertod ra :DD
aseti sashineleba arasdros gaiketebia :DD
MaRiami- Admin
musikasisedac mousmen youtubshi :DDtiko_levymontes wrote:musika ro chairto imaze gavreke viro :DDDDMariami wrote:vaimee D:DD ucbad ar mixvde romel momentze ambob :DDtiko_levymontes wrote:xoo xandaxan kiii auuu me is momenti maxosvs dzaaan magzec ragacaniarad gavdiiii am smiles nairaaaad ai is rafaeli rom iwva saaadmyofoshi amanda rom iyo ragacas eubneboda mdzinares ar amxosvs ras da amanda ro gamodioda rafaelma xelze mokida xeli da raagc utxra ar amxsovs ra mara mus\ika chiarto da aaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mag dros ara,saras ro euxeseboda,mgoni baridanac ro gaagdotiko_levymontes wrote:rodis abeltan ertad rom iyo? mag dros mec tu pablostane rtad :D nu roca rafaeltana r iyo ashin mawyviatavda me nervebs D:Mariami wrote:amanda erti periodi dzaan mawyvitavda nervebstiko_levymontes wrote:amandaaa eh rogor miyvarda biancaze metadac!!!monica spear_fan wrote:
MaRiami- Admin
she saownelo dameszimreboda? me emgona rtvd aqedan rom aketebdi fotoebsMariami wrote:xo icodi ro ver vrtavdi :DDtiko_levymontes wrote:getqva d agetyodi :DDDDDMariami wrote:aqamde ver tqviiiii? saswrafod waveid vkitxtiko_levymontes wrote:gogoooo programas unda gadawera da gagixsniiis etunas hkitxe gaswavliiis hola aris ragc programa d agagixsnis mereMariami wrote:me unda gameketebina xarisxianebi telemundo.comidan da ra qnes daunebma video agar ixsneba da ver vviwer :DDtiko_levymontes wrote:kai fotoebia xarisxi ro qondes ufro kai qinebodaaaamonica spear_fan wrote:
mec aravtqi ra donis daunebi arian amdeni xania asea da ro ar ixsneba xo unda gaasworontqo :DDDDDDDD
aqamde getqva bolo donemde valndzge amagati admini :DDDDDDDD
profilebs ara yvelafers maswreb :DDDDMariami wrote:me ra sdhuashi var daunotiko_levymontes wrote:me shen ar gamaxare viroooo mere espinelamac aiwyo da axl aukve salomeeem :DDDDMariami wrote:shen ki ara metiko_levymontes wrote:xo vamboob am forumz eyevla me maswrebs ragacas :DDDD ar mianereseeebsamicn davayeneb amas da ro frialebs imas erta da mere clake im ro fotos feradi romaa rom moemwona:DDDmonica spear_fan wrote:xooo salomes eyenaMariami wrote:mgoni eyena :DDDDDD sara mgoni salomes eyena , agar maxosvstiko_levymontes wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa es me moemwonaaaaaa eyena ukve mag xaaams? me mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:ahaa guka mere xelmowerad daayene,didi zomisa kargad jdeba xelmoweradd
shennair profilebs ar vayeneb me :DDDDDDDDd an rodis davayene
auu ese cmindaaaa :DDD movifiqreee oriveze unda vechalicho axla dedachemsMariami wrote:isssss virooootiko_levymontes wrote:ar momebzrebiaaamara esec ro dzaan mwomons ra gavketo? :DDDDDD roemeli shevikero axlaaaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:is kaba mogbezrda ukvee DD da axla amaze gadaxvedii xoo? :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:nagavoo dzaan gavreke magaze da ra gavakeo aaa msihveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet dzaaan dzaaan mowoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooons vegar vakeeb archevans magas da im kaas shoris :DDdddddMariami wrote:vaimeeeeeee aaaaaaaaaaaaa gmertoooooooooo :DDDDDDD ra iame gijdbeir azec me viroo, shen xo yvelafershi unda shemecilo :DDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
xelis mocheris momentze chanda lamazad vaaah :DDDDMariami wrote:musikasisedac mousmen youtubshi :DDtiko_levymontes wrote:musika ro chairto imaze gavreke viro :DDDDMariami wrote:vaimee D:DD ucbad ar mixvde romel momentze ambob :DDtiko_levymontes wrote:xoo xandaxan kiii auuu me is momenti maxosvs dzaaan magzec ragacaniarad gavdiiii am smiles nairaaaad ai is rafaeli rom iwva saaadmyofoshi amanda rom iyo ragacas eubneboda mdzinares ar amxosvs ras da amanda ro gamodioda rafaelma xelze mokida xeli da raagc utxra ar amxsovs ra mara mus\ika chiarto da aaaaaaaaaaaaaaaaMariami wrote:mag dros ara,saras ro euxeseboda,mgoni baridanac ro gaagdotiko_levymontes wrote:rodis abeltan ertad rom iyo? mag dros mec tu pablostane rtad :D nu roca rafaeltana r iyo ashin mawyviatavda me nervebs D:Mariami wrote:amanda erti periodi dzaan mawyvitavda nervebstiko_levymontes wrote:amandaaa eh rogor miyvarda biancaze metadac!!!monica spear_fan wrote:
Page 7 of 66 • 1 ... 6, 7, 8 ... 36 ... 66
Similar topics
» Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #9
» Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #10
» Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #2
» Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #3
» Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #1
» Monica Spear/ /მონიკა სპეარი #10