ჩვენი პროფილები #3
+4
Bennu ♥
tiko_levymontes
MaRiami
Mariko
8 posters
Page 47 of 67
Page 47 of 67 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67
Re: ჩვენი პროფილები #3
sazizgari nikia oggo tas gavs ro vuyureb guli emreva ,sheni postebis wakitxva ar minda :DDtiko_levymontes wrote:mainc aainc im dros momvidia mowera gabrazebuli ro egde DDDDDDDDDD au mixdeba es sadzagluri niki mara acrmenis fnai ro var guli evr micherdeba es ro maqvs DDDMariami wrote:dges ro momweree agar mindaao agar shemicvalo nikiooo mzad viyavi momekali tan gabarzebuli viyaviiii,egdos maseeee mag maxinji nikittqoo :DDDDDD da aiincc shegicvale magas vin hkitxavstqo :DDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
aqamde shegecvala ras miyurebdi meeee DDDDDDDDDDDD aseti kai tu acmochndeboda martla ar megonaaaaaaaaaaaaaa me tavdian megona metqi espienalsnairad rame xo ar amiweratqoMariami wrote:sazizgari nikia oggo tas gavs ro vuyureb guli emreva ,sheni postebis wakitxva ar minda :DDtiko_levymontes wrote:mainc aainc im dros momvidia mowera gabrazebuli ro egde DDDDDDDDDD au mixdeba es sadzagluri niki mara acrmenis fnai ro var guli evr micherdeba es ro maqvs DDDMariami wrote:dges ro momweree agar mindaao agar shemicvalo nikiooo mzad viyavi momekali tan gabarzebuli viyaviiii,egdos maseeee mag maxinji nikittqoo :DDDDDD da aiincc shegicvale magas vin hkitxavstqo :DDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
profilebzec maseatiko_levymontes wrote:aqamde shegecvala ras miyurebdi meeee DDDDDDDDDDDD aseti kai tu acmochndeboda martla ar megonaaaaaaaaaaaaaa me tavdian megona metqi espienalsnairad rame xo ar amiweratqoMariami wrote:sazizgari nikia oggo tas gavs ro vuyureb guli emreva ,sheni postebis wakitxva ar minda :DDtiko_levymontes wrote:mainc aainc im dros momvidia mowera gabrazebuli ro egde DDDDDDDDDD au mixdeba es sadzagluri niki mara acrmenis fnai ro var guli evr micherdeba es ro maqvs DDDMariami wrote:dges ro momweree agar mindaao agar shemicvalo nikiooo mzad viyavi momekali tan gabarzebuli viyaviiii,egdos maseeee mag maxinji nikittqoo :DDDDDD da aiincc shegicvale magas vin hkitxavstqo :DDDDDDD
me ro girchevv is gixdebaa :DDDDDDDD am niks iito ar gicvlidii rooo axaliw listvistqo cota mereee magram dges roo momwere dzaan gavbrazdiii mzad viyaviiii saxeshi melewa :DDDDDDD
shen chemma mterma dagijeros
tore xo geqnebod is maxinjobaaa sul :DD
MaRiami- Admin
kaia axal wels ro ar daelodeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaa chemi nikiiiiiiiiiiiiiiii awi ase tu ise momxidbdea mgoni profilebi DDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:profilebzec maseatiko_levymontes wrote:aqamde shegecvala ras miyurebdi meeee DDDDDDDDDDDD aseti kai tu acmochndeboda martla ar megonaaaaaaaaaaaaaa me tavdian megona metqi espienalsnairad rame xo ar amiweratqoMariami wrote:sazizgari nikia oggo tas gavs ro vuyureb guli emreva ,sheni postebis wakitxva ar minda :DDtiko_levymontes wrote:mainc aainc im dros momvidia mowera gabrazebuli ro egde DDDDDDDDDD au mixdeba es sadzagluri niki mara acrmenis fnai ro var guli evr micherdeba es ro maqvs DDDMariami wrote:dges ro momweree agar mindaao agar shemicvalo nikiooo mzad viyavi momekali tan gabarzebuli viyaviiii,egdos maseeee mag maxinji nikittqoo :DDDDDD da aiincc shegicvale magas vin hkitxavstqo :DDDDDDD
