სულელური პოსტები #12
+7
MaRiami
Espinela-Fans
giorgi
ely-sere
Gutierrez
Bennu ♥
Mariko
11 posters
Page 26 of 67
Page 26 of 67 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67
Re: სულელური პოსტები #12
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachu achu achu cxeno sait unda gagaweno magariaaa mevar pliusi shen ki minusi
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
ara nanamze me agaswrebely-sere wrote:da me romdagaswro damogkla argawyobs? :DDTiko Villalobos wrote:aranair problema ar maq piriqit kais izaaam bodiali ar momiwevs shens sadzebnelaaaadely-sere wrote:modi sadgurze me dagxvdebiTiko Villalobos wrote:xoda damxvdi gamezade yelis gamosachrelad movdivaaaaaaaaaaaaaarMariami wrote:aba sxva vin ^^ :DDTiko Villalobos wrote:nichi ki araa migaxrchooobs hen etyodi es daayeneo she mdzoroooooooooMariami wrote:uimeee bote xar magis nichi ar gaqvs DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:shenc naavi xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar super ara is kideeeeeeeeeeeeeee eratderti eg iyo rac chamashxmaebda yelafeeeeeers nanaaa afrtxileeeb xelmwoera rac gaq datoveeeeeeeee isec eg mirchevniaaaaa im perras yurebas avatrze jandabaaas gqondeees mara ar gabedooo ai arc ki agbedooooo ro xelmoweraze daayeno tore mere martla chemi xelit migaxrchoooooooooooooooooooobchamshxamebda axla yelafeeeersMariami wrote:nanaa sheni avatari aris super :DD <33
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
vici rom mze varTiko Villalobos wrote:ara nanamze me agaswrebely-sere wrote:da me romdagaswro damogkla argawyobs? :DDTiko Villalobos wrote:aranair problema ar maq piriqit kais izaaam bodiali ar momiwevs shens sadzebnelaaaadely-sere wrote:modi sadgurze me dagxvdebiTiko Villalobos wrote:xoda damxvdi gamezade yelis gamosachrelad movdivaaaaaaaaaaaaaarMariami wrote:aba sxva vin ^^ :DDTiko Villalobos wrote:nichi ki araa migaxrchooobs hen etyodi es daayeneo she mdzoroooooooooMariami wrote:uimeee bote xar magis nichi ar gaqvs DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:shenc naavi xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar super ara is kideeeeeeeeeeeeeee eratderti eg iyo rac chamashxmaebda yelafeeeeeers nanaaa afrtxileeeb xelmwoera rac gaq datoveeeeeeeee isec eg mirchevniaaaaa im perras yurebas avatrze jandabaaas gqondeees mara ar gabedooo ai arc ki agbedooooo ro xelmoweraze daayeno tore mere martla chemi xelit migaxrchoooooooooooooooooooobchamshxamebda axla yelafeeeersMariami wrote:nanaa sheni avatari aris super :DD <33
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
უ თე გენათალე ლა ცაკალელი ხარ გოგოოოოო ბარემ მითხარი რომელი საათია ტყუილად გეაფისტები? ;დდდely-sere wrote:vici rom mze varTiko Villalobos wrote:ara nanamze me agaswrebely-sere wrote:da me romdagaswro damogkla argawyobs? :DDTiko Villalobos wrote:aranair problema ar maq piriqit kais izaaam bodiali ar momiwevs shens sadzebnelaaaadely-sere wrote:modi sadgurze me dagxvdebiTiko Villalobos wrote:xoda damxvdi gamezade yelis gamosachrelad movdivaaaaaaaaaaaaaarMariami wrote:aba sxva vin ^^ :DDTiko Villalobos wrote:nichi ki araa migaxrchooobs hen etyodi es daayeneo she mdzoroooooooooMariami wrote:uimeee bote xar magis nichi ar gaqvs DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:shenc naavi xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar super ara is kideeeeeeeeeeeeeee eratderti eg iyo rac chamashxmaebda yelafeeeeeers nanaaa afrtxileeeb xelmwoera rac gaq datoveeeeeeeee isec eg mirchevniaaaaa im perras yurebas avatrze jandabaaas gqondeees mara ar gabedooo ai arc ki agbedooooo ro xelmoweraze daayeno tore mere martla chemi xelit migaxrchoooooooooooooooooooobchamshxamebda axla yelafeeeersMariami wrote:nanaa sheni avatari aris super :DD <33
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
