სულელური პოსტები #11
+6
monica spear_fan
Espinela-Fans
Mariko
giorgi
tiko_levymontes
MaRiami
10 posters
Page 50 of 67
Page 50 of 67 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
kargad salome sen rogor xar? me mgoni piriqit viqnebi awi am wels agar viqnebi atvirtuli ragac gadavwyvite gamocdebis gamo uari unda vtqva cotaxnit imaze rac mindoda tu ar movemzade cudad iqneba chemi saqme vatyob inglisurshi da meatematikahsi mchirdeba zaan momzadeba da am yvelafertan ertad ver vaswreb
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
Tiko Villalobos wrote:kargad salome sen rogor xar? me mgoni piriqit viqnebi awi am wels agar viqnebi atvirtuli ragac gadavwyvite gamocdebis gamo uari unda vtqva cotaxnit imaze rac mindoda tu ar movemzade cudad iqneba chemi saqme vatyob inglisurshi da meatematikahsi mchirdeba zaan momzadeba da am yvelafertan ertad ver vaswreb
me matematikaze ingliurze davidvar axla kide jurnalistikaze meore semetsridna amas gamoakldeba jurnalistika imitom rom ert tviania d amiemateba fizika qimiaa d aravici kvirashi 7 dge tu movaswreb gushin 9 saatze mivedi saxlshi komptan alabd ver moval xolmee aertod arc maqv tavi 9 saatze rom shemoxval saxlshi arc facebooki minda da araferi :D
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
mesmis heni mec egre viyavi 9-ze ara mara 7-ze movdiodi xolme d ais edgalili viyavi arafris tavi ar mqonda.. axla marto momzadebas tu gavitvaliswinebt iqneb damrches cota dro mara ravi marto egec xo araa xva gaketilebic maq saswavli -___--Bennu ♥ wrote:Tiko Villalobos wrote:kargad salome sen rogor xar? me mgoni piriqit viqnebi awi am wels agar viqnebi atvirtuli ragac gadavwyvite gamocdebis gamo uari unda vtqva cotaxnit imaze rac mindoda tu ar movemzade cudad iqneba chemi saqme vatyob inglisurshi da meatematikahsi mchirdeba zaan momzadeba da am yvelafertan ertad ver vaswreb
me matematikaze ingliurze davidvar axla kide jurnalistikaze meore semetsridna amas gamoakldeba jurnalistika imitom rom ert tviania d amiemateba fizika qimiaa d aravici kvirashi 7 dge tu movaswreb gushin 9 saatze mivedi saxlshi komptan alabd ver moval xolmee aertod arc maqv tavi 9 saatze rom shemoxval saxlshi arc facebooki minda da araferi :D
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
ara rustavze kide induri seriali iwyeba eg undoda ezla chems das:rd246: :
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
ely-sere wrote:ara rustavze kide induri seriali iwyeba eg undoda ezla chems das:rd246: :
:D haimeeee
Mariko- საყვარელი სერიალი : game of thrones , Fi Çi Pi
პოსტების რაოდენობა : 31535
დაბადების თარიღი : 01.08.97
ქულები : 33016
ასაკი : 27
induri da kubo magat -___________-
ely-sere wrote:ara rustavze kide induri seriali iwyeba eg undoda ezla chems das:rd246: :
im hadippaze sul shen maxsendbei :Dddd
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
magas kide usmen?Bennu wrote:ely-sere wrote:ara rustavze kide induri seriali iwyeba eg undoda ezla chems das:rd246: :
im hadippaze sul shen maxsendbei :Dddd
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