me ro girchevv is gixdebaa :DDDDDDDD am niks iito ar gicvlidii rooo axaliw listvistqo cota mereee magram dges roo momwere dzaan gavbrazdiii mzad viyaviiii saxeshi melewa :DDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ravi vnaxoott :DDDD sul sazizgrobebi tu ayeneee mainc veraferi mogixdeba :DDtiko_levymontes wrote:kaia axal wels ro ar daelodeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaa chemi nikiiiiiiiiiiiiiiii awi ase tu ise momxidbdea mgoni profilebi DDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:profilebzec maseatiko_levymontes wrote:aqamde shegecvala ras miyurebdi meeee DDDDDDDDDDDD aseti kai tu acmochndeboda martla ar megonaaaaaaaaaaaaaa me tavdian megona metqi espienalsnairad rame xo ar amiweratqoMariami wrote:sazizgari nikia oggo tas gavs ro vuyureb guli emreva ,sheni postebis wakitxva ar minda :DDtiko_levymontes wrote:mainc aainc im dros momvidia mowera gabrazebuli ro egde DDDDDDDDDD au mixdeba es sadzagluri niki mara acrmenis fnai ro var guli evr micherdeba es ro maqvs DDDMariami wrote:dges ro momweree agar mindaao agar shemicvalo nikiooo mzad viyavi momekali tan gabarzebuli viyaviiii,egdos maseeee mag maxinji nikittqoo :DDDDDD da aiincc shegicvale magas vin hkitxavstqo :DDDDDDD
MaRiami- Admin
davakvidbei mainc DDDDDDDDDDDMariami wrote:ravi vnaxoott :DDDD sul sazizgrobebi tu ayeneee mainc veraferi mogixdeba :DDtiko_levymontes wrote:kaia axal wels ro ar daelodeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaa chemi nikiiiiiiiiiiiiiiii awi ase tu ise momxidbdea mgoni profilebi DDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:profilebzec maseatiko_levymontes wrote:aqamde shegecvala ras miyurebdi meeee DDDDDDDDDDDD aseti kai tu acmochndeboda martla ar megonaaaaaaaaaaaaaa me tavdian megona metqi espienalsnairad rame xo ar amiweratqoMariami wrote:sazizgari nikia oggo tas gavs ro vuyureb guli emreva ,sheni postebis wakitxva ar minda :DDtiko_levymontes wrote:mainc aainc im dros momvidia mowera gabrazebuli ro egde DDDDDDDDDD au mixdeba es sadzagluri niki mara acrmenis fnai ro var guli evr micherdeba es ro maqvs DDDMariami wrote:dges ro momweree agar mindaao agar shemicvalo nikiooo mzad viyavi momekali tan gabarzebuli viyaviiii,egdos maseeee mag maxinji nikittqoo :DDDDDD da aiincc shegicvale magas vin hkitxavstqo :DDDDDDD
vaime rogor momnatrebia tikos dzveli saxeli :DDD <3
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Don't let Go... dOn't Run Away loVe
I Still gOt FeElings You aRe My PaSsion...
მეც მომნატრებია და არ ვიცოდი ;დდდდMariko wrote:vaime rogor momnatrebia tikos dzveli saxeli :DDD <3
კაია მომწოოონსMariko wrote:Don't let Go... dOn't Run Away loVeI Still gOt FeElings You aRe My PaSsion...
tiko_levymontes wrote:მეც მომნატრებია და არ ვიცოდი ;დდდდMariko wrote:vaime rogor momnatrebia tikos dzveli saxeli :DDD <3
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes wrote:კაია მომწოოონსMariko wrote:Don't let Go... dOn't Run Away loVeI Still gOt FeElings You aRe My PaSsion...
sps shenic kaia
mecccMariko wrote:vaime rogor momnatrebia tikos dzveli saxeli :DDD <3
MaRiami- Admin