სულელური პოსტები #11
+6
monica spear_fan
Espinela-Fans
Mariko
giorgi
tiko_levymontes
MaRiami
10 posters
Page 13 of 67
Page 13 of 67 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67
Re: სულელური პოსტები #11
naaagavoo goro :DDDDDTiko Villalobos wrote:saqonelic xar da metic :DDDDMariami wrote:saqonleeboo :DDDDDDDD
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
ასაკი : 25
mec gilocav viro DDDMariami wrote:dampleebo :DDDTiko Villalobos wrote:eg ra shuashia? :DDDDDDely-sere wrote:tiko jobia gmerts madloba gadauxado dges rom shemovedi
ps.s Tema daixuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavt
gilocavtt :DFD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
nu geshiniaa ar amtkivdeba :DDTiko Villalobos wrote:neta shenc agtkivdes DDDDDDDDDDMariami wrote:girsii xar DDTiko Villalobos wrote:uechveli eg logikaa :DD aba ra iyo exla es tqvi shenc da amtkivda mec :DDely-sere wrote:tiko chven xomegobrebi vart da chemi wiri shenTiko Villalobos wrote:vaime mogikvdi shen ra gitxrai mecamtkivda mgni kbiliely-sere wrote:vin wamiyvans tore wavidodi ise mtkiva tan aqedan chems das romvxedav sikvdili mindeba xolme xan raswams xanras me kide mteli dgea kakaoze varTiko Villalobos wrote:wadi mere eqimtan.. au mec asaplombi maqvs da ar agirsa dedachemma chamosvla.. ise tu darcheba iq kai iqneba mara xandaxan mec mawuxebs xolmeely-sere wrote:kbili ise mtkiva tavi miskdeba
aba amrto nanaass xoo ar unda skiodes DD
MaRiami- Admin
ely-sere wrote:nagavo gaetrie aqedanTiko Villalobos wrote:nana shemizlia kidev erti ragacit gagaqezo shegan gansxvavebit arc da myavs da arc dzma nervebis momshleladely-sere wrote:abaraTiko Villalobos wrote:getyoba rom gijdebi DDDdely-sere wrote:vgijdebi chem daze. xo chemsdaze ardaemtxva da imitomac davwere rogoria chemi gveliTiko Villalobos wrote:rogor giyvars sheni da yvelaze daemtxva da egaa gamonaklisi rogorc chans DDely-sere wrote:chemi dac ianvarshia magram ardaemtxvaMariami wrote:dasawyisebshii emtxvevaa salomesaas :DDDDD
davaxasiateb exla chems das
uyvars sxvis saqmeshi chareva iq ekvexeba sadac sawiro araris aricis didi da patara aris lenchi sul tviton unda sasrgebeli rom naxos sxvam tu arwenina ardaindobs bolomde gaamwarebs
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
yvela magas meubneba dedashens gadaaswario arada erti shexedvit magali arvchanvarMariami wrote:vaimeeeeee ramsmagle yofilxaarr D:Dely-sere wrote:1.60-ia me 1.70 tu 71 varMariami wrote:xooooo :DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:56 kiloa shenc magaze gamxdari xarMariami wrote:auu ver vanxe ramdnie kioa magram faqtia rom shen ufro gamxdari xar ;DDDDDDD
tan eg chemze dabaliaa
1.60 aris mgoni an 65
ely-sere- საყვარელი სერიალი : -----
პოსტების რაოდენობა : 6666
დაბადების თარიღი : 21.05.99
ქულები : 6664
me ufroo miyvarss DDTiko Villalobos wrote:mec miyavrs koka kola viro DDDdMariami wrote:kokakolaze me und agavskde gulze wesit gana tiko DDely-sere wrote:girsi xarTiko Villalobos wrote:uechveli eg logikaa :DD aba ra iyo exla es tqvi shenc da amtkivda mec :DDely-sere wrote:tiko chven xomegobrebi vart da chemi wiri shenTiko Villalobos wrote:vaime mogikvdi shen ra gitxrai mecamtkivda mgni kbiliely-sere wrote:vin wamiyvans tore wavidodi ise mtkiva tan aqedan chems das romvxedav sikvdili mindeba xolme xan raswams xanras me kide mteli dgea kakaoze varTiko Villalobos wrote:wadi mere eqimtan.. au mec asaplombi maqvs da ar agirsa dedachemma chamosvla.. ise tu darcheba iq kai iqneba mara xandaxan mec mawuxebs xolmeely-sere wrote:kbili ise mtkiva tavi miskdeba
