სულელური პოსტები #12
+7
MaRiami
Espinela-Fans
giorgi
ely-sere
Gutierrez
Bennu ♥
Mariko
11 posters
Page 2 of 67
Page 2 of 67 • 1, 2, 3 ... 34 ... 67
Re: სულელური პოსტები #12
dedaaaaaaaaaaaaaaaa ras moveswari DDDDDDDDDDDDD layevskas kai foto iyo ars erchodi :DDDDDDDMariami wrote:axla ufor sashinelebebs ayeneb :DDTiko Villalobos wrote:axla ra sikvdili ginda DDDDDDDDDDMariami wrote:axlac amse xar raa :DDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ravici me DDDDDDDDMariami wrote:mere ras ayeenebdi :DDDDDDTiko Villalobos wrote:eg vanxe gushin googleshi da mec gaamxsenda meyena es mgonitqo DDD ar mowmns eg fotoMariami wrote:es geyena zustad amoxsvs
zustad tan :DDDDDD
ara eg levy iyos layaveskas jobia DDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
movides movidesTiko Villalobos wrote:mec momwooooons amowydes magis jishi DDDDD ise axali wlebis periodshi ro shemor\etras DDDDDDDDDDDD dedaaaaaaaaaaaaa DDDDDDDDDDDDDDD au neta shemovides midna ro shemovides ines modi lamazo :****Mariami wrote:ravi aba shemxvda daa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ras dade im nabichvris dadebuli fotoebi DDDDDDDDMariami wrote:eg kide kai me gavaekete :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:au ra kai fotebia goroooooooooMariami wrote:kunaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ise dzaan momewona :DDDDDDDDDDDD
veli sulmoeutmenlad ;DDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
:DDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:uimeeee DDDdMariami wrote:ariisTiko Villalobos wrote:es ise araa cudi foto DDDMariami wrote:eg me amertla ar maxosvda :DDDDDTiko Villalobos wrote:xooo yochag espinela es arc amxsvda ro dade gamaxsenda DDDDDDDDDEspinela-Fans wrote:tikos es eyena profilad
MaRiami- Admin
meccTiko Villalobos wrote:awwww movusmeeeeeeeeeeeeen DDDDDDDDDDDDMariami wrote:ui tiko barem shemxvda da haa :DDDDD
MaRiami- Admin
me ar maxsovs chemze kiii DDDD auuu zustad seti unda movdzbeno mtlianad ro uchanda jaklins fexebiii is ufro kai iyoo DDD kai fotoa ise eg vir? :DDDMariami wrote:kaii xoo DD is foto espinelasac ayenna aaii zustad maxosvssTiko Villalobos wrote:jaklinis foto mina da is unda davaeno shen ro mixtrai epsnelas eyenao DDDD ogond axali wlebis periodshi yvela ro davayenebt DDDMariami wrote:ravi me rame daayene :DDTiko Villalobos wrote:xo mara ar varga arc eg foto da DDDMariami wrote:kide kai dlzivs gaixsene ragaca DDDTiko Villalobos wrote:es zustad maxsovs meyenaMariami wrote:
ai is foto daayene eizasir aca xla giyenia an kide is me ro giutxrai im eizas fotoze zustad vici eg geyenatqo
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
shen gixdeboda :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:mogwons es foto? :DDDDDMariami wrote:kii kii me maxosvssssssssssTiko Villalobos wrote:aranairad ar maxsovs DDDMariami wrote:aiiiiiiiiiii zustad viciiii ro eg geyenaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:me ro ar maxsovs?Mariami wrote:aiiiiii tikoo es ro geyenaaa zustad viciiiiii!!!!!!!
es arasdros dmaaviwydeb aDDDDDD
MaRiami- Admin
uf ki abaa :DDTiko Villalobos wrote:aset cudebs agar DDDDDDDDMariami wrote:axla nakleb cudebs ayeneb tu raa :DDDDDDdTiko Villalobos wrote:kiiii 1 meyena zustad vici DDDDDDDDD vici magas rogor davaynebe DDDMariami wrote:ras laparakobb 1 geyenbaa? :DDDDDDDDDDDDDDDDDdTiko Villalobos wrote:ეს რო მეყენა ზუსტად ვიცი ახლაც ეს ფოტოა დატოვებული იქ ;დდდ
და კიდე ესეც მეყენააა
eg gecodienba aba raa axlac eg ayenia viro :DDDDDD
2 sazizgrobaa ar daayeno :DDDD
layevska da kristali me davayene DDDDDD
MaRiami- Admin
me mindaaar minda eizas fotoooooooooooooooooooo DDDDDDDDDDDDDD
eiza ro daayeno ufro gaaxxenda dzveli dro imito ro bolo periodi eiza geyena da zustad eiza dagrcha
MaRiami- Admin
