სულელური პოსტები #12
+7
MaRiami
Espinela-Fans
giorgi
ely-sere
Gutierrez
Bennu ♥
Mariko
11 posters
Page 37 of 67
Page 37 of 67 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 52 ... 67
Re: სულელური პოსტები #12
+milioni :DDDDDDDDDDDDMariami wrote:xvari ara bekekka xar an txa :DDDDDDDDely-sere wrote:xo beeeeeee :DDDD (cxvari arvar ani var) :DDDDDDTiko Villalobos wrote:amito ar momiloce? :DDDely-sere wrote:ravici ragac arviyavi xasiatze mere posem achu achu gamomigzavna da karg xasiatze davdeqiTiko Villalobos wrote:რა სიკვდილს მერჩი მე ;დდდდely-sere wrote:damaviwyda giorgobis molocva magram tiko dagvianebitac ar gilocav
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
mowia uewveli ragaca DDDMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
Tiko Villalobos wrote:+milioni :DDDDDDDDDDDDMariami wrote:xvari ara bekekka xar an txa :DDDDDDDDely-sere wrote:xo beeeeeee :DDDD (cxvari arvar ani var) :DDDDDDTiko Villalobos wrote:amito ar momiloce? :DDDely-sere wrote:ravici ragac arviyavi xasiatze mere posem achu achu gamomigzavna da karg xasiatze davdeqiTiko Villalobos wrote:რა სიკვდილს მერჩი მე ;დდდდely-sere wrote:damaviwyda giorgobis molocva magram tiko dagvianebitac ar gilocav
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
მეც ძლივს ვარჩევ ამ ვიიირს ;დდდMariami wrote:uii nanaaa da tiko titqmis ertnairi profilebi giyeniat
dzlivs gaerchevt ertmanetisgan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDd
iseee nana egf to adre me meyna magram shen furo mogixda :DDDDDD
deda dedaaaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:mowia uewveli ragaca DDDMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
MaRiami- Admin
mecc :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:მეც ძლივს ვარჩევ ამ ვიიირს ;დდდMariami wrote:uii nanaaa da tiko titqmis ertnairi profilebi giyeniat
dzlivs gaerchevt ertmanetisgan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDd
iseee nana egf to adre me meyna magram shen furo mogixda :DDDDDD
MaRiami- Admin
idioto pose gatyuebs raxar aseti sheyvarebuliTiko Villalobos wrote:mowia uewveli ragaca DDDMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
ხოოოოოოოოოო მიყავრს ვგიჟდეი ნანაზეეეეეეეეეეეეეე მაგის კუბო დავდგი მეეე და შემოვუარე ზალაში ადგულს ;დდდMariami wrote:xedavvv nanaa ra akrgii gogoaa tikooo? :DDDDDDDDDDDDD miyvarxaroo shenn kiide.... :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ely-sere wrote:TIKOOOOOO sheni kubo davdgi
- chemi gogooooooooo :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01::სიყვარული01: :სიყვარული01: dzaaan dzaaaan miyvarxaaaaaaaaaaaar :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: :სიყვარული01: momewie ukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
vai she sacodavoo :DD ki aba raa :DDDDDDDDely-sere wrote:idioto pose gatyuebs raxar aseti sheyvarebuliTiko Villalobos wrote:mowia uewveli ragaca DDDMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
MaRiami- Admin
ვაიმეეეეეეეეეეეეely-sere wrote:ki abaa tavs nu idebilebtqoo!! wegan vanesa pose geweraMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
tiko winaswar gilocav dabadebis dges radgan iqamde vermixval :DD
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
vegar vcherdebi seriozulaaaaaaaaaaaaaadddd :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ვაიმეეეეეეეეეეეეely-sere wrote:ki abaa tavs nu idebilebtqoo!! wegan vanesa pose geweraMariami wrote:es debiliaa :DD rebbs werda sul gaubera :DDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:aaaaaaaaaaaa mishveleeeeeeeeeeeeeetMariami wrote:ra gogooo? D:DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:ra aris mari es isev mariami jobda moashore aqedan es
MaRiami- Admin
მეპქით გულს არ მირევს მარა ადრე უფრო ხშირა ვხმარობდი ;დMariami wrote:am bolo droos vxmarob adre kide guls mirevda :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:me miyavrs eg smileeeeeeeeeeeeeeeMariami wrote:vaimeeee nana am dajganul smiles rogor ver vitaann :DD
marto shentvis memeteba :DDDDDDD <3333
1 welia tikos dba dgemde ;zDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDely-sere wrote:tiko winaswar gilocav dabadebis dges radgan iqamde vermixval :DD
1 tvit adre mainc mgelcpoa
MaRiami- Admin
magas guka xmarobs xshirad ;DDTiko Villalobos wrote:მეპქით გულს არ მირევს მარა ადრე უფრო ხშირა ვხმარობდი ;დMariami wrote:am bolo droos vxmarob adre kide guls mirevda :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:me miyavrs eg smileeeeeeeeeeeeeeeMariami wrote:vaimeeee nana am dajganul smiles rogor ver vitaann :DD
marto shentvis memeteba :DDDDDDD <3333
MaRiami- Admin
Page 37 of 67 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 52 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10
» სულელური პოსტები #11