Haimee :DD dges espinelam da ninom damirekes chemi kudracha gogoebi ra sayvareli xmebi aqvt gmertooo <33 ramis chavylape :DDD ro davinaxe espinelas nomeri cxeli yavam gadavisxi ramis yeli damewvaa :DDD su mecineboda ra karg xasiazte davdeqo gmertoooo DDDD <33333
axla kidev ufro davrwmundi rom es forumelebic magrad mevasebit da miyvarxart :DD <3 espinela ai patara bavshvs gavda iseti nazi morcxvi xma hqonda,ninos ufro tavdajerebuli da ai kargi akademikosis xma :DD <3 + da - xart orive gansxvavebuli amito xart best friendi da amitom mevasebit mec :DD ^_^
axla kidev ufro davrwmundi rom es forumelebic magrad mevasebit da miyvarxart :DD <3 espinela ai patara bavshvs gavda iseti nazi morcxvi xma hqonda,ninos ufro tavdajerebuli da ai kargi akademikosis xma :DD <3 + da - xart orive gansxvavebuli amito xart best friendi da amitom mevasebit mec :DD ^_^
Mariko wrote:Haimee :DD dges espinelam da ninom damirekes chemi kudracha gogoebi ra sayvareli xmebi aqvt gmertooo <33 ramis chavylape :DDD ro davinaxe espinelas nomeri cxeli yavam gadavisxi ramis yeli damewvaa :DDD su mecineboda ra karg xasiazte davdeqo gmertoooo DDDD <33333
Vaimee ra dzaaan gavgijdi :DDDD chemi gogoebi aii vaimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDd ramdnei xani velaparake svxebsac unda gelaparakot ragaca dzaaan magar xasiatze davdeqi ^_^
Xo vambobdi mosiarule pozitivi var metqi :DDDD
მე გუშინწინ მირეკავდა ესპინელა თრმე გვიან აუფეტქებია მობილური ხმა მქონდა ჩაჰგდებული და არ მესმოა გუშნ ვეუბნებოდი დარეკეთქო და არ დარეკა მაგ ირმა დღეს დავხედე და მუსიკის გაკვეთილზე მირეკავდა ;დდ ვუპასუხე უცებ გაკვეთილი მაქ ვიროთქო და გავუთიშე ეგრევე თან ისე ვიყავი ნერვებ მოთხრილი და ისეთი ხმა მქონდა გადავრიე ალბათ ბავშვი ;დდდ ვირო არ შეგეშინდეს ეგეთი ხმა მარტო ნერვებ მოშლლზე მაქვს
mec velaparake espinelas da ninooos DDDDDD
gadaviriee raa :DDDDd gzashi ro viyavi mashin damirekes daa atasjer vumeorebdi sityvas ar esmodaatt damawyda nervebi DDDDDDDDD mere saxlshi ro movedi kide davureke magram nino agar egdo qi DDDDDDD
gadaviriee raa :DDDDd gzashi ro viyavi mashin damirekes daa atasjer vumeorebdi sityvas ar esmodaatt damawyda nervebi DDDDDDDDD mere saxlshi ro movedi kide davureke magram nino agar egdo qi DDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
proeqts aketebdnen :DDDDDDDDDDDDDd me ro vurekavdi ar vacade vaime imdens vicinodi :DDDDDDDDDDDDDDD mere vutxari dagchrit metqi da ukvirdat :DDD
vaimee ro damireka marim damidzaxa kunaaaaa dzaaan meaayvarlaaa :DD
mere megadaveboda eg giji aloooo dzaana vakelivit ambobda da ert gogos magonebda da metqi axla vxev :DDD vaimee ra kai iyo dzaan gaverte
vaimee ro damireka marim damidzaxa kunaaaaa dzaaan meaayvarlaaa :DD
mere megadaveboda eg giji aloooo dzaana vakelivit ambobda da ert gogos magonebda da metqi axla vxev :DDD vaimee ra kai iyo dzaan gaverte
me sul udroo dros mirekavs eg viri faqtiurad vr velaparakebi mag saoqnls DDDD
sadac ar unda daereka mag gijs mainc vupasuxebdi :D kide kai ra sad rodisze ar damireka :DD klaseli mirkavda egre damaviwyda gatishva da ramis movkvdi ro bzuoda chantashi mobi :DDDD ro gamovedi mere iq landzgva daviwyeee :DDDDD
espinela gadarcha ro mag dros ar dareka :DD
espinela gadarcha ro mag dros ar dareka :DD
Page 50 of 67 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5