სულელური პოსტები #11
+6
monica spear_fan
Espinela-Fans
Mariko
giorgi
tiko_levymontes
MaRiami
10 posters
Page 47 of 67
Page 47 of 67 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
tavrijgvina lastebit :dddd
Bennu ♥- საყვარელი სერიალი : მარტოსული
პოსტების რაოდენობა : 14280
დაბადების თარიღი : 18.01.98
ქულები : 14734
ასაკი : 26
eg ra shuashia? :DDDD ar mezizgeba nu axla eg sxva ari da ise inesis fots tu gachitav amavaleb vagineb mainc DDDDDDDDDDely-sere wrote:tatuli xoardavayeno magram shen da espinela mere orni iqnebitTiko Villalobos wrote:ar gabedoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooMariami wrote:tu ver mixvda mivaxvedebbTiko Villalobos wrote:ar mixvdes tore mogklavt DDDMariami wrote:sircxvi,i nana sheennTiko Villalobos wrote:ar magupo gogo ar utxra vinc mezizgeba yelaze emtad tore imis xelmoweras ar mashorebs da mere martla aaaaaaaaaaa DDDDDDDDDD nana ise chemi fizikis maswi eziziegba da tu gind amogcem mis fotos ro shevxedav gamecineba maincMariami wrote:mee viciiiiiii :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:tikos axvleduanze metad vin ezizgeba?
magraamm ar getyvi :DDDDDD
midi daayene ra vinmee :DD
rogror ar icii tikoos vin ezizgebaa :DDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
mec sheal xval viro DDMariami wrote:gamoetieeee :DDDDDDely-sere wrote:xo mivdivarMariami wrote:nanaa gamoetreie am temidans eres temashi sheegde xval dilit dapostili damxvdes
wavedi me :DDDDDDDD
dges xo dpoastaav xvalac shevxal xvalc dapostav da paraskevs xo shexval da shexva; :DDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
vaime misheleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDBennu ♥ wrote:tavrijgvina lastebit :dddd
kargss izaaaaaamm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:mec sheal xval viro DDMariami wrote:gamoetieeee :DDDDDDely-sere wrote:xo mivdivarMariami wrote:nanaa gamoetreie am temidans eres temashi sheegde xval dilit dapostili damxvdes
dges xo dpoastaav xvalac shevxal xvalc dapostav da paraskevs xo shexval da shexva; :DDDDDDDD
andac araa xval ar sheegdo paraslevs sheegde da ertianad bevri dpoaste
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:vaime misheleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDBennu ♥ wrote:tavrijgvina lastebit :dddd
MaRiami- Admin
kaiiii DDDDDD mara paraskevs gvian moval foruzmeMariami wrote:kargss izaaaaaamm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:mec sheal xval viro DDMariami wrote:gamoetieeee :DDDDDDely-sere wrote:xo mivdivarMariami wrote:nanaa gamoetreie am temidans eres temashi sheegde xval dilit dapostili damxvdes
andac araa xval ar sheegdo paraslevs sheegde da ertianad bevri dpoaste
a5raushavs cxenoo
me 6 is naxevrze movaall sanamm shemovivli forums da ragaca gaxdeba 7 :DD
me 6 is naxevrze movaall sanamm shemovivli forums da ragaca gaxdeba 7 :DD
MaRiami- Admin
sadgac sheidzleba mec mag dros movide ase 7 an 7-is naxevari mara eg salshi DDD da mere dedachemi an vinme ar dmaxvdeba komptan dvaiejro? -____-
eg mec mindaTiko Villalobos wrote:eg ra shuashia? :DDDD ar mezizgeba nu axla eg sxva ari da ise inesis fots tu gachitav amavaleb vagineb mainc DDDDDDDDDDely-sere wrote:tatuli xoardavayeno magram shen da espinela mere orni iqnebitTiko Villalobos wrote:ar gabedoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooMariami wrote:tu ver mixvda mivaxvedebbTiko Villalobos wrote:ar mixvdes tore mogklavt DDDMariami wrote:sircxvi,i nana sheennTiko Villalobos wrote:ar magupo gogo ar utxra vinc mezizgeba yelaze emtad tore imis xelmoweras ar mashorebs da mere martla aaaaaaaaaaa DDDDDDDDDD nana ise chemi fizikis maswi eziziegba da tu gind amogcem mis fotos ro shevxedav gamecineba maincMariami wrote:mee viciiiiiii :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:tikos axvleduanze metad vin ezizgeba?
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
xoda ipove ar gagichirdeba DDDDdely-sere wrote:eg mec mindaTiko Villalobos wrote:eg ra shuashia? :DDDD ar mezizgeba nu axla eg sxva ari da ise inesis fots tu gachitav amavaleb vagineb mainc DDDDDDDDDDely-sere wrote:tatuli xoardavayeno magram shen da espinela mere orni iqnebitTiko Villalobos wrote:ar gabedoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooMariami wrote:tu ver mixvda mivaxvedebbTiko Villalobos wrote:ar mixvdes tore mogklavt DDDMariami wrote:sircxvi,i nana sheennTiko Villalobos wrote:ar magupo gogo ar utxra vinc mezizgeba yelaze emtad tore imis xelmoweras ar mashorebs da mere martla aaaaaaaaaaa DDDDDDDDDD nana ise chemi fizikis maswi eziziegba da tu gind amogcem mis fotos ro shevxedav gamecineba maincMariami wrote:mee viciiiiiii :DDDDDDDDDDDely-sere wrote:tikos axvleduanze metad vin ezizgeba?
ra nagavi dga dgeeeeeeeeeeeeees nerebi agar maaaaaaaaqvs es dedachemic kide ram gadaria xavxs chris amewva tvalebi
aaaaaaa am internetmac shemiwuxa guli yovel wutshi itishebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vaimee esga maklda mteli dge evr shemovedi 10 wt davjdebitqo daaa ra wiri etaka operas qarutl shrifts agar achvenebs gadvaibtalire tavidna chavwer emainc ar ushvela axla chromit var da dzaan michedaavsss
MaRiami- Admin
dzaan nabiwvari dge iyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Page 47 of 67 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 57 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7
» სულელური პოსტები #4