ბურაკ აზჩივიტი ახალ სერიალში
+2
maite-elizabeth
MaRiami
6 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ბურაკ აზჩივიტი ახალ სერიალში
Me msgavsi araferi wamikitxavss , da ar mgonia simartle iyossMariko wrote:fahriye amas silamazit milionjer jobia tumca es dzlieri msaxiobia dzalian
rogorc gavige fahriye ar tanxmdeba proeqtebs 300 atasze meti avansi tu ar aqvs burakis filmshi ki burakisgan mxolod 200 atasi miigo :DD ox es siyvaruli
maite-elizabeth- საყვარელი სერიალი : cuidado con el angel <3 calikusu
პოსტების რაოდენობა : 2615
დაბადების თარიღი : 02.01.92
ქულები : 2709
ასაკი : 32
Aravin icis vin rogor aris gatamamebuli da saertod fahriyem burakis filmshi satamashod ramdeni moitxova amitom fahriyeze aseti laparaki cudad mimachniaa , mashin roca chorebi usafudzvloaaMariko wrote:E s P i N e L a _ F a N s wrote:ox naxe erti am ertma narchitan rogor gatamama bevri fuli unda :DDDMariko wrote:fahriye amas silamazit milionjer jobia tumca es dzlieri msaxiobia dzalian
rogorc gavige fahriye ar tanxmdeba proeqtebs 300 atasze meti avansi tu ar aqvs burakis filmshi ki burakisgan mxolod 200 atasi miigo :DD ox es siyvaruli
winaze ambebi iyo :DD magaziashi rigebi yofila did super marketebshi da aman urigod moindoma gasvla da erti ambebi auetexa xalxma tavze daaxures mteli produqti D: chven narchita da fahriye ar vicito :DD
maite-elizabeth- საყვარელი სერიალი : cuidado con el angel <3 calikusu
პოსტების რაოდენობა : 2615
დაბადების თარიღი : 02.01.92
ქულები : 2709
ასაკი : 32
maite-elizabeth wrote:Me msgavsi araferi wamikitxavss , da ar mgonia simartle iyossMariko wrote:fahriye amas silamazit milionjer jobia tumca es dzlieri msaxiobia dzalian
ar mindoda skandalis gamowveva da agar chavtvsle sachiro siaxlis gaxsna tumca es pirveli shemxtveva ar aris fahriyes pretenziebze
meryemi N2 ia ra
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ფერნანდო კოლუნგა ახალ სერიალში?
» სელმა ერგენჩი ახალ სერიალში
» გაბრიელ სოტო ახალ სერიალში
» სელენ სოიდერი ახალ სერიალში