13:10 xval SEns gasvenebashi movsuliyavi <33333333333Tiko Villalobos wrote:უ თე გენათალე ლა ცაკალელი ხარ გოგოოოოო ბარემ მითხარი რომელი საათია ტყუილად გეაფისტები? ;დდდely-sere wrote:vici rom mze varTiko Villalobos wrote:ara nanamze me agaswrebely-sere wrote:da me romdagaswro damogkla argawyobs? :DDTiko Villalobos wrote:aranair problema ar maq piriqit kais izaaam bodiali ar momiwevs shens sadzebnelaaaadely-sere wrote:modi sadgurze me dagxvdebiTiko Villalobos wrote:xoda damxvdi gamezade yelis gamosachrelad movdivaaaaaaaaaaaaaarMariami wrote:aba sxva vin ^^ :DDTiko Villalobos wrote:nichi ki araa migaxrchooobs hen etyodi es daayeneo she mdzoroooooooooMariami wrote:uimeee bote xar magis nichi ar gaqvs DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:shenc naavi xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar super ara is kideeeeeeeeeeeeeee eratderti eg iyo rac chamashxmaebda yelafeeeeeers nanaaa afrtxileeeb xelmwoera rac gaq datoveeeeeeeee isec eg mirchevniaaaaa im perras yurebas avatrze jandabaaas gqondeees mara ar gabedooo ai arc ki agbedooooo ro xelmoweraze daayeno tore mere martla chemi xelit migaxrchoooooooooooooooooooobchamshxamebda axla yelafeeeersMariami wrote:nanaa sheni avatari aris super :DD <33
ukve 13:12
უჰ რა დრო გასულა ;დდდ წავედი მე დავეგდო თორე ხვალაც ასე გაჟუჟუნებული მომიწევს ოლიმპიადაზე წასვლა ;დ ხოდა რაც შეგეხება შენ ჩემო მზეო როგორ გეძაახდა შენი და? ნანკა ;დდდდ შენ გასვეენბაში მე მოვალ მაგ ავატას თუ არ გამოცვლიely-sere wrote:13:10 xval SEns gasvenebashi movsuliyavi <33333333333Tiko Villalobos wrote:უ თე გენათალე ლა ცაკალელი ხარ გოგოოოოო ბარემ მითხარი რომელი საათია ტყუილად გეაფისტები? ;დდდely-sere wrote:vici rom mze varTiko Villalobos wrote:ara nanamze me agaswrebely-sere wrote:da me romdagaswro damogkla argawyobs? :DDTiko Villalobos wrote:aranair problema ar maq piriqit kais izaaam bodiali ar momiwevs shens sadzebnelaaaadely-sere wrote:modi sadgurze me dagxvdebiTiko Villalobos wrote:xoda damxvdi gamezade yelis gamosachrelad movdivaaaaaaaaaaaaaarMariami wrote:aba sxva vin ^^ :DDTiko Villalobos wrote:nichi ki araa migaxrchooobs hen etyodi es daayeneo she mdzoroooooooooMariami wrote:uimeee bote xar magis nichi ar gaqvs DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:shenc naavi xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar super ara is kideeeeeeeeeeeeeee eratderti eg iyo rac chamashxmaebda yelafeeeeeers nanaaa afrtxileeeb xelmwoera rac gaq datoveeeeeeeee isec eg mirchevniaaaaa im perras yurebas avatrze jandabaaas gqondeees mara ar gabedooo ai arc ki agbedooooo ro xelmoweraze daayeno tore mere martla chemi xelit migaxrchoooooooooooooooooooobchamshxamebda axla yelafeeeersMariami wrote:nanaa sheni avatari aris super :DD <33
:დდდდდდდდდely-sere wrote:ukve 13:12
tiko nanka kiara shen da hemi daiko ert kuboshi chawvebit rogorc vatyob <3333333333
vaimeeeeeeeeeee ra mosiyvarule xar gogooooooooooooo nankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaely-sere wrote:tiko nanka kiara shen da hemi daiko ert kuboshi chawvebit rogorc vatyob <3333333333
idiotka tikoooooooo ise amieridan rikos dagidzaxeb erti asiraaris :dd
ok nanamzeeee wavedi me davidzno nanamzeeeeeee nankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa მიყარხარ ნანკაააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააely-sere wrote:idiotka tikoooooooo ise amieridan rikos dagidzaxeb erti asiraaris :dd
degenerato shen moukvdi shens patrons chems das kide xval daerxa. riko xval shentvis shemoval amagam daidzine da imedia medagesizmrebiTiko Villalobos wrote:ok nanamzeeee wavedi me davidzno nanamzeeeeeee nankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa მიყარხარ ნანკაააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააely-sere wrote:idiotka tikoooooooo ise amieridan rikos dagidzaxeb erti asiraaris :dd
ui nana shen isve eg xelmowera giyenia?
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ras erchi shen das nanka? :DDDely-sere wrote:degenerato shen moukvdi shens patrons chems das kide xval daerxa. riko xval shentvis shemoval amagam daidzine da imedia medagesizmrebiTiko Villalobos wrote:ok nanamzeeee wavedi me davidzno nanamzeeeeeee nankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa მიყარხარ ნანკაააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააააely-sere wrote:idiotka tikoooooooo ise amieridan rikos dagidzaxeb erti asiraaris :dd
Page 26 of 67 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #13
» სულელური პოსტები #10