მეგა შოუ ბრავო
+8
SoPhachka
tiko_levymontes
Bennu ♥
monica spear_fan
Danna.G
MaRiami
ely-sere
eric von
12 posters
:: სხვადასხვა თემები :: მასმედია :: ბრავო
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: მეგა შოუ ბრავო
auuuu sadaaaa sofi raaaaaaaaaaaaaaa sofi rom yofiliyo da misi lobisti gabunia mere genaxa sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenMariami wrote:ieeeeeeeeeeeeeeeees aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gabuniaaas sparfkleeeeeeeeeeeeeee
enaaaaaaam miyivlaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDD
vikivle ramis :DDDDDDDDDDD
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
პოსტების რაოდენობა : 45625
დაბადების თარიღი : 28.09.99
ქულები : 46253
ასაკი : 25
xoda sofis ro shexvedroda eg iqneboda yvelaze magari auuuuuuuuuu ra unda newyorkshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMariami wrote:me vuyurebdi samagierood :DDDDely-sere wrote:azrze arvar vinarian me xo x factors arvuyurebdiMariami wrote:me sparklesken var vsoo
mokledd yovel liveze eg gabuia magrad landzgavda mag sparkles ar moasvenaa sxvanrii urtiertoba aqvt raaa da magis gundshi roaa dzaan kaaia :DD uyuree mag x factors raaaa
gabunia 2 konkursants gaaekida mag poroetqshi 1) sofi saakashvili da 2) sparkle
tiko_levymontes- საყვარელი სერიალი : Mi corzon insiste, Sortilegio & Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ♥
es tina kide ra magrad veraa ra uxaria skandaluri romaaa iamshi
marita roxvadze momons dzaan da vanikos araushas kaia vaniko ro shvxda.. ტამუნას რაც სჰეხება რაგა ნინო სჰხვდა ლობისტად მარა მაინც მომწონს თამუნდა მოკლედ ან ტამუნასკენ ვარ, ან სპარკლისკენ ან მარიტასკეენ
xooo mec cudad gavxdiiii codoaa salomeeeeeeLevyErrez wrote:აი რაუნდა ვთქვა სალომეს ხომ ბედი არ აქვს რა ჯეკო და ტასო ფუუუუუუ
kretinebiiiiiiiii
imatma ra unda aswavon salomes -_-
MaRiami- Admin
- საყვარელი სერიალი : .....
პოსტების რაოდენობა : 119607
დაბადების თარიღი : 10.04.99
ქულები : 122672
shansii ara romeli konkursantic ar unsda hyolodac amatt yifianisken arasdros viqnebi aranair shemtxvevahsi arada nina dzaaann momwonssTiko Villalobos wrote:nina da es ertad aian lobistebiiiiiiiiiiiiiiMariami wrote:vaimeeeeeee nagaviiiiiiiiii
amas roo is vigaca shexvdes vinc me momeownenba xoo gavafrennn
dzlaiann gamixarda rom is konkursanti shexvdat romelic shevvdat imitoo roo ver vitan mag biws DDDDDD
MaRiami- Admin
xoo sashineleebaaaaaaaaaaaTiko Villalobos wrote:arc tin aar uxdea wamyavnobas da arc stefane sashinlei wmaayvanebi arian achiko da gvanca mainc yofiliyvnen wamyavnebiiiii
arc ertii ar momwoons gankakutebit tina cancarebs uazroodd da dzaann dabailaaaa
gavnca yofiliyoo wamyvani da ahcikoo es vinebi ariann
MaRiami- Admin
chemi natvra asruldaaaaaaa aaaaaaa DDDDDDDDDDTiko Villalobos wrote:mmetxara nervebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMariami wrote:auu salome shemecodaa vin shexvdaaa mentorad tu racaa :DD
aimee sparkle gamodis da neta gabuniaaaa shexvdes raaaaaaaaa
MaRiami- Admin
