გავიცნოთ იუზერები
+21
adriana fonseca
ninuca
monica spear_fan
selen soyder
Bennu ♥
Val Eria
noona
I Love Bachata
RonaldoFan
Miss Selen ♥ Soyder
Ines Robledo
iasemini
Hermione Granger
selen<3
bianca y bruno
ely-sere
ChaAd_TamMarAa
tiko_levymontes
Mariko
Espinela-Fans
MaRiami
25 posters
Page 20 of 22
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: გავიცნოთ იუზერები
Mariko wrote:nino-serenay wrote:მე ზოდიაქოს ნიშნით სასწორი ვარრ .. ძაან მომეწონა ეს და როარ დავდო არ შემიძლია :დდდდდ ჩემზე წერია.. და აი ვინც არ მიცნობთ გამიცანით :დდ
hahaa :DD tkbilo gamixardeba tu xshirad dapostav forumze <3 :* chemi dzmac sasworia sxvatashoris da kargad vici es nishani rogor vlindeba adamainebshi :DD ise da me lomi var :DDD
aa :dd
nino-nina- საყვარელი სერიალი : TVD da Medceziri
პოსტების რაოდენობა : 121
დაბადების თარიღი : 15.10.01
ქულები : 133
ასაკი : 23
nino-serenay wrote:Mariko wrote:nino-serenay wrote:მე ზოდიაქოს ნიშნით სასწორი ვარრ .. ძაან მომეწონა ეს და როარ დავდო არ შემიძლია :დდდდდ ჩემზე წერია.. და აი ვინც არ მიცნობთ გამიცანით :დდ
hahaa :DD tkbilo gamixardeba tu xshirad dapostav forumze <3 :* chemi dzmac sasworia sxvatashoris da kargad vici es nishani rogor vlindeba adamainebshi :DD ise da me lomi var :DDD
aa :dd
:DDDDDDDDDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ალბათ ეს იქნება შესაფერისი თემა იმისთვის რისი დაპოსტვაც მიდნოდა მეტი შესაფერისი ვერ მოძებნე მოკლეეეედ ზუსტად 2 წლის წინ 11 მარტს მე გავიცანი დღეისათვის ცემი ერთ-ერთი საუკეთესო მეგობარი ადამიანი რომელიც არ ვიცი რომ არ შემხვედროდა სულ სვანაირი იქნებოდა ცემი ცოხვრეა ალბათ ჩვენი ფორუმის ადმინი რომელიც ძალიან ძალიან მიყარს და სურვილი მაქვს რომ კიდევ ბევრი წლის შემდეგ დაპოსტა ამ თემაში ამავე სკაითხზე და კიდევ ბევრკერ მივლოცავ მას
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
vaimeeeeee tikooo <333 dzaan didi madlobaa aseti sityvebistvis. mec dzalian miyvarxar da am sityvebs chemgan vegar moeswrebi :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
dzaaaaan momewonaa fotoeebii ,dzaaann. madlobaa yvela gadavwere kompshi :DDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
vaimeeee :DDD xo vambob zgeli midna sheni gadzlebistvis :DDDDDDDD maldoba piriqit sheeeen <3333333333 mec dzaaan momewona fotoebiii ai dzaan magis tqma dmaviwyda ddilas ro moemwona mec gadavwer exlaaMaRiami wrote:vaimeeeeee tikooo <333 dzaan didi madlobaa aseti sityvebistvis. mec dzalian miyvarxar da am sityvebs chemgan vegar moeswrebi :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
imdenad ageshala shens dampal avze nervebi aba ra iqneboda ;DDDDDDDd viocdi mase ro ageshelboda nervebi winaswar vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
vaimeeee :DDD xo vambob zgeli midna sheni gadzlebistvis :DDDDDDDD maldoba piriqit sheeeen <3333333333 mec dzaaan momewona fotoebiii ai dzaan magis tqma dmaviwyda ddilas ro moemwona mec gadavwer exlaa
madlobaaaaa
MaRiami- Admin
ameshala romelia ramis chavlewe ragacaaa ai arasdros ar maviwydeba egeti ragaceebi dab dgeebi da egeti tarigebi da mainc da mainc eg damaviwydaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:imdenad ageshala shens dampal avze nervebi aba ra iqneboda ;DDDDDDDd viocdi mase ro ageshelboda nervebi winaswar vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
vaimeeee :DDD xo vambob zgeli midna sheni gadzlebistvis :DDDDDDDD maldoba piriqit sheeeen <3333333333 mec dzaaan momewona fotoebiii ai dzaan magis tqma dmaviwyda ddilas ro moemwona mec gadavwer exlaa
madlobaaaaa
