სულელური პოსტები #11
+6
monica spear_fan
Espinela-Fans
Mariko
giorgi
tiko_levymontes
MaRiami
10 posters
Page 52 of 67
Page 52 of 67 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
ar megona mayvanebi tu momowneboda DDD gega xoo mara yvelaz emkvleli ici vin iqneboda? gabunia an anri joxadze vafshe daglijavda cholas adgials joxadze mida dzaaaan ra ena aqvs DDDDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:xooo ai nika da ia glijaven DDDDDDDDDDD gvaramia ra gulianad icinoda DDD me wmyvanebic mowmons DDD nanuka arc me moemwona mara im cholas jobia DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:me gvaramiaze magas ro vuyurebdi cudad xvdebodi DDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Dzaan cudad var :DDDD auuuuuuuuuuuuuuuuuuu yifshidze rogor icinoda vaimee magaze vafshe davibride
gec magaria wyali ramis gadacda :DD cecxls davantebo d arit cocarito :DDD auu gvaramia da ia momwosn jiurshi ramdens amcinebdne :DD
vaimeeee gavixdo gidnao fuuu :DDDDDD tavisnairebtan gaixados nagavi :DDD
chola ar momwons gega jobda :DDD auuuu wamyavnebi dzaan mkvelia vaniko iasnia da yifshidze vafshe :DDD rogor irkicheba gmertoooooooooo
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
Tiko Villalobos wrote:ar megona mayvanebi tu momowneboda DDD gega xoo mara yvelaz emkvleli ici vin iqneboda? gabunia an anri joxadze vafshe daglijavda cholas adgials joxadze mida dzaaaan ra ena aqvs DDDDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:xooo ai nika da ia glijaven DDDDDDDDDDD gvaramia ra gulianad icinoda DDD me wmyvanebic mowmons DDD nanuka arc me moemwona mara im cholas jobia DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:me gvaramiaze magas ro vuyurebdi cudad xvdebodi DDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Dzaan cudad var :DDDD auuuuuuuuuuuuuuuuuuu yifshidze rogor icinoda vaimee magaze vafshe davibride
gec magaria wyali ramis gadacda :DD cecxls davantebo d arit cocarito :DDD auu gvaramia da ia momwosn jiurshi ramdens amcinebdne :DD
chola ar momwons gega jobda :DDD auuuu wamyavnebi dzaan mkvelia vaniko iasnia da yifshidze vafshe :DDD rogor irkicheba gmertoooooooooo
auu xooo :DD egeni iq komanatrebs gaaketebdnen gavwvebodi iqve DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
ia da anri ertad vaimeeeee shock iqneboda DDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:ar megona mayvanebi tu momowneboda DDD gega xoo mara yvelaz emkvleli ici vin iqneboda? gabunia an anri joxadze vafshe daglijavda cholas adgials joxadze mida dzaaaan ra ena aqvs DDDDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:xooo ai nika da ia glijaven DDDDDDDDDDD gvaramia ra gulianad icinoda DDD me wmyvanebic mowmons DDD nanuka arc me moemwona mara im cholas jobia DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:me gvaramiaze magas ro vuyurebdi cudad xvdebodi DDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Dzaan cudad var :DDDD auuuuuuuuuuuuuuuuuuu yifshidze rogor icinoda vaimee magaze vafshe davibride
auu xooo :DD egeni iq komanatrebs gaaketebdnen gavwvebodi iqve DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
Tiko Villalobos wrote:ia da anri ertad vaimeeeee shock iqneboda DDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:ar megona mayvanebi tu momowneboda DDD gega xoo mara yvelaz emkvleli ici vin iqneboda? gabunia an anri joxadze vafshe daglijavda cholas adgials joxadze mida dzaaaan ra ena aqvs DDDDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:xooo ai nika da ia glijaven DDDDDDDDDDD gvaramia ra gulianad icinoda DDD me wmyvanebic mowmons DDD nanuka arc me moemwona mara im cholas jobia DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:me gvaramiaze magas ro vuyurebdi cudad xvdebodi DDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Dzaan cudad var :DDDD auuuuuuuuuuuuuuuuuuu yifshidze rogor icinoda vaimee magaze vafshe davibride
au martla magari iqneboda :DDD chola dzaan mudoa :DDDD nanukac botea -_- ia imena mkvlelia da nika saertod dacemaa ia ro akavebs xolem xelit sicilis dros DDDDD
ia mkvlelia mara xami simpatiur kacs roogrc ki dianaxav acercetdeba DDDD vigacas magonebs neta vis DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:ia da anri ertad vaimeeeee shock iqneboda DDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:ar megona mayvanebi tu momowneboda DDD gega xoo mara yvelaz emkvleli ici vin iqneboda? gabunia an anri joxadze vafshe daglijavda cholas adgials joxadze mida dzaaaan ra ena aqvs DDDDDDDDDDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:xooo ai nika da ia glijaven DDDDDDDDDDD gvaramia ra gulianad icinoda DDD me wmyvanebic mowmons DDD nanuka arc me moemwona mara im cholas jobia DDDMariko wrote:Tiko Villalobos wrote:me gvaramiaze magas ro vuyurebdi cudad xvdebodi DDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:Dzaan cudad var :DDDD auuuuuuuuuuuuuuuuuuu yifshidze rogor icinoda vaimee magaze vafshe davibride
au martla magari iqneboda :DDD chola dzaan mudoa :DDDD nanukac botea -_- ia imena mkvlelia da nika saertod dacemaa ia ro akavebs xolem xelit sicilis dros DDDDD
neta vis gavs sainteresoa :D me getyvi shen erti nacnobi myavs da mgoni imas gavs> shenc icnob tiko imas?