lohinshi vwevar me da ise var shemosuli loginshi momartves kokakola gaskdi gulze
MaRiami- Admin
shen da me erti vart? "DDDDDDDDDDDDDdampalo kiara dzargvebi damewima da dzlivs davdiodi rasashineleba iyo aba exla ramdenxansac ginda imdenxans chavjdebi yvela dzneli shuashi chajdomaa
chemze ramdneit gamxdari xar da magali +shen ufro moqnili xar :DD
MaRiami- Admin
me agar gilocavt gadavfiiqre :DDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:mec gilocav viro DDDMariami wrote:dampleebo :DDDTiko Villalobos wrote:eg ra shuashia? :DDDDDDely-sere wrote:tiko jobia gmerts madloba gadauxado dges rom shemovedi
ps.s Tema daixuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavt
gilocavtt :DFD
MaRiami- Admin
netaa mec magxelaa viyoooooely-sere wrote:yvela magas meubneba dedashens gadaaswario arada erti shexedvit magali arvchanvarMariami wrote:vaimeeeeee ramsmagle yofilxaarr D:Dely-sere wrote:1.60-ia me 1.70 tu 71 varMariami wrote:xooooo :DDDDDDDDDDDDely-sere wrote:56 kiloa shenc magaze gamxdari xarMariami wrote:auu ver vanxe ramdnie kioa magram faqtia rom shen ufro gamxdari xar ;DDDDDDD
tan eg chemze dabaliaa
1.60 aris mgoni an 65
MaRiami- Admin
chemtan ra skvdili ginda DDDMariami wrote:barem tikoc miayole DDely-sere wrote:ise cudad var rom minda kbilebi movidzroTiko Villalobos wrote:ase cudad xar akco?ely-sere wrote:veravdgebi tafas mosatanad tore kiTiko Villalobos wrote:midi abaely-sere wrote:gesrole exla tafaTiko Villalobos wrote:xo maqezebdi naxe vin darcha gaqezebuliely-sere wrote:mec mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
me mainc ar dmawyevtia guli DDDDDDDDMariami wrote:axla mee dagwyvitav gulss :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:nana shemizlia kidev erti ragacit gagaqezo shegan gansxvavebit arc da myavs da arc dzma nervebis momshleladely-sere wrote:abaraTiko Villalobos wrote:getyoba rom gijdebi DDDdely-sere wrote:vgijdebi chem daze. xo chemsdaze ardaemtxva da imitomac davwere rogoria chemi gveliTiko Villalobos wrote:rogor giyvars sheni da yvelaze daemtxva da egaa gamonaklisi rogorc chans DDely-sere wrote:chemi dac ianvarshia magram ardaemtxvaMariami wrote:dasawyisebshii emtxvevaa salomesaas :DDDDD
davaxasiateb exla chems das
uyvars sxvis saqmeshi chareva iq ekvexeba sadac sawiro araris aricis didi da patara aris lenchi sul tviton unda sasrgebeli rom naxos sxvam tu arwenina ardaindobs bolomde gaamwarebs
zogi megobari iseti dampalia :DD romm megobarii migatovebs da da ara DDDDDDD
movida chemi chaxoxbiliTiko Villalobos wrote:chemtan ra skvdili ginda DDDMariami wrote:barem tikoc miayole DDely-sere wrote:ise cudad var rom minda kbilebi movidzroTiko Villalobos wrote:ase cudad xar akco?ely-sere wrote:veravdgebi tafas mosatanad tore kiTiko Villalobos wrote:midi abaely-sere wrote:gesrole exla tafaTiko Villalobos wrote:xo maqezebdi naxe vin darcha gaqezebuliely-sere wrote:mec mindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ximenasi me ar mowmnda da es mowmons DDDMariami wrote:nanaa ra karii porofili giyeniaaaaa
mogixda dzaaan
is ximenasic dzaan momwondaa
sere ar daayeno arasdros :DD
armogewoneba daTiko Villalobos wrote:ximenasi me ar mowmnda da es mowmons DDDMariami wrote:nanaa ra karii porofili giyeniaaaaa
mogixda dzaaan
is ximenasic dzaan momwondaa
sere ar daayeno arasdros :DD
tiko raprofili giyenia shen xar pataraobisas?
Page 13 of 67 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67
Similar topics
» სულელური პოსტები #3
» სულელური პოსტები #4
» სულელური პოსტები #5
» სულელური პოსტები #6
» სულელური პოსტები #7