სულელური პოსტები #13
+5
Espinela-Fans
tiko_levymontes
monica spear_fan
Bennu ♥
MaRiami
9 posters
Page 31 of 67
Page 31 of 67 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67
Re: სულელური პოსტები #13
shen martla debili xar gexvewebodnen da ram wagiyvana :DDMariami wrote:mec egre var. dedachemi da mamachemi emxvwenen ar waxvideo da vin usmenda. aravin qinebaos a dmdiixaroo da vin daujera :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
srulwlovani romiqnebi mere vegargibrdzanebs verafersMariami wrote:me rom shens adgilasd viyo momklavda deedachemi ro ar wavsuliyavitiko_levymontes wrote:mec var am shemtxvevahsi ar viyavi marto :Dely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
ertrel martla mase vqeni D:D soflis gamo chamoiyvana da meore dges ar waval xvaltqo da ras qvia ar waxvalo ertti ambebi gamimarta :DDDDDDDD
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
momkla mere dges kinagam magitooo ras wmaomiyaneo xo vicodi mase ro iqnebodao :DDMariami wrote:me rom shens adgilasd viyo momklavda deedachemi ro ar wavsuliyavitiko_levymontes wrote:mec var am shemtxvevahsi ar viyavi marto :Dely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
ertrel martla mase vqeni D:D soflis gamo chamoiyvana da meore dges ar waval xvaltqo da ras qvia ar waxvalo ertti ambebi gamimarta :DDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
rom momkla dges skolashi arwavidodi daramale daiwyo es ubeduri skolatiko_levymontes wrote:shen martla debili xar gexvewebodnen da ram wagiyvana :DDMariami wrote:mec egre var. dedachemi da mamachemi emxvwenen ar waxvideo da vin usmenda. aravin qinebaos a dmdiixaroo da vin daujera :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
shens klaselebze rashi maintereseeeeebs -_- ara mainteresebs ertze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:shenze ar vicitiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeee xoda mitxrai exla chemze winaswar ragaceebi ras udgaxar :DDMariami wrote:kii ki seriozulad :DDtiko_levymontes wrote:
dhen ixumre da eg martla grdznobs xolme DDDD
klasshi ro vityvi ai shen gagidzaxebs dges maswi martla idzaxeben da mere chems wyevlahsi arian :DDDDD
chems klaselebze viic :DD
megona mietreodnennn da davaleba ro meicat aravin metyodaa aravin ciis klasshi davalebara gaqvss marto me da ertma gogom vicit da is googoc ar midiodatiko_levymontes wrote:shen martla debili xar gexvewebodnen da ram wagiyvana :DDMariami wrote:mec egre var. dedachemi da mamachemi emxvwenen ar waxvideo da vin usmenda. aravin qinebaos a dmdiixaroo da vin daujera :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
srulwlovai rom viqnebi mere maldoba mixtras sacxorebladac rom davrche amattanely-sere wrote:srulwlovani romiqnebi mere vegargibrdzanebs verafersMariami wrote:me rom shens adgilasd viyo momklavda deedachemi ro ar wavsuliyavitiko_levymontes wrote:mec var am shemtxvevahsi ar viyavi marto :Dely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
vaimeeeee :DDDDDDDDDD kai getyvii magaze xolme :DDtiko_levymontes wrote:shens klaselebze rashi maintereseeeeebs -_- ara mainteresebs ertze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:shenze ar vicitiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeee xoda mitxrai exla chemze winaswar ragaceebi ras udgaxar :DDMariami wrote:kii ki seriozulad :DDtiko_levymontes wrote:
klasshi ro vityvi ai shen gagidzaxebs dges maswi martla idzaxeben da mere chems wyevlahsi arian :DDDDD
tan sansic gqonia mastan :DD