nu axla me xo bedi ar maqvs ra gikvirs ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD yvelaferi saswauli chemze xdebatiko_levymontes wrote:ameshala romelia ramis chavlewe ragacaaa ai arasdros ar maviwydeba egeti ragaceebi dab dgeebi da egeti tarigebi da mainc da mainc eg damaviwydaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:imdenad ageshala shens dampal avze nervebi aba ra iqneboda ;DDDDDDDd viocdi mase ro ageshelboda nervebi winaswar vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
madlobaaaaa
MaRiami- Admin
rtao xra eseti ubedo adamiano martla raaa :DDDMaRiami wrote:nu axla me xo bedi ar maqvs ra gikvirs ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD yvelaferi saswauli chemze xdebatiko_levymontes wrote:ameshala romelia ramis chavlewe ragacaaa ai arasdros ar maviwydeba egeti ragaceebi dab dgeebi da egeti tarigebi da mainc da mainc eg damaviwydaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:imdenad ageshala shens dampal avze nervebi aba ra iqneboda ;DDDDDDDd viocdi mase ro ageshelboda nervebi winaswar vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
madlobaaaaa
raviciii abaa :DD mamachemic masetia da memkvidreobit gamomyva albat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:rtao xra eseti ubedo adamiano martla raaa :DDDMaRiami wrote:nu axla me xo bedi ar maqvs ra gikvirs ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD yvelaferi saswauli chemze xdebatiko_levymontes wrote:ameshala romelia ramis chavlewe ragacaaa ai arasdros ar maviwydeba egeti ragaceebi dab dgeebi da egeti tarigebi da mainc da mainc eg damaviwydaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:imdenad ageshala shens dampal avze nervebi aba ra iqneboda ;DDDDDDDd viocdi mase ro ageshelboda nervebi winaswar vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
madlobaaaaa
MaRiami- Admin
sheni ubedobis gamo damaviwyda eg dgeeeMaRiami wrote:raviciii abaa :DD mamachemic masetia da memkvidreobit gamomyva albat :DDDDDDDDtiko_levymontes wrote:rtao xra eseti ubedo adamiano martla raaa :DDDMaRiami wrote:nu axla me xo bedi ar maqvs ra gikvirs ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD yvelaferi saswauli chemze xdebatiko_levymontes wrote:ameshala romelia ramis chavlewe ragacaaa ai arasdros ar maviwydeba egeti ragaceebi dab dgeebi da egeti tarigebi da mainc da mainc eg damaviwydaaaaaaaaaaaaMaRiami wrote:imdenad ageshala shens dampal avze nervebi aba ra iqneboda ;DDDDDDDd viocdi mase ro ageshelboda nervebi winaswar vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtiko_levymontes wrote:
madlobaaaaa
sxva drois gaixsene rogorc ginda :DDDDDDDDDDDd
tore mere ukve me agar gaamxsendeba
tore mere ukve me agar gaamxsendeba
MaRiami- Admin
vaimee ra sayvarlebi xart es postebi rom wavikitxe nostalgia shemomawva <33 ar maxsovs zustad rodis gagicanit tumca mec bednieri var uamravi kargi adamiani gavicani
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
Dedaaaaaaa gilocavt bavshveboooo :dd 2 weli gaviaa axla guli amichuydeba shevaberdit erturts
Espinela-Fans- საყვარელი სერიალი : Game of thrones/Kara Sevda
პოსტების რაოდენობა : 26147
დაბადების თარიღი : 11.08.01
ქულები : 26762
ასაკი : 23
awww gochebooo <333333 xoo shevaberdit ertmnets :DDD iemdia gadavakvdebit :D <3 au tqveni tarigebi arc me maxsovs erti janasi gavixsene isic komenatreis sahsualebit da meore marisi isic postebis sahsualebit corazon valientes temashiaaa mara espinelastan ukve sadgac sheidzleba itqvas 2 weliwad naxevari iqnebaa da kunastan sadgac weliwadi da tveebi chems mere ramodenime tveshi modi shenc <3
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Similar topics
» გავიცნოთ უკეთ ერთმანეთი
» შევაფასოთ იუზერები !!!!!!
» იუზერები და სერიალების გმირები :დდდდ
» "ძველი" და "ახალი" იუზერები ( ფორუმების მიხედვით)
» შევაფასოთ იუზერები !!!!!!
» იუზერები და სერიალების გმირები :დდდდ
» "ძველი" და "ახალი" იუზერები ( ფორუმების მიხედვით)
Page 20 of 22