სულელური პოსტები #12
+7
MaRiami
Espinela-Fans
giorgi
ely-sere
Gutierrez
Bennu ♥
Mariko
11 posters
Page 40 of 67
Page 40 of 67 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67
Re: სულელური პოსტები #12
moveli,apa raxteba
SoPhachka- საყვარელი სერიალი : Ravici :)))))))))
პოსტების რაოდენობა : 1211
დაბადების თარიღი : 24.07.99
ქულები : 1205
ასაკი : 25
არც შენიიიიიიიიიely-sere wrote:sheni mogvare ardarcheniliyos aravin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tiko Villalobos wrote:ხოოოოოოოოოო მიყავრს ვგიჟდეი ნანაზეეეეეეეეეეეეეე მაგის კუბო დავდგი მეეე და შემოვუარე ზალაში ადგულს ;დდდMariami wrote:xedavvv nanaa ra akrgii gogoaa tikooo? :DDDDDDDDDDDDD miyvarxaroo shenn kiide.... :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ely-sere wrote:TIKOOOOOO sheni kubo davdgi
- chemi gogooooooooo :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01::სიყვარული01: :სიყვარული01: dzaaan dzaaaan miyvarxaaaaaaaaaaaar :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: momewie ukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
vaimeeeeeeeee dedaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa "DDDDDDDDDDDely-sere wrote:saidan gaige?Tiko Villalobos wrote:რაო მატყეუბ შე ვირო თურმე რამონეიმე საათი პოსე ყოფილხარMariami wrote:vegar vcherdebi seriozulaaaaaaaaaaaaaadddd :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ვაიმეეეეეეეეეეეეely-sere wrote:ki abaa tavs nu idebilebtqoo!! wegan vanesa pose geweraMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
am postze seriozulad cudad gavxdii aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tiko axla amrtla mishveleeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
vaimeeeeeee wadiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!SoPhachka wrote:moveli,apa raxteba
ra ferit postav gogooo tvalebi amchrelda D:DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
რა ბუბლიკი გოგ ;დდდდMariami wrote:vaimeee bublikiiiiiiiiiiiiiiii
es ra gaamxweedan :DDDDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
მაგ სიართლით იარე შენely-sere wrote:iqamde tiko vermiagwevstqo daimitom vulocavMariami wrote:1 welia tikos dba dgemde ;zDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDely-sere wrote:tiko winaswar gilocav dabadebis dges radgan iqamde vermixval :DD
1 tvit adre mainc mgelcpoa
შენ რა ყველაფერ იცი ვააააააააააჰMariami wrote:viciiTiko Villalobos wrote:შენ საიდნა იცი მე რანაირად ვიჯღანები? ;დდდMariami wrote:magisnairad ijganeba :DDDDDDDDDely-sere wrote:ggavs xoiciTiko Villalobos wrote:me miyavrs eg smileeeeeeeeeeeeeeeMariami wrote:vaimeeee nana am dajganul smiles rogor ver vitaann :DD
marto shentvis memeteba :DDDDDDD <3333
bublikii minda :DDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:რა ბუბლიკი გოგ ;დდდდMariami wrote:vaimeee bublikiiiiiiiiiiiiiiii
es ra gaamxweedan :DDDDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
mshvenieria ras erchiMariami wrote:vaimeeeeeee wadiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!SoPhachka wrote:moveli,apa raxteba
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
მე ეხლაააა არვიც რა სიკვდილი მჭიიიიიიიიიიიიირსMariami wrote:vaime me dilit makankalebda :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:მართლა ვკვდები ხლახო მაკანკალებს მცივაააა ;დდდMariami wrote:sheni sikvdili da ar agdarchena ;DDDDDDDTiko Villalobos wrote:ra wavida?ely-sere wrote:aeuffffff wavidaa.......Mariami wrote:nanaaa tiko ar shemovaa loginshi gdiaaa tbiladddd daa taviiiss sheyarebultan samqe aqvs shentvis ar scaliaa :DDDD
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
shens sikvdilsely-sere wrote:mshvenieria ras erchiMariami wrote:vaimeeeeeee wadiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!SoPhachka wrote:moveli,apa raxteba
moshordit orive tore sul gaavuqme eg ferebi :DDDDD
MaRiami- Admin
წადი შორს წადიიMariami wrote:vaimeeeeeee wadiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!SoPhachka wrote:moveli,apa raxteba
ra ferit postav gogooo tvalebi amchrelda D:DDDDDDDD
SoPhachka- საყვარელი სერიალი : Ravici :)))))))))
პოსტების რაოდენობა : 1211
დაბადების თარიღი : 24.07.99
ქულები : 1205
მოდეეე გიშველი გეჟოოოოოოოოოოely-sere wrote:mishvelet vaimeeeTiko Villalobos wrote:ხო ვამბობ მოწია ამანთქოely-sere wrote:tiko adre adgeba garshoks miaxteba tu rogoraa is leqsi :DDDDD
civa da is gchirs :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:მე ეხლაააა არვიც რა სიკვდილი მჭიიიიიიიიიიიიირსMariami wrote:vaime me dilit makankalebda :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:მართლა ვკვდები ხლახო მაკანკალებს მცივაააა ;დდდMariami wrote:sheni sikvdili da ar agdarchena ;DDDDDDDTiko Villalobos wrote:ra wavida?ely-sere wrote:aeuffffff wavidaa.......Mariami wrote:nanaaa tiko ar shemovaa loginshi gdiaaa tbiladddd daa taviiiss sheyarebultan samqe aqvs shentvis ar scaliaa :DDDD
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MaRiami- Admin
ვირ რო ხარ იმიტო იმ დროს დააყენებდი მე რო აქ არ ვეგებოდი ;დდდMariami wrote:uimeeeeeee ratoooooooo mereeeeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:არ მიახია შენ ტავზე პირუტყვო ;დდMariami wrote:eg foto shenze adre me meeyena viroo da amas ufro uxdeba :DDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:xoo chemikabais foto uyeniaaa DD ro shemoevid a momewona mara moxuda DDD me mqonda eg sanam amas dvayenebdi da ar momixda DDD nana mara icode es kaba chemia DD solo mio!!!!!!!!!!Mariami wrote:nanaaaaa naxee ra akrgi profili dagiyene tu daianxavs sheni tvalebi :DDDDDD
tiko amaze ki namdvilad gaafrenss :DDDDD misi kabis foto giyenia chatvalee :DDDDDDDD
naan shens niksac navarrete xudeba :DD
Page 40 of 67 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 53 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #13
» სულელური პოსტები #10