Last edited by Mariami on Thu Jan 15 2015, 14:25; edited 1 time in total
MaRiami- Admin
martla maris klaselebze gamaxsenda im bavshvs raqvia zuka tu ragac :DDtiko_levymontes wrote:shens klaselebze rashi maintereseeeeebs -_- ara mainteresebs ertze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:shenze ar vicitiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeee xoda mitxrai exla chemze winaswar ragaceebi ras udgaxar :DDMariami wrote:kii ki seriozulad :DDtiko_levymontes wrote:
me mindoa rom daywebuliyo erti xmriv mara mecadieoba mezareba aaaaaaaaaaaaely-sere wrote:rom momkla dges skolashi arwavidodi daramale daiwyo es ubeduri skolatiko_levymontes wrote:shen martla debili xar gexvewebodnen da ram wagiyvana :DDMariami wrote:mec egre var. dedachemi da mamachemi emxvwenen ar waxvideo da vin usmenda. aravin qinebaos a dmdiixaroo da vin daujera :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
axla xo mibrdzanebs ras ambob :DDely-sere wrote:srulwlovani romiqnebi mere vegargibrdzanebs verafersMariami wrote:me rom shens adgilasd viyo momklavda deedachemi ro ar wavsuliyavitiko_levymontes wrote:mec var am shemtxvevahsi ar viyavi marto :Dely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
MaRiami- Admin
vaimeeeee dedaaa:DDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:momkla mere dges kinagam magitooo ras wmaomiyaneo xo vicodi mase ro iqnebodao :DDMariami wrote:me rom shens adgilasd viyo momklavda deedachemi ro ar wavsuliyavitiko_levymontes wrote:mec var am shemtxvevahsi ar viyavi marto :Dely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
sacemi xo iyavi viro :DD
MaRiami- Admin
:DDDDDDDDDDDD aba sad waetrevii? egreve gatxovdebi xo? :DDtiko_levymontes wrote:srulwlovai rom viqnebi mere maldoba mixtras sacxorebladac rom davrche amattanely-sere wrote:srulwlovani romiqnebi mere vegargibrdzanebs verafersMariami wrote:me rom shens adgilasd viyo momklavda deedachemi ro ar wavsuliyavitiko_levymontes wrote:mec var am shemtxvevahsi ar viyavi marto :Dely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
MaRiami- Admin
mere xo und agcodnoda ro ar mividodnen shen xo winaswarmetyveli xar :DDDMariami wrote:megona mietreodnennn da davaleba ro meicat aravin metyodaa aravin ciis klasshi davalebara gaqvss marto me da ertma gogom vicit da is googoc ar midiodatiko_levymontes wrote:shen martla debili xar gexvewebodnen da ram wagiyvana :DDMariami wrote:mec egre var. dedachemi da mamachemi emxvwenen ar waxvideo da vin usmenda. aravin qinebaos a dmdiixaroo da vin daujera :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:she sawyalo imashi mainc gamimartla rom chem nebaze var minda waval minda aratiko_levymontes wrote:me mqonda mizeziii ro ar wavsuliyvai sofelshi wamatrevdnen iseevely-sere wrote:debilo skolashi iyavi? me 20shi wavaltiko_levymontes wrote:ahaa chkviani bavshviiiii chemtan maswebi ar modiode agvianebdnen da chven viyavit :DDdely-sere wrote:meti saqme armqonda dges skolashi wavsliyaviMariami wrote:nanaa dges egde skolahsi?
ely-sere wrote:martla maris klaselebze gamaxsenda im bavshvs raqvia zuka tu ragac :DDtiko_levymontes wrote:shens klaselebze rashi maintereseeeeebs -_- ara mainteresebs ertze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:shenze ar vicitiko_levymontes wrote:vaimeeeeeeeee xoda mitxrai exla chemze winaswar ragaceebi ras udgaxar :DDMariami wrote:kii ki seriozulad :DDtiko_levymontes wrote:
shen saidan icnob? agar maxosvs :DDDDDDd
MaRiami- Admin
Page 31 of 67 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5