xoooomartla aba tyvila? :DDDD shecvaleeeeeeeeee rac martalia martalia is ufro mixdebodaaaaa arc me mowmons es niki ver veguebi DDDD tan im nikze ufro mixdeboda xolme profilebi DDDMariami wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa martlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????Tiko Villalobos wrote:auuu mec momwons fuuuu DDD auuu ras amatrue exlaaa DDD jandabaaaas shecvale isev mec is niki mirhcvenia is niki miyvars dzaaaaaan DDDDDDDDDDMariami wrote:au xo magan gaaketa da dzaan momwoonsTiko Villalobos wrote:fuuu im saoqnelma gaaketa?????? auuuu carmens ra vuyo mereee DDDDDDMariami wrote:auu egg foto mec momwons magraamm nabichvarma gaaketa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdTiko Villalobos wrote:eeee esnei arc mqonda me nanxi ra magrebiaaaaaaaaaaaa au ragacnairad jaklinis fgotoebs ro vuyureb chemi dzveli niki momenatra DDDDMariami wrote:shemtxvveit mepova DDDDDD
xo emc momwons da shegicvli r agtxovo :DD eg shshinelebaa :DDDDDDDDDDD
dab dge ro hqonda jaklins me vutxrai gaiketetqo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ra camrenii ar gixdereba da geweroos haa :DD
is niki joobiaa raaaaaaaaaaaa
ar myenebia cxenoooo DDDDDDDDDDMariami wrote:geyetnatqo magram ar varga xoo DDDDDDTiko Villalobos wrote:me ara mara tunmda myeneboda rat vaga e foto ro? :DDDDMariami wrote:au 1 maxsoovss raaaTiko Villalobos wrote:araa eg ar myenebia DDD 2 ufro maxsovs vidre 1 :DDDMariami wrote:au 1 maxosvsssTiko Villalobos wrote:1 arada da 2 titqos mec mecnoba meyena vitom?Mariami wrote:eseni mcnoba ravi
an shen geyena an tatias ufro shen
au damiani momwons da amgitooo gitxrai DDDDDDTiko Villalobos wrote:dedaaaaaaaaaaaaaaaa ras moveswari DDDDDDDDDDDDD layevskas kai foto iyo ars erchodi :DDDDDDDMariami wrote:axla ufor sashinelebebs ayeneb :DDTiko Villalobos wrote:axla ra sikvdili ginda DDDDDDDDDDMariami wrote:axlac amse xar raa :DDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ravici me DDDDDDDDMariami wrote:mere ras ayeenebdi :DDDDDDTiko Villalobos wrote:eg vanxe gushin googleshi da mec gaamxsenda meyena es mgonitqo DDD ar mowmns eg fotoMariami wrote:es geyena zustad amoxsvs
zustad tan :DDDDDD
ara eg levy iyos layaveskas jobia DDDDDDDDD
MaRiami- Admin
DDDDDDDDDDDDMariami wrote::DDDDDDDD deda da sikvdili shen DDDDDDDTiko Villalobos wrote:dedaaaaaaaaaaaaaa DDDDDDDDDDDDDMariami wrote:uime pirutyvi ramdni gipostvia 2wt gavedi DDDDDDD
mec midna ro movideeeeees iness tu axla am posts kitxulob modi raaaa plz momenatre she dzukna :DDD :*****Mariami wrote:movides movidesTiko Villalobos wrote:mec momwooooons amowydes magis jishi DDDDD ise axali wlebis periodshi ro shemor\etras DDDDDDDDDDDD dedaaaaaaaaaaaaa DDDDDDDDDDDDDDD au neta shemovides midna ro shemovides ines modi lamazo :****Mariami wrote:ravi aba shemxvda daa :DDDDDDDDTiko Villalobos wrote:ras dade im nabichvris dadebuli fotoebi DDDDDDDDMariami wrote:eg kide kai me gavaekete :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:au ra kai fotebia goroooooooooMariami wrote:kunaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ise dzaan momewona :DDDDDDDDDDDD
veli sulmoeutmenlad ;DDDDDDD
ert dge davayene magasac DDDMariami wrote:shen gixdeboda :DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:mogwons es foto? :DDDDDMariami wrote:kii kii me maxosvssssssssssTiko Villalobos wrote:aranairad ar maxsovs DDDMariami wrote:aiiiiiiiiiii zustad viciiii ro eg geyenaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:me ro ar maxsovs?Mariami wrote:aiiiiii tikoo es ro geyenaaa zustad viciiiiii!!!!!!!
es arasdros dmaaviwydeb aDDDDDD
layevskas foto dzaan kai iyo DDDMariami wrote:uf ki abaa :DDTiko Villalobos wrote:aset cudebs agar DDDDDDDDMariami wrote:axla nakleb cudebs ayeneb tu raa :DDDDDDdTiko Villalobos wrote:kiiii 1 meyena zustad vici DDDDDDDDD vici magas rogor davaynebe DDDMariami wrote:ras laparakobb 1 geyenbaa? :DDDDDDDDDDDDDDDDDdTiko Villalobos wrote:ეს რო მეყენა ზუსტად ვიცი ახლაც ეს ფოტოა დატოვებული იქ ;დდდ
და კიდე ესეც მეყენააა
eg gecodienba aba raa axlac eg ayenia viro :DDDDDD
2 sazizgrobaa ar daayeno :DDDD
layevska da kristali me davayene DDDDDD
Page 2 of 67 • 1, 2, 3 ... 34 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #9
» სულელური პოსტები #10
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #11
» სულელური პოსტები #13
» სულელური პოსტები #10