vaimeee mec egg vifiqreeee sad araaaaa sofiii da gabuniaa rom amosuilyoo chemze ebdnieroi aravin iqneboda magram araa da amitac kmayfiyii vaaarrTiko Villalobos wrote:auuuu sadaaaa sofi raaaaaaaaaaaaaaa sofi rom yofiliyo da misi lobisti gabunia mere genaxa sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenMariami wrote:ieeeeeeeeeeeeeeeees aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gabuniaaas sparfkleeeeeeeeeeeeeee
enaaaaaaam miyivlaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDD
vikivle ramis :DDDDDDDDDDD
aii esaa bedii :DDDDDD
MaRiami- Admin
vicii emc daaan minda magram enw yorkshi gdiaaaa da ra vqnaaaaaa :DDDDDDDTiko Villalobos wrote:xoda sofis ro shexvedroda eg iqneboda yvelaze magari auuuuuuuuuu ra unda newyorkshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMariami wrote:me vuyurebdi samagierood :DDDDely-sere wrote:azrze arvar vinarian me xo x factors arvuyurebdiMariami wrote:me sparklesken var vsoo
mokledd yovel liveze eg gabuia magrad landzgavda mag sparkles ar moasvenaa sxvanrii urtiertoba aqvt raaa da magis gundshi roaa dzaan kaaia :DD uyuree mag x factors raaaa
gabunia 2 konkursants gaaekida mag poroetqshi 1) sofi saakashvili da 2) sparkle
dzaan gamixarda sparle roo shexvda
amdeni alndzgvis emre axla qeba mouwevs spakrlesi :DDDDDDDD
MaRiami- Admin
me sparlesken var vsoooooTiko Villalobos wrote:marita roxvadze momons dzaan da vanikos araushas kaia vaniko ro shvxda.. ტამუნას რაც სჰეხება რაგა ნინო სჰხვდა ლობისტად მარა მაინც მომწონს თამუნდა მოკლედ ან ტამუნასკენ ვარ, ან სპარკლისკენ ან მარიტასკეენ
me tavidanvee vambobdii gabuniasken viqnebitqo da sparlic momwonda da ar vixcodi da roo daemtxvaa gavgijdii me magatken var vsooo
tamuna kide a rmomwons ras xedavt masshi gasagijeebls dgemde ver vxvdebi
MaRiami- Admin
Nagvebii salome ganwirulia tavidanve....oto nemsadze momwons da marita roxvadze..kidev giorgi beridze
Gutierrez- საყვარელი სერიალი : El rostro de analia, el rostro de la vengaza
პოსტების რაოდენობა : 3215
დაბადების თარიღი : 25.05.97
ქულები : 3217
ასაკი : 27
an egeni ra lobistebad miwvies gadavirieeeeeeee -_______________-Mariami wrote:xooo mec cudad gavxdiiii codoaa salomeeeeeeLevyErrez wrote:აი რაუნდა ვთქვა სალომეს ხომ ბედი არ აქვს რა ჯეკო და ტასო ფუუუუუუ
kretinebiiiiiiiii
mecc roo davianxee gavafrineeeeeeeTiko Villalobos wrote:an egeni ra lobistebad miwvies gadavirieeeeeeee -_______________-Mariami wrote:xooo mec cudad gavxdiiii codoaa salomeeeeeeLevyErrez wrote:აი რაუნდა ვთქვა სალომეს ხომ ბედი არ აქვს რა ჯეკო და ტასო ფუუუუუუ
kretinebiiiiiiiii
MaRiami- Admin
verc meee ar mowmns sazizigraaad :DDD tavidanve ver vitand :DDD mariko lejava ras damsgavsebula tmebi ro sheuwriaa :XXMariami wrote:shansii ara romeli konkursantic ar unsda hyolodac amatt yifianisken arasdros viqnebi aranair shemtxvevahsi arada nina dzaaann momwonssTiko Villalobos wrote:nina da es ertad aian lobistebiiiiiiiiiiiiiiMariami wrote:vaimeeeeeee nagaviiiiiiiiii
amas roo is vigaca shexvdes vinc me momeownenba xoo gavafrennn
dzlaiann gamixarda rom is konkursanti shexvdat romelic shevvdat imitoo roo ver vitan mag biws DDDDDD
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Las bravo- ლას ბრავო
» las bravo-ლას ბრავო
» გაბი ესპინო რადიო მეგა 101 ჰიუსტონში
» მეგა ძალის რეინჯერები / Power Rangers Megaforce
» las bravo-ლას ბრავო
» გაბი ესპინო რადიო მეგა 101 ჰიუსტონში