aaaaaaw :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
kiii dzaaan syavareli gogoa :DDDDDDMariko wrote:neta vis gavs sainteresoa :D me getyvi shen erti nacnobi myavs da mgoni imas gavs> shenc icnob tiko imas?
vaime DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDMariko wrote:aaaaaaw :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Mariko wrote:Vaimee dedaa :DD cocarze vuyurb axla nichershi ro iyo da mishveelt xalxi ar xarrt es imena geya fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :DD sufta pedarasti rogor imancheboda
pediki :DDDD
giorgi- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 3749
დაბადების თარიღი : 14.10.01
ქულები : 3749
ასაკი : 23
giorgi khvedelidze wrote:Mariko wrote:Vaimee dedaa :DD cocarze vuyurb axla nichershi ro iyo da mishveelt xalxi ar xarrt es imena geya fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :DD sufta pedarasti rogor imancheboda
tochnia :DDDDDDDDDDDDDD tyvia tyviashi daasvi khvedel
yasnaMariko wrote:giorgi khvedelidze wrote:Mariko wrote:Vaimee dedaa :DD cocarze vuyurb axla nichershi ro iyo da mishveelt xalxi ar xarrt es imena geya fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :DD sufta pedarasti rogor imancheboda
giorgi- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 3749
დაბადების თარიღი : 14.10.01
ქულები : 3749
ასაკი : 23
giorgi khvedelidze wrote:yasnaMariko wrote:giorgi khvedelidze wrote:Mariko wrote:Vaimee dedaa :DD cocarze vuyurb axla nichershi ro iyo da mishveelt xalxi ar xarrt es imena geya fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :DD sufta pedarasti rogor imancheboda
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ვაიმეეეეეეეეაააააააააააა მიშველეეეეეეეეეეეეეეეეეთ ცუდად ვაააააააააააარ ვინმემ წყალი მომასხით ხალხ არ ხართ? მტელი ნახევარი საათია გაუჩერებლად ვიცინი ვაი წეღან ჩემმა დაქალმა მოწმერა გარეთ გამოდიო შენ ბინასთან ვარო მისი ბძაშვილი ჩამოვიდა იმდენი ხანია არ მინახია და გამოდიო შენი ნახვა უნდაო გავედი მც ვნახე და ჩემ სადარბაზოში დავჯექი შორს ვერ წავიდოდი მე ხო პირველ სართულზე ვცხოვრობ და დაიწყო ამ ცემმა საქონნელმა დაქალმა ბღავილი რატო არ დარჩი დღეს სკოლაშიო რატო არ აკოცე იმ ბიჭს რო გიყვარსო ნაწყენი იყო შენზეო ამ ყველაფერს ყვირის იმიტო რო დედაცემმა გაიგონოს კიდე კაი ფანჯარა იყო დაკეტილი და არაფერი გაუგონია მარა იმხელაზე ბღაოდა ვურტყამდი გაჩუმდითქო თან სიცილით ძლივს ვსუნთქავდით ერე რო ვურტყამდი დიაყწო ყვირილი მშველეთ მაუპატიურებენო ამის მერე როგორღა მოვკიდებდი ხელს დავანებე თავი მერე გაჩერდა და ვლაპარაკობდით ისევ და ვიდეოს გვირებდა მე და მის ბიძაშვილს და მე თან რადაობის პონტში მაიკას ვიქაჩავდი და ასე შემდეგ რას არარ ვაკეტებდი და ვძახდი მერე წავალთო ჩვენო ა რო გაიდნენ დაიწყო ცეკვა და ამ დროს ყვირის ვაიმეო და გარბის ვირაცა ბიჭი გვიყურებდა მესამე სართულიდან გვერდითა სადარბაზოდან მეც შემოვიჭერი უცებ სადარბაზოში ვაიმე თუ არ მოვკვდბეოდი არ მეგონა ის ხამი კიდე გამდოვარდა რამის ფანჯრიდან იცინოდა ის საოქნლე ვირაცა არაა ადრე თვალი დავადგი იმ ბიჭს ვეპრანჭეოდი და ახლა რანაირად შევხედო ტვალებში რა სიტყვებს აღარ ვიძახდი
ააააააააააააააააააააა მიშველეთ ნატესავი ჩამოვიდა რუსეთიდან 3 წელია საღაც არ მინახია და ისე ჩამეხუტა რამის წელები გადმომაყრევინა ტან არაყის სუნად ყარს ფუუუ რო ჩამეფსკვნა ხო ვერარ მოვიშორე
Page 52 of 67 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #4