სულელური პოსტები #12
+7
MaRiami
Espinela-Fans
giorgi
ely-sere
Gutierrez
Bennu ♥
Mariko
11 posters
Page 57 of 67
Page 57 of 67 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 62 ... 67
Re: სულელური პოსტები #12
Tiko Villalobos wrote:dedaaaaaaaaa DDDDDDDDDDDMariami wrote:ra kreitnii xara damianooooooooely-sere wrote:eg rom vicode ukve nanaxi meyolebodiMariami wrote:rogor ara ki ara rogor movidet da sad ;DDDDDDDDely-sere wrote:ki rogor araBennu wrote:nanan rame rom iyos meda marim gnaxot ar shegidzlia :d madliza tbilshi xar:dd
ar icii sad cxovroob?
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
anu la tempestadsac chagirtavs DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:geshvela da egaaaMariko wrote:Mariami wrote:mamachemi uyurebs da mec meyureba :DDDDDDMariko wrote:auu eg bichi me debilsi rolit mowmons megobaro da tavs aqnevs matroshkasavit :DDD mara dzaan gawelili serialia serials vuyuro da magas imena tvitmkvlelobaa :DD
:DDD chemebi ar uyureben :D ai bebiachemi gamova male chemtan da eg uyurebs da momiwevs io ^^ :D
bebiachemi yvelafers uyurebs gogo :DDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
nana miyavrxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarely-sere wrote:tikooooooooo mokvdi
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
nanass shexedett shishveli acebis fotorebshi dadzvreba turmeeeeee :DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariami wrote:amas isevv bavshvi aleki jobia LDDDDDDDTiko Villalobos wrote:kide tu aq moitanos aq DDDDDDDDMariami wrote:vaimeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:es chem tikos
amas tu aseti foto eqneboda ver warmomedginaaaaaaa :DDDDDDDDD
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:anu la tempestadsac chagirtavs DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:geshvela da egaaaMariko wrote:Mariami wrote:mamachemi uyurebs da mec meyureba :DDDDDDMariko wrote:auu eg bichi me debilsi rolit mowmons megobaro da tavs aqnevs matroshkasavit :DDD mara dzaan gawelili serialia serials vuyuro da magas imena tvitmkvlelobaa :DD
:DDD chemebi ar uyureben :D ai bebiachemi gamova male chemtan da eg uyurebs da momiwevs io ^^ :D
MaRiami- Admin
mase me gamodis mashin striptiz klubshi davdivar da egaaaaaaaaaaMariami wrote:nanass shexedett shishveli acebis fotorebshi dadzvreba turmeeeeee :DDDDDDDDD
debilo chems das gadmotaniliaqvs kompiutershi ramdeni foto aqvs iciiMariami wrote:nanass shexedett shishveli acebis fotorebshi dadzvreba turmeeeeee :DDDDDDDDD
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
Mariami wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:anu la tempestadsac chagirtavs DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:geshvela da egaaaMariko wrote:Mariami wrote:mamachemi uyurebs da mec meyureba :DDDDDDMariko wrote:auu eg bichi me debilsi rolit mowmons megobaro da tavs aqnevs matroshkasavit :DDD mara dzaan gawelili serialia serials vuyuro da magas imena tvitmkvlelobaa :DD
Mariami wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:anu la tempestadsac chagirtavs DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:geshvela da egaaaMariko wrote:Mariami wrote:mamachemi uyurebs da mec meyureba :DDDDDDMariko wrote:auu eg bichi me debilsi rolit mowmons megobaro da tavs aqnevs matroshkasavit :DDD mara dzaan gawelili serialia serials vuyuro da magas imena tvitmkvlelobaa :DD
mec miyvarxar tikooTiko Villalobos wrote:nana miyavrxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarely-sere wrote:tikooooooooo mokvdi
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
tavs iamrtleb nanuli? :DDDDely-sere wrote:debilo chems das gadmotaniliaqvs kompiutershi ramdeni foto aqvs iciiMariami wrote:nanass shexedett shishveli acebis fotorebshi dadzvreba turmeeeeee :DDDDDDDDD
mtavaria naxulobb da saidan gaqvs rashi mainetersevs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDely-sere wrote:debilo chems das gadmotaniliaqvs kompiutershi ramdeni foto aqvs iciiMariami wrote:nanass shexedett shishveli acebis fotorebshi dadzvreba turmeeeeee :DDDDDDDDD
mtavaria ro yovel dge uyurebb LDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
chemi coxvreba xaaaaaaaaaaaar <33333333333333 ai rogorc inesi mdzuls ise miyarxar shenely-sere wrote:mec miyvarxar tikooTiko Villalobos wrote:nana miyavrxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarely-sere wrote:tikooooooooo mokvdi
ar gamogdiiis !!!!!!! :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:tavs iamrtleb nanuli? :DDDDely-sere wrote:debilo chems das gadmotaniliaqvs kompiutershi ramdeni foto aqvs iciiMariami wrote:nanass shexedett shishveli acebis fotorebshi dadzvreba turmeeeeee :DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
Page 57 of 67 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